Tuesday, June 14, 2011

Sesak Nafas

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Hari-hari saya macam semakin sibuk pulak, padahal bukan ada kerja apa. menghadap buku beberapa ketika, dah bosan menghadap komputer pula.. bila lapar, saya makan, dah kenyang, saya mengantuk, dah mengantuk, saya tidur. tapi semacam orang sesak nafas bila memikirkan paper yang semakin hampir.

Saya harap jiwa ini dapat ditenangkan bagi menghadapi final yang menggerunkan. barangkali agak gementar sebab saya anggap exam ni menggerunkan kot. cer anggap gampang dan senang. eh.. takut pulak over confident. hahaha..

Apa pun, semoga dipermudahkan. semoga tergolong dalam golongan orang-orang yang najah dalam peperiksaan, najah di dunia dan akhirat. amiin..

Nota kaki :
mungkin jarang berupdate musim exam ni. tapi itu mungkin je.. mungkin.. hahaha..

42 comments:

fairuz said...

goodluck! semoga rajin membaca buku. hik3

Fathiah Hamim said...

mungkin je jarang update! haha konon je tuh. :P

✿ boonga_kecik ✿ said...

gud luck..!
selawat bnyk2.. :)


Aku tido dalam iman. Kau ada? Hahaha..

d_tieah said...

Wah.. Gud luck yer Asada.. Jangan malas2 belaja.. Hehehe..

*Kalau layaa Hans memang lagi bertambah malas lah jawabnya..


Entry Terbaru : Gambar Terbaru Perodua Myvi 2011

buDAK keCIK said...

selamat berjuang asada!! ;)

shazika said...

lawa lukisan tu. ol da best asada!

nur aisya humaira said...

Assalam asada..:)

gud luck yaa...:)
insyaALLAH, ditenangkn..Asada blh laa ye speaking arab kan...:)

Hans said...

loh...
kesian ko buat header aku waktu2 cam nih
asal xcakap kata ada exam
haihh
rasa bersalah plak

Header Baru Blog Hans....Comel Tak?

emieysandra said...

study jgn xstudy..gudluck asada^^

meaw said...

good luck tahu! bismillah dan selawat bebanyak :D

laskar pelangi said...

aiseh! goodluck yeee asada. chaiyok!! =)

[z@ck] said...

good luck weh! =)

fyna said...

gud luck...
;)

Faza Aloha said...

hiiii best of luck to u :P

missSenget said...

xyah baca buku da..

esok baling dadu je...!!

hahaha

cikpia said...

good luck bro!!!

zety madu said...

gudluck incik asada..

JIJI YU said...

haha fatrah exam weyh skang ni..

cik helena said...

asada!gudluck tau!
kite dah lama tinggal exam2 ne..hehe

Rozuan Ismail said...

good luck exam!

✖sLp mE pLz™✖ said...

semoga sukses!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

terasa hal yg sama apabila debaran exam bermula:(( sgt tidak suka perasaan tersebut. hufftttttttttttt

amiraliyana said...

goodluck.. jangan gabra2.. ;p

yatie Awang said...

kakak doakan semoga berjaya....tenangkan fikiran...buka luas2 minda

cik najihah said...

singgah sini juga..nice blog :)

Miss Ran said...

exam skng eh..may Allah bless yu

kwn jiji ke ni

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

gdluck..smga tenang menghadapi exam..

cik bulan said...

aduyai..gambar tu macam serupa ngan asada ja..hahaha...

RedVixen said...

makan kismis banyak2 :P

Gayahspears said...

ala...
mesti konti2 DJ rindu kau >_<

Abam**ehem2 kalo rase tension nk study exam jgn lupa join room ya <--- menghasut..hahahah

aLya maNip said...

sediakan peluru bnyak2 ea asada..nk pi berperang lagi..hihi

nway, gud luck..do ur best :-)

Hans said...

study2

Penangan Superstar Rajnikanth Pada Pekerja - Pekerja Di India

Peri PiA said...

btl ke?hehehe

all da best

diana said...

semoga berjaya..:)

ishiko said...

keh3x.. dah habis dh saya hadap soklan2 durjana lg kejam tu...

*err.. lamanye xsinggah sini

solomolo said...

good luck and all the best for final exam...

gades ain said...

Semoga berjaya bro asadaaaaaaaaaaaa =)

Redbloodsnow said...

haaa sila fokus on exam...jgn dok blogging je...hehe :P

Aisumi Chan Kawa'i said...

good luck! smoga dapat jawab exam dgn tenang~ :)

[sutera kasih] said...

mungkin la sgt hehe..semoga exam asada bittaufiq wannajah !!

iPai said...

gampang aja .. gampang .. uhuhuh

Kimmy Ai said...

hanya MUNGKIN semata-mata..

update makin kencang je walaupun exam belum habis lagi.. ;D