Saturday, June 05, 2010

Hadiah Dari Egypt Untuk Dimenangi!!

CONTEST INI SUDAH DI TUTUP..

Salam mesra salam muhibbah kepada anda. semoga anda berada dalam kebahagiaan dan ketenangan. terima kasih yang tidak terhingga kepada anda yang memberi sokongan kepada blog ini. yeah!! tanpa sokongan anda blog ini tiada seri.. anda membuatkan hati ini berbunga-bunga.. Terima Kasih, Terima Kasih & Terima Kasih asada ucapkan..

Pejam celik, pejam celik.. Wallaweh!! ini adalah entry ke 100 asada!! hohoho~

Dengan rasa bestnya asada menganjurkan sebuah contest untuk para blogger. ye lah.. asyik asada je yang join contest. memang best sangat join contest, leh menang hadiah free! hehe.. kali ni biarlah asada pulak yang buat. hope ada yang sudi join..

Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
Penilaian pemenang adalah berdasarkan:
  • Gambar dan kisah di sebalik gambar yang TERBEST & MENARIK akan dikira sebagai pemenang.
  • Juri penghakiman adalah asada dan kawan-kawannya. hehe..
Hadiah Pemenang-pemenang :
  • Pemenang tempat pertama akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..
ni hadiah untuk pemenang tempat pertama..
  • Pemenang tempat kedua juga akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..
ni hadiah untuk pemenang tempat kedua..
  • Pemenang tempat ketiga akan menerima hadiah misteri daripada Asada. jika penyertaan adalah menggalakkan, Asada akan menambah bilangan pemenang mengikut kesesuaian.
yeah!! apa lagi.. jom la godek-godek folder gambar tu.. cari gambar yang best punya untuk join contest ni.. tak kira la gambar kucing atau beruang.. janji gambar tu anda yang punya, bukan pakcik google, bukan milik orang lain..



nota kaki :
peserta contest digalakkan untuk follow blog ini supaya mudah mengetahui perkembangan contest ini. tiada paksaan.. heee =)

260 comments:

1 – 200 of 260   Newer›   Newest»
Sofia said...

bestnye asada dok egypt..

leh beli piramid egypt byk2..

nak masuk contest, bagi lah jugak pd peserta2 yg masuk.. keke

ASaDa RyutaRo said...

Sofia :

hoho~ tQ.. join la.. mana tau leh menang. leh la dapat piramid tu.. heee =)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoh'..piramid scantek..! tanak masuk contest..tapi nak piramid bole tak? hehehe...

belom ade pic menarik tapi nak masuk ...tarikh tutup lambat lagi kan?kan?kan?

Sofia said...

betui2 aida...

nak menang piramid aje kan..

nasib baik tarikh ttp lmbt lg, leh le berjalan2 1 malaysia.. keke

Kim said...

harap2 hadiah misteri adalah mumia yg comel.

nursarah said...

wahh, cantekla kristal tu. akan join. akan join. support rakan blog. hehehe!

wadud@duad said...

err.. wadud nak gak piramid tuh.. wadud join la okeh.. :p

-NiD's- said...

BEST nieh...nak JOin jugak kontes nie......blew?....
kalO blew jap eh nak godek-godek pic yg terhebat...walaweih..terhebat gitu.....ehehhehehe

ASaDa RyutaRo said...

cik aida comei :

hohoho~ kena masuk jugak baru leh menang piramid tu. hee :)

lambat lagi.. cari gambar yg best2 punya.. =P



Sofia :

selamat berjalan2 1 malaysia. leh ambik gambar yang best2 tu.. gud luck!




kim :

hee~ nak hadiah misteri mumia ke? err..

ASaDa RyutaRo said...

nursarah :

waahh~ tQ.. menanti penyertaan anda =)



Wadud@duad :

ok wadud.. tQ.. join la.. letak gambar paling best! yeah!



-NiD's- :

boleh.. di alu-alukan untuk join.. hehe..
menanti penyertaan pertama nih.. hee =)

wadud@duad said...

time kasih dah komen :p

ape2 hal pown, wadud join gak.. macam best jer nasik lemak tue (piramid), hahaha

/Dayah//Nurul/ said...

waw, best~ thanks ada contest. akan try to enter contest

si[jari] telunjuk said...

dengan power root..semua boleh jadi jutawan..

dengan jari yg kreatif, semua pon leh tgkap gmba yg best.....

yeah....

