Monday, June 27, 2011

15 Pengkomen Terkencang Blog Budak Malaysia


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Selamat hari Isnin dan selamat memulakan minggu yang baru. semoga minggu ini lebih baik dari minggu lepas. hari Isnin hari meng-update bloglist pengkomen terkencang mingguan Blog Budak Malaysia.

Sedikit pembaharuan minggu ini, saya masukkan 15 blog pengkomen terkencang di dalam entry dan 5 nama teratas dimasukkan ke dalam Bloglist Pengkomen Terkencang Mingguan. kena letak lebih banyak sebab komen-komen makin kencang.

Minggu ini tidak banyak perubahan dari minggu lepas, ada nama-nama yang masih kukuh bertahan cuma bertukar kedudukan. senarai nama di bawah merupakan pengkomen terkencang bagi minggu 19 hingga 26 Jun mengikut widget pengkomen terbanyak di sidebar Blog Budak Malaysia.

1. SUTERAKASIH : http://suterakasihyann.blogspot.com/

2. Hans Hanis : http://hanspunyablog.blogspot.com/

3. nEscaFe+MilO : http://nesloo.blogspot.com/

4. Seg@l@ny@ Disini : http://watieawang.blogspot.com/

5. Dunia Emieysandra : http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

6. Gayah Spears : http://alyaamor.com/

7. Pelangi CHENTA : http://pelangi6767.blogspot.com/

8. AISYA HUMAIRA : http://www.aisyahumaira.com/

9. sizuka-world-of-life : http://worldofsizuka.blogspot.com/

10. bila orang nogori celoteh : http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com/

11. cahaya kewanitaan : http://cahayawanita.blogspot.com/

12. Aida Azryn : http://www.aidaazryn.com/

13. wOrLd oF miNe : http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/

14. cik rose : http://apirose.blogspot.com/

15. d_hatie : http://dhatieku.blogspot.com/


Setinggi-tinggi terima kasih saya ucapkan kepada semua yang sudi datang meluangkan masa di blog ini. saling bertukar pendapat berkongsi cerita, terima kasih juga sudi meninggalkan komen. saya minta maaf, kadang saya tak sempat balas di ruangan komen, tapi saya akan terus ke blog pengkomen. hehe..

Tak rugi kita tinggalkan komen di blog orang lain. tak panjang, sepatah dua pun dah kira okay. selain bermesra dengan blogger lain, kita akan dapat memperkenalkan blog sendiri kepada umum. jangan pulak spam dekat komen. naya jugak tu..

Terima Kasih lagi sekali.. (^^,)

59 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

pengomen tegar!

=)

JIJI YU said...

ahaha..ni yang aku rasemakin sayang kat ko ni

Jer ... said...

kencang seh :)

Farihah Ahmad said...

terima kasih sekali lagi. eh tetibe la kan.

Hans said...

hahahahahha
asal aku jer nih?
tapi aku komen ikhlas jer
harap2 dapat hadiah la sempena besday aku bakal datang dalam masa terdekat nih
:-)

Lirik Lagu Beribu Sesalan - Jaclyn Victor, Ning Baizura & Shila Hamzah

Aida Azryn said...

alaaa.. no 12?huhuhu.. ;p

Lieyly ︱ Alia said...

macam neyh nak komen bnyak2 jgk lah :D

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

maera kena berusaha komen lagi la nmpknye..hehe~

peep said...

wah gua nk gak :)

nur aisya humaira said...

Aisya da jdi no 8?? :hah

tu laa kan, ble slalu comment org akn kenal kte..tpi kadg2 tk thu jgak nk comment ape...:)

syashafie said...

hihi. sy memang sah laa tade an ? XD

Bui Idzra Ryn said...

bila lah nama kmk nk nait jd pengomen terkencang..hahahha..(ada ati,maka jarang komen..hihi)

[sutera kasih] said...

kmk ada juak ehh (^____________^)

btw, thanks asada, keep blogging! :)

emieysandra said...

dh jatuh no.5 lak =.='

missSenget said...

uhukk...!! da xde dlm list...

MiRa said...

wow! rmai "pmnat setia" hehe;P

M a W a D D a H said...

bila adah nak masuk dalam list nie...aduhh..:p

cik nani said...

eh...eh...ade nama saya...ngeee~

EYFAalias said...

lepas ni nama eyfa pulak muncul. jaga2. ehhehee

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah untuk mereka yang bertuah..(=

Cik Aish said...

wahhh bestnyaa ada pengomen tegar..tp blog budak malaysia ni mmg best..:)

niena shopping2u said...

komentar tegar :)

si chumeeL said...

u! i da follow u. follow me back. n i wanna talk! urgent. let me know how to cntact oke.

iPai said...

asada thank u sebab balas kunjungan aku ... uhuhu

wah, aku takde dalam list .. kene berusaha keras ni ... hehe ..

cuma nak tanye, widget tuh dia mmg akan bagi analisis selama seminggu je ke ? atau akan sum up dari dulu sampai sekarang ..?

kaseh suchi said...

hahaha..memang xda dalam list...okeh..mulai arini i akan komen u teruk2..hahaha

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

aku tgh mencuba ...next time insaallah ada lam list ...haha

syAzAnA said...

syaz belum lagi. hehe. xpe2. akan ku cuba. haha

cik-terompah said...

haiya... pengomen pengomen..

dak eina said...

dak eina silent reader blog nie.. tu yg xkencang komen tu :P

Ana Farhana said...

sya x harap pun nak ada dlm list....
tapi sya memang suka baca, kunjung blog nie..teruskan menulis...:)

maCy said...

bluek!

iKhRam said...

yezza..!!
rasa dihargai pulak.. apapun rasa sgt seronok menjadi sebahagian dalam blog ini..

teruskan menulis dan bercerita tenang pengalaman di tempat orang k? sebab sgt suka mendengar dan membacanya..

Liyana Zahim said...

La nk gak! Hahahah~

suha said...

blog cik suha xde lam list lg ek?(^_^)

Cik Aish said...

nak komen lagi buat kali ke dua untuk entry yg sama..haha..boleh? kenyit mata,,,

♥ p a a n i ♥ said...

bagi hadiah kee? kuang3

Bella Bell said...

alaaa.. kena usaha lebih ni.. nama saya xde.. huhuu!!~

f_aRa_aINa989 said...

kalau sy x bz mst sy jadi pengomen tegar jugak..;p

Madam Sooyaree said...

Weewiitt!!!

♥ solehah ♥ said...

wahh..kak yann nk 1st yaa..hehe :)

d_LA said...

loyal customer ni dorang sume..gud2..nt wat 20 pengkomen tegar lak yer..hehe

najihah sahami said...

haha..kebanyakannya memang hantu komen kan..hehe...

aLya maNip said...

yeaayyy!!! alya still kat situ..hihi..jarang