Tuesday, May 04, 2010

McChicken Yang Sedap

Wallaweh!! ini bukan entry makanan. bukan juga entry yang mengajar cara membuat McChicken yang sedap tu. jadi kepada pencari resepi McChicken, mungkin resepi tu berada di tempat lain.

aku join contest lagi!! hahaha.. kali ni contest AKU DAN MAKANAN ITU anjuran tuan blog BATUBURPBLUR.

contest ni mudah je, korang just upload gambar korang bersama makanan. tidak kira apa jua jenis makanan, walaupun hanya biskut kering sahaja! mudah kan? jom la join!

oleh kerana contest yang terlalu best, maka aku berada dalam situasi yang bingung untuk memilih gambar mana yang nak di upload. terlalu banyak gambar aku tengah makan!!

fikir punya fikir.. aku pilih gambar time tengah melahap McChicken yang sedap.. tapi.. aku masih lagi bingung.. gambar mana yang harus aku pilih??

Gambar I

Gambar II

Gambar III

sungguh!! masih dalam kebingungan.. maka setelah di teliti.. aku pilih Gambar I untuk masuk contest ni.. amacam? korang rasa boleh menang tak?

ke aku kena ambik gambar baru time tengah syok duduk berulam? hahaha..

tarikh tutup lambat lagi ni.. 31 MEI 2010. kalau korang pun nak join, just click banner kat sidebar tepi tu yang ada gambar gadis ayu dengan makanan dia..

34 comments:

Aini said...

Wah kacak sungguh McChiken itu... =)

DALILA MISMAN said...

yum..yum..sedapnya McD..

Good Luck k..macam nak join gak r..hee

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said...

hadoiii

lapor mekdi lak tgk n3 nih

sweeTSour said...

semua gambar di reject..Keyyah cadangkan amik gambar baru..hahaha sj ja nk wt dengki..
pa2 pn gudluck :)

Kniedaz said...

wah sungguh mengiurkan...bukan orangnya tapi mcchicken tu hehehe..bolehla tu..sopan jek makan

ASaDa RyutaRo said...

Aini :

McChicken yg kacak?? ala... puji la orang yg makan tu skali. haha..


Dalila Misman :

wallaweh! tQ.. org pertama yg wish me luck! hohoho

ain fathihah said...

tergoda la dgn McChicken tu...walaweiiii

Ieda Al-Habsyi said...

sedappp tu! mek ciken ko memang menggoda tekak aku, ehhehe :)

ASaDa RyutaRo said...

yanie budak gebu :

jom!! g mekdi.. saya bayarkan.. tp guna duet kamOo la. hahaha..



sweeTSour :

uhh!! nape kena reject?? nak kena lebih menarik ea??

tQ.. mintak2 la leh menang, dpt adiah! hihi

(¯`°¤•» YuYuN «•¤°´¯) said...

taw xpe..mang tgoda *_^

ASaDa RyutaRo said...

Kniedaz :

hOo yeaHH!! ada org puji saya makan dengan penuh kesopanan!! hahaha

err.. sebenarnya kamOo hampir tergoda kan? wahaha.. [over perasan!]

ASaDa RyutaRo said...

ain fatihah :

ape plak tergoda ngn McChicken ni?? hahaha..

orangnya??

kira2 boleh menang x ea?

ASaDa RyutaRo said...

Ieda Al-Habsyi :

hahaha..

semua tergoda dengan mek ciken itu.. org yang makan dah tak di pandang.. hahahaha

ASaDa RyutaRo said...

Yuyun :

wellaweh.. menggoda seyh..

kira2 boleh menang x ni?

ain fathihah said...

asada, kamu agak perasan kacak.

tp, mujur memang betul hehe

ASaDa RyutaRo said...

ain fatihah :

hahahaha.. sila jangan puji secara terang terangan.. nti saya *blushing*

hahaha.. tQ.. tQ..

Ann said...

macam model iklan..haha

shazika said...

erkk..kacaknya
apakah..

ASaDa RyutaRo said...

Ann :

pehh.. model??! hahaha.. kembang sudah hidung ni.. hampir mau pecah. hahaha

ASaDa RyutaRo said...

shazika :

err.. apakah yang kacak itu? hahaha..
[menanti dgn penuh harapan]

si[jari] telunjuk said...

Gud luck..gud luck...

~haha,tak nak puji....nnti org tuh koya...kembang idung tak kuncup2...parah2~~

ASaDa RyutaRo said...

si jari telunjuk :

tQ.. tQ.. tQ..
hahaha.. terus x mau puji ea..
ada harapan nk menang x ni?

sophie said...

Mc Chicken menyelerakan, Naikkan nafsu mkn dngn mendadak

Yana KenJa said...

=0..
cik batu dtg menjawab soalan :
=)..


gini..da name mesti menarik kan, so contest ni akan diadili oleyh cik yana, cik kenja dan cik batu..=p
(org yg sama @_@) wawawaa...

x la..batu ngan kengkawan 2 3 org.
t kitorang view satu2,
pastu pilih 10 pic yg melekat kat kepala nih, (paham x terangkan ca nih??)
pastu tapis2 yg 10 tuh lagi sampai jumpe pemenang yg kitorang puas hati.

so, lau nk menang, kena la anta pic yg ley wat org ingt ngan skali pandang jer...=)

NichKhun said...

mcD... nak jugek.. saya paling suke gambara number 3.. ahahahaha

ASaDa RyutaRo said...

sophie :

hahaha.. kalau kamOo dalam misi mau diet, sila jangan lihat makanan.. hahaha


nichKhun :

err.. gambar no 3 tu ada potensi nk menang tak ea?

tQ sudi komen.. hihi :P

ASaDa RyutaRo said...

yana kenja :

hahaha.. tuan yg punya contest sudah mari.. tapi yg ni lom hantar lagi kat cik yana kan..

so lom kira masuk contest kan? kan?

lalala~

.zulaikhabukanpenggoda. said...

rajen ohh nk msok kontes. hihi.

.zulaikhabukanpenggoda. said...

rajen ohh nk msok kontes. hihi.

maCy said...

gemuk yg tak dapat diragukan lagi..

M a W a D D a H said...

hahaha...

model mcChicken seantero dunia...sib baik jadi model makanan je bukan model lain...ahakss... :)

si[jari] telunjuk said...

ko tunjuk la yg ko ngah nganga luas2 before membaham beger tuh....

aleen adela akoo ^_* said...

ehem2!mega mac 1!wu3 :P

laskar pelangi said...

terliur lagi...ades!