~roslinda~ said...

nak join nak join!
*teruja*

ASaDa RyutaRo said...

Wadud@duad :

nasi lemak? adeh.. dah macam nasi lemak gak piramid ni. hihi ;P



/Dayah//Nurul/ :

hohoho~ tQ.. join dengan pic yg best ea.. hee =)



si[jari]telunjuk :

wahh.. siap dengan pepatah lagi tu.. menanti penyertaan kamOo.. hee :P



~roslinda~ :

hoOo.. join, join.. tgh tggu org join ni.. :)

@ien_R@z said...

bagi free jer xleh ke hadiah2 tu?? hehehe...

nice contest!

jom selongkar folder gambar!!

^___^

nabilah_2908 said...

waa...kalau nk piramid betul2 boleh tak...? hehhehe.. :P

ok lh...sy nk masuk gak...nnti bila dh jumpa gambr...dh siap semua...sy bagi tau eh...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
MONEY..MONEY..MONEY

ASaDa RyutaRo said...

aien_raz :

haha.. mana boleh. kena join jugak dlu, baru ada peluang nk dapat. hee =)

cepat2.. ni tgh tggu org 1st join.. lalala~




Nabilah_2908 :

hoOo.. flight pun x larat nak bawak piramid sebenar. hihi :P

menunggu kamoO join.. hee =)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

lau masuk contest..nak menang..tak kire tak kire..nak jugak menang...asada kena bagi kite menang..okeh tak? hahaha..

ainhamzah said...

thanks asada for asking me to join this kuntes..
(^^,) i will..

belek2 picha dlu

n.a.n.a said...

seberapa banyak ey. nati nak post 1 album. ahahaha. :P

hanie@nisya said...

chumey nyer pyramid tu...

nak join ke tak..

nak join ke tak..

masih berfikir

heheee

ASaDa RyutaRo said...

cik aida comei :

nak menang kena letak pic yg paling best punya la. lalala~ tgh tggu ni.. ngee =P




ainhamzah :

wokeh~ tgh tggu ni.. lalala~ tQ so much~




n.a.n.a :

wallaweh! ok gak tu nk letak 1 album.. jenuh nk upload tu. hihi :P
err.. tp 1 je yg terbest yg d pilih utk bertanding nti.. ngeee ^^




hanie@nisya :

jom la join.. asalkan gambar best je. pastu ada kisah yg menarik sebalik gambar tu.. meh la join~

Iza said...

Salam.....

wah piramit.....nak,nak....
kalau gambar tu bukan gambar orang @ binatang blh x? maksudnya tumbuhan ke......yg pasti aku yg ambik...

maCy said...

hencek asada, maCy ase na muntah bce bile asada gne kate ganti name asada jugak.. cm lawak gile bce cm2 kat entry..ki3

tu sume, masoklah, bukan murah wOoo bnde alah tu, ley wat bli bju maCy 2 3 helai wOo~

jap2, kne yg kite capture la eK?

TTT said...

wah best3!

ASaDa RyutaRo said...

iza :

wsalam.. tQ~ boleh je. join la.. yang penting gambar tu best n bukan cilok mana2.. lepas tu kena ada cerita disebalik gambar..
pic terbest!! yeah!



maCy :

ek eleh.. takpe.. untuk entry ni nak sopan sket.. ngeee~

shhh... jom la join!! tgu macy join ni.. ngeee ~ (^^,)

HonEyBuNNy said...

wahhh....sgt la seronok..ngeh3..suka la piramid tu..ehhe

zai said...

asada demand sikit hadiah...

ehem ehemmm

nak pasir kat pyramid Egypt tu

pas ne harus geledah semua stock pic lah nak join contest ne

Yuni Aisyah said...

insyaALLAH yuni join..
suke sgt adiah utk contest nie..hehe

nak cari dlu n tgk kalo ada pic2 yg cun n gempak utk contest nie..;D

ASaDa RyutaRo said...

HoneyBunny :

tQ~ jom la join.. godek2 folder gambar.. cari pic yang paling best punya~.. hee =)



Zai :

hahaha.. nak pasir kat piramid? err.. nk letak kat mana klu kasi??
cepat~ cepat~ ni tgh tggu zai join. ngeee =P



Yuni Aisyah :

heee~ tQ.. godek cari yg best punya ea..

maCy said...

zai :
lawak gile nak pasir.. ahahahahaha
gelak besar..kui3 ;p

zai said...

taruk dlm crystal tula, tp janganla ambik pasir kat tepi pantai malaysia ek.

eh eh ade lagi nak ckp, kalau taruk pic banyak-banyak-banyak tak kesah kan ?

but following gmbr tu peristiwa lain...

NaNaJoe said...

menarik contest ni..
tp xspecifik!~
xtaw nak amek gambar mcm manae?
kita capture ke, kite di capture?

rossoneri said...

eheee ok2,carik gambar sat yeee

ASaDa RyutaRo said...

zai :

x kisah banyak2 gambar.. tp asada ambik 1 gambar terbest je nanti..



NaNaJoe :

saja x mau specific sbb nti susah kat contester.. mana2 pun boleh.. asalkan tu gambar sendiri punya. bukan gambar cilok kat mana2.. mesti ada kisah di sebalik gambar.. (^^,)

Ann said...

rajin eh wat contest...teruskn usaha murni ni...

sweeTSour said...

uik mcm menarik ja..pic menarik tu mcm mana??hehe

Ana Mardia said...

Asada..ceq dah masuk..sila tengok..

http://rizlavender.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

intanurulfateha (◡‿◡✿) said...

.mcm best je
.NK MASUKKKKKKKKK!

tot tot kecik said...

salam..

ajk tot join ke ni..?hehe nnt klu ade gmbr best, tot join ek..
pastu kne la tot slalu dtg sini amek ati cucuk2 ckit..hihi..


waah buah tgn dr egypt la ek..?

study leklok k..

j0j0_bdiN@ said...

tengah belek folder la ni~~

si[jari] telunjuk said...

http://tari-jemari88.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

saya join tp tak tampal poster

ASaDa RyutaRo said...

Ery Farieha :

wallaweh! tQ.. menanti anda utk join. ngeee~ (^^,)



Ann :

tengah dalam mode rajin wat contest. act lama dah plan nk buat. join la skali ann..




sweeTSour :

gambar yang best dipandang.. citer yang menarik dibaca.. ngee (^^,)




Ana Mardia :

ok.. sudah disemak & diterima masuk. tQ.. anda peserta pertama! ngee (^^,) gud luck!

ASaDa RyutaRo said...

intan nurul fateha :

jom!! join.. ngeee (^^,)



tot tot kecik :

ha'ah.. jom la join. tapi tak makan pujuk rayu ni. lalala~
act juri tu ada org lain gak. ngee~
adiah dari egypt. =)



jojo bdina :

wokeh! tgh tunggu link kamOo nih. (^^,)



si[jari]telunjuk :

belum diterima sebab lom lengkap. ngee~ (^^,) leh lengkapkan b4 1 july..

si[jari] telunjuk said...

haha...tu mock entry la.....ape daaa...gamba cun yg telah dicilok...

ASaDa RyutaRo said...

si[jari telunjuk :

ko join la ea.. ngee (^^,)

si[jari] telunjuk said...

aku ade tangkap gamba ayam....ayam tuh ngah mkn makanan...leh masuk kan?tapi tak reti nak mengarang sbb aku tak ingat bile aku tgkap gmba ayam tuh....hahaha....

ASaDa RyutaRo said...

si[jari] telunjuk :

ko buat la cerita rekaan. bukan aku tau pun citer tu betul atau tidak. ko merapu2 ultraman dtg tolong makan pun takpe. asalkan menarik (^^,)

nur safina izwani said...

saya join ! :)
http://safinamenulis.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

TQ :)

hidayah saadah said...

cam menarik!~
hope aku ade masa nk join contest ni nanti!~~

Raybond said...

http://joe-the-ray.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html nie link yea cik asada...

gmbar tu tak edit pape.. cuma tmbah nama blog joe je.. =)

lalala.. nak pyramid.. huhu.. =)

Daleela said...

Ray : hahahha nak bolot pyramid eh... Daleela nak gak.. tunggu...

hehehheh

Wan_hazel said...

wan dag join...
cek out..peace

http://wanhazel.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

hidayah saadah said...

http://cahayakasih87.blogspot.com/2010/06/my-first-contest.html

;D nak piramid gakkk!~

CheQ PP JoY said...

kalu xnk wat entry tp nk adiah je bleh?hehehe

Fami said...

Den da join da nie

http://mylockblock.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

komen2 la gambar 2 siket

cik kuntum said...

cik kuntum joined ur contest!!!HEHE.


click2=http://alikiddos.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

asilah zafirah said...

Dah join kontest awak :) http://asilahzafirah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

hans said...

rasa macam nak join tapiii........

syuQ said...

syuq nak join..
my participation entry..hmm coming soon ye ^^,

zai said...

terjoin contest

http://toleszai.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

ASaDa RyutaRo said...

cheQ PP JoY :

hoOo~ join la.. mana tau leh menang. ngee (^^,)




Hans :

ek? tapi ape tu? jom la join.. free je =)



syuQ :

okeh.. menanti penyertaan anda.. ngee (^^,)

honey amour said...

waduh..terpaksa selongkar album2 lama yg ada dalam pc nih...

ASaDa RyutaRo said...

safina izwani /
raybond /
wan_hazel /
hidayah saadah /
fami /
cik kuntum /
asilah zafirah /
Zai :

dah d check.. (^^,) tQ sudi join..

cik kuntum said...

kuntum dh buh link kt gmbar sidebar tu. :]

~ ReD ~ said...

hoho..dok egypt.. cakap arab daa..:D

cik bunbun said...

menarek menarek. hahaha tapi malas nak selongkar folder bayak gamba muka sendiri hidung kembam muka down syndrome sket hahahahh XD

M a W a D D a H said...

dtg baca entry asada...gud2x da wat contest...

errr...assalamualaikum...tumpang lalu eh...hikhikhik...

aina said...

tempat pertama je ke ??
ala mesti kalah :( tapi tk masuk lagi...

Ann said...

http://www.saichou.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tergoda punyer pasal, aku join....hehe

ASaDa RyutaRo said...

aina :

ada 3 pemenang setakat ni. kalau ramai lagi yg join, mybe akan ditambah (^^,)



Ann :

dah d check n d terima masuk (^^,) tQ so much!

ainhamzah said...

wah.. asada ckp dah ade pemenang?
amboi2x..
(**.)
ok2x nak join sekaki boleyh

http://durratul-ain.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

jenguk dgn senyuman (**,)

s h e e said...

nk join...nk join...ehehe...kalo sempat nnt kite join k...

hadiah tu sgt menarik...chantek2...

Syuzana said...

nak tnya ni...kalu gmbar family syu, tapi syu xde dlm gmbar sebab syu yg amik gmbar tu...ble ke x??

miss.rhyt said...

Asada.. dah join.. ni die link:

http://soulofmylifebyrhyt.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

jangan lupe tgk ek..=)..

ASaDa RyutaRo said...

ainhamzah :

lom ade pemenang lagi. lom d hakimi pun lagi.. ngeee~

tQ sudi join! (^^,)



shee :

ok.. tQ.. menanti penyertaan anda. ngee~



Syuzana :

boleh je. asalkan bukan gambar cilok dari orang laen.



miss.rhyt :

dah tengok. sudah diterima penyertaan. tQ n gud luck! (^^,)

bukan penggoda said...

klw xmenang, cane? nk menang jugak once dah join tau! haha.

annadzirah said...

alamak.
xad pix santek lah.
tapi teringin nak menang piramid 2..
hehe,

NOOR FATIN said...

asada..

dah join..ni linknyaa..

http://fatinlovefaiq.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html


boleh check dan komen ek :)

✿nenek moden✿ said...

wah..cantiknyee hadiah...hehe..
nanti baru nak join..hehe..
nk bagi rasuah boleh?hahaha

miss lolly a.k.a luvfareda said...

jOin semua jOin :)

wani said...

hii asada, saya sebagai kaum ibu pun nak joint gak,manatau ada rejeki dpt piramid 3bradik tu hihihii.ok jgn lupabertandang ke blog saya,tpo gambar tu ada cop mohor,bolehke? kalao takleh,saya nak uplod la gmabr yg tkde cop mohr tu,,cemna? sila bagikomen k

@ien_R@z said...

hopefully belum terlambat... ngee~

dh join.. tQ (^__^)

rossoneri said...

ok, done!

http://rosmilanista.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

saperakue said...

http://saperakuepart3.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

da join..

by saperakue~~

ASaDa RyutaRo said...

Noor Fatin /
kak ngah aka wani /
aien_raz /
rossoneri /
saperakue :

sudah d check dan dterima masuk (^^,)

Che Kechik said...

salam asada..
kechik ngejoin juga ya!!

http://duniasikechik.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

thanks in advance! =)

syafi said...

still on kan?
joined!

http://syafisahaje.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

happy choosing. hehe.

wadud@duad said...

meh satu nasik lemak tuh, macam best,,hahaha..
nie wadud dah wat.. datang2 la usha :p time kasih orang mesir,ekekekeke..

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

join skali ekh Blogwalking software,wadud ngah carik orang, free jer :)

http://slumberblogger-freedownload.blogspot.com/2010/06/blogtrack-aka-blogwalking-software.html

edoraemon said...

http://edoraemon.blogspot.com/2010/06/pertandingan-11.html

aku tak nak piramid!
aku ada banyak!
nak hadiah lain.
haha
=p

(perasan menang)

adakah ini bob?edoi?apek?
mesti antara korang nie kan? haha

.s.o.f.i.a. said...

aku nak masuk tapi aku nak menang...
kalau aku tak menang aku tanak masuk....
jadi skang nie ko nak bagi aku menang supaya aku masuk atau ko tanak bagi aku masuk dengan tak bagi aku menang....???
(apa aku ckp ni....??? tak paham!!!)

Cik Tun said...

encik asada sila terjah blog sy ok.. sy nk join..

http://merahnyamakngah.blogspot.com

ASaDa RyutaRo said...

che kechik /
Syafi /
Wadud@duad /
edoraemon /
cik tun :

sudah disemak dan d check. penyertaan diterima =) gud luck!! (^^,)



s.o.f.i.a. :

hahaha.. ini berbaur ugutan.. cmna ni???

aina said...

saya juga dah masuk, malu la hahahaaa

Adyshariz said...

salam dik..

akak join la contest ko ni, nanti terjah ye

http://ady-shariz.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

me kacih

ASaDa RyutaRo said...

aina /
adyshariz :

ok.. dah check.. penyertaan d terima. heee =)

tq sudi join.. gud luck! (^^,)

nabilah_2908 said...

hye Asada...

esok...dlm kul 1030 pg waktu malaysia tau..(^_^)

jemput la ke blog yupp..sy dh join cntst tu....sy buat auto publish.. :)

farah said...

Assalamualaikum :)

Saya berminat nak join contest ni . Takpe la eh , even saya follower baru eh . Hihi .

Link saya ,
http://ilovekinderbueno.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

May ALLAH bless :)

mohd sasuke said...

salam..saya dah join contest ni..tinggalkan link kat sini

http://caersasuke.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

jom singgah blog saye...

mohd sasuke said...

salam..saya dah join contest ni..tinggalkan link kat sini

http://caersasuke.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

jom singgah blog saye...

izyan_5025 said...

da join..
heee

http://izyan5025.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

farah said...

encik asada , saya sudah betulkan link di banner itu . thanks sebab menegur .

May ALLAH bless :)

ipa faiza~ said...

jom2 ipa nk join jugek~~ :P

http://unguisme.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

done! :)

syuQ said...

pinnpoonnn..pimmponn..
tepi sket lori nak parking..

nak hantar entri yg dijanjikan..
kena pakai treller..
entri panjang berjela..haha

Kontes gamba best oleh ASADA

-NiD's- said...

salam TUAN Rumah...saya Join kontEs nie..

nanTi jejak laa dh lInk ni okess http://opida.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best.html

ain nadzirah said...

dah join!! nak menang!! nak menang!!

inchik Asada sile check okey.

http://nadzirahothman.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

^________^ senyum utk kamoo!

=int@neq@shut= said...

yEAY!...

Intan pun nk jOin!>...Pilih baek2 ya Asada!....GAMBAR TERBEST ada dalam stOk! =)

Ni link intan;

http://intaneqashut.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

(wah, hOt la blOg asada cmni...naek ranking dia sebab cOntest ni...pepun, well dOne!>...n gud luck utk int juga! =)

Oh, lupe...nickname: intan shafiqah =)

syahira ariff said...

Salamualaikum asada
=]

saya nak join
ini dia entri untuk kontest tu
harap asada sudi jenguk tau

nickname :syahira ariff
Contest Gambar Best By Asada

fieza said...

da join da,lets check it out..

cik asada,saya suke tgk awk,saya suka tgk blog awk,saya suke okey...hehe


http://nurulhafizahomar.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

give as a winner okey???

mashilala said...

mai terjah blog saye!

http://mashilala.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

zahidah dihaz said...

nak join!
nak join!

she jirah said...

dh join contest.
jeling-jeling la blog saya.
hee~

http://jirahisme-she.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-s-d.html

zahidah dihaz said...

okay...
sudah siap...
ini linknya
http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

MSR said...

Salam bro..aku dah join contest ko nih

http://inblog2share.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

ASaDa RyutaRo said...

Shahira Ariff /
fieza /
mashilala /
she jirah /
zahidah dihaz /
MSR :

tQ sudi join.. asada dah check.. penyertaan d terima. gud luck! (^^,)

NJ said...

Salam..
kak N nak join...tapu lum buat n3...nti dah buat n3 akan roger kat sini yer..hadiah egypt tu mmg cantik sgt..hehe

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

yeehhh aku dh join contest ni..

to all guy.. doa kan kemenangan daku k..


http://mhjbh89.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

F~CiCAk said...

dah join!
byk gambar tu.. pilih la ya.. =)

http://cicak-faiq89.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Farah Nasuha said...

yeyy!!dh join .

http://hey-rara.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html


de dua gambar,pilih lah ea . ;)

Nur Qistina said...

Join juga...^^,

http://qistinanur.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

NiNa' said...

nak join la... mcm seronok je... huhu

Nana said...

http://ibudamia.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

ni link saya ye..

Miq- bukan anak kacukan biasa said...

hye, miq nak link boleh tak?
ngee.
roger2 biar ramai yang masuk.

fareda said...

http://faredainsyirah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

sy punyer~ hehehe..*excited*

ninaneno said...

join!! sebab tengah sikit frust dengan result exam, jadi letak pun gambar tema-tema frust saje.

http://ninaneno.blogspot.com/2010/06/contest-ganbar-best-by-asada.html

harap2 cukup syarat la yep!!

aZuRa AhMaD said...

askum...hai asada...nak join gak contest

http://zamzura1405.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best.html

SaRa_wo Sensei said...

salam asada....
kite join contest awak...
check this out ok...hehe

http://sarawosensei.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

misz FaTiN said...

salam,,
sy da join contest kamu.. hope penyertaan sy diterima..TQ
ni link sy ya,,

http://atentiqa.blogspot.com/2010/06/contest-lagi.html

Kim said...

oh! ramainya yg dah join!~ ha ha. meh nk tambah lagi bg awk pening~ :D

http://kimpinkoctopus.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

mr.F said...

hye

aku dh join

ni link blog aku

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

mr.F said...

hye,
asada

aku dh join contest ni
hope diterima ya! =)

ni link blog aku

http://falihinjasmy.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

thnks~

rozana said...

salam en.asada,
silalah ke blog saya,
http://wajahsejuta.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html
saya dh join contest best awak tu!!
tq

Nurul Ain said...

join contest..
http://parichantek.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

sila la check,kut2 ada yg kurang.

nabil_potter said...

kalau bukan gambar kita boleh tak?tapi gambar yang kita amik?

nabil_potter said...

tunggu gambar dari saya plak..huhu

n.a.n.a said...

yeah. akhirnya berjaya. da upload satu album.






gurau jela :P

Contest Gambar Best :D

Miss Kira said...

Kira nak join jugak la..
hehehehe

^^
http://hateandloveandsetsunai.blogspot.com/2010/06/283-contest-gambar-best-by-asada.html

Yana KenJa said...

yeay!..da join da...

http://batuburpblur.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

di atas tu link. dtg tgk yer
^_^

lau ader yg x lengkap g tau ea.
thnx..=)

-Melissa Rina- said...

salam,,
1st time join contest camni..
eheh..

http://childishlyclumsy.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

:">

LUVLYDIYANA said...

asada, saya ngejoin contest anda..

http://luvlydiyana.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

PuTRiTeDDy said...

salam asada
ptri join contest kmu
ade pape yg clap gtaw eyh
ni link dier
http://putriteddypinky.blogspot.com/2010/06/contest-gmbar-best.html
neway!
nice knowing you :)

mohd hanis said...

http://normalhand.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

ni gambar baek punyer, kalau tak menang aku boleh beli hadiah untuk diri sendiri. Huh.

/Dayah//Nurul/ said...

hi!
nah link.
http://sweetdayday.blogspot.com/2010/06/contest-by-asada-ryutaro.html
thank yu :)

shaza said...

wah, sudah buat contest yer..

ieQa sWetLuv said...

okeyh da join pown ngee~

http://chentamaneesku.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

shaza said...

Asada, akak pun nak join.. Teruja tgk hadiah itu.. Kalau letak gambar permandangan tanpa orang bole ke??

.zaty. said...

mao join contest ini leh? :)
dah follow and post entry.
nickname, ZATY :)


http://slurpyduppyslurp.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

emieysandra said...

nk jOin cOntest ni jgk..mempertaruhkan gmbar dgn kawan-kawan, asada sila tgk yer..

ni url :
http://duniakuemieysandra.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

miszlullaby said...

asada..mcm mane nak link gambar tu kalo klik trus gi ur blog ek?xreti la...baru buat blog..=(

Bintun Sazali said...

1 july?..lom lmbat lg kan?..nanti sy tinggalkan link.

Like this!..:)

miszlullaby said...

Salam,Asada..ML pun nak join jugak contest ni.jemput tgk ye..Seronok ML letak gamba smpi terlupe kene baca buku.hehe.Tapi asada,ML tak reti jugak nak masukkan gambar n link sekali dlm post.Tapi ML bejaya buat dekat sidebar.hehehe...slow sket ML ni.^__^

Ni link nye..

http://miszlullaby.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

izaFiza said...

wahhh..menarik neh..nak juin..kna godek2 dlu lor..lalala..=)

miszlullaby said...

asada,ML rase cam komen ML xmasuk ar..xnampak pon ML nye komen.sob2..tenet senget kot.=(
nnti roger2 la..kot2 masuk..

babai.

♥PrinCeSs KellY Eun♥ said...

saya dah join contest kamu,,hehe..hope cukup syarat dan dipersilakn encik arsada dan teman2 menerjah...hehe..wink2..

http://kellypolaris1209.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-encik-asada.html

anin said...

salam
sy dah join jugakk

click here

shaza said...

Salam Asada, Akak dah join contest yer.. Nanti check ok..

http://shaza79.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Nida said...

Salam Asada..

Kak Nida mencuba nasib ye.. berkongsi pengalaman yang ada.. harap2 dapat memikat juri..aminnnn

http://nisajijah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

thanks :)

Siti Shuhadah Zainol said...

salam....

shu pon tingin nak join contest ni..hehehe...

http://shuhadahf.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

thanks...

Fa-seus ZaMya said...

salam saudara Asada !
sy da join contest ni .
so here's my link ya :D :

http://fafafulamak.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

✿ Cik Cimi said...

wahhhhhhh~
ramai gile join contest nih.
O.o

Katak Gomok Sulie said...

insyaallah akan sertai kontes ni...hehehe..btw, peminat asada sensei kah??wahhhh...teringat beliau dlm IRYU..........

nabil_potter said...

Salam..

terjah blog saya plak...

gambar camera nset bleh je kan?

http://nabil-potter.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Katak Gomok Sulie said...

http://katakgomoksulie.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

sila uji kali ini gambar...hahaha.. :)

Katak Gomok Sulie said...

alamak....uji kali la plak...pembetulan tuan juri..uji lari...sekian terima kasih...

ajjah said...

mesti gambar orang je ke, kalau gambar scenery atau bukan orang boleh?

bukan penggoda said...

inche asada, ini adalah link nye.

pastikan menang oke. kalau x, akan kuhantui dirimu seumur hidup. bhahahahaha.

http://zuelyhebatohh.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

lady XOXO said...

Tuan ASADA... ahhha.. sayer join awat punya contest... ngeeeee... na na.. ngeee.. malu arr...
www.winaxoxo.blogspot.com
XOXO

mohd hanis said...

AsaDa, aku nak tarik diri. Minta maaf yer. Salam.

Syaza Suraini said...

http://diyanahp0nb0leh.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

joined.

rhapsody LiN said...

firstly, nk tnye gmbar terbaik tu hanya 1 gmbr or boleh letak bnyk2 mne yg suke? hehe..


2nd - gmbar tu kne gmbar muka ye?
klu gmbr lndscape layak join x? tp gmbr tu sy yg snap lah. :)

thankx! :)
hope kalau dh repy nanti tlg inform kt my shoutbox ye. :)

humaira said...

cheack this out:::
http:://budakkakisurfing.blogspot.com
serious ker dpt adih 2???
jgn tipu ekkkk

princess qistina dhia nabella said...

roger2 sini....
htp://bella0107.blogspot.com
sy join ur contest

fatinsyaz said...

salam.. asada!!!

www.solacefatin.blogspot.com

ana join ur contest

sitinurhana said...

hanna da join !

http://hannafauzann.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Cik Z@i Pen@nG said...

cik zai penang dah join...

http://storymoryluahanku.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

AyEn FaZtraIn said...

errm...dh post gmba kt blog sye..silalah g tgx..errm..
www.fazreenayen.blogspot.com

Ryoki said...

salam
saya dah join contest ni
sila la pg blog saya
tima kasey...

http://nescafeperspective.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

miss nia said...

sye dh join.. sile terjah.. hehehe..

name popular adelah : missnia

http://missnia8690.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Cik Firus said...

hii..

cik firus da join

http://yanaalias.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Bintun Sazali said...

okeh,encik asada!..asgnment sy dah siap!..;p

Sila nilai dgn penuh saksama ok?..ngee..:D

http://sitinadiahpa09.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

-Bintun Sazali-

CECOMEL said...

Nak join, tapi tak da idea ;-(

b.E.L.L.e said...

salam. heee~~saye join yer..
ni link saye: http://belleshah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html
sile-sile lah terjah yer.. ngeee~~

.S. said...

asada,sy da join contest ni.hv ur pleasure 2 vst my entry yah!trimas!:)

here da link
http://azahs.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tq!:)

.:Azreen:. said...

sy berminat utk join.. :-) :-)


http://azreenamran.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

sharifah athirah izyan said...

i join it..
http://dengngeklgngek.blogspot.com/2010/06/gambar-terbest-lagi-best.html
check it our..
:))

Noor said...

saya join gaks.....
ni linknyer ek...!!!
http://kolanorzainul.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

syazwan said...

oh , mau jugak . . thanks yahh , http://bukunotahijau.blogspot.com/2010/06/contest-by-asada.html

izaFiza said...

saya pun join..ni link nya...TQ Asada anjurkan contest neh..=)

http://izahafizah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Asyraf Hamasaki said...

Hoho

http://asyrafhamasaki.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada_21.html

[-suziey-] said...

salam..

dh join jgk..pls come n visit me :)

http://www.suziey.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Sidratul Muntaha said...

salam
nak joint jugak

http://iceboxrivet.blogspot.com/2010/06/aku-pun-nak-joint-jugak.html

btw,nama glamer makcik ado 3:

1.sidratul muntaha
2.iceboxrivet
3.ayu bonzer.
ekau pilihlah mano2 ikut suko!

den harap sgt ditorimalah n3 den tu.

::Mamalyna:: said...

Salam perkenalan, saya join contest...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

E.L.I.Z.A said...

cik organizer, mau tanya..gambar tu xkisah gambar apa² ke? cth nya landscape ..boleh terima ke?

GombakMali said...

hi asada! dh join dh contest nih.. sila la tgk2 kan yer? :)

http://gombakmali.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

mrkazen said...

salam hai asada da join jugk nie...tak seberapa laa hehe..just trying

http://khairulzamri.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

PUPUT said...

http://pesantokmoyok.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-bestby-asada.html

aku dah join ek..klu ada pape yg xcukup ko gtahu ye..tq..^_^

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

akhirnya kini pasti,..ku menyertai..contest anjuran mu...hehee...sye dah join dah..

ni link nye okeh..sila semak...hehe

http://sitinurohaidah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tq..!

~dYaHaHa~ said...

salam..nak join...

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tq...

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

hoho...pserta yang ke 101 upenye..

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 260   Newer› Newest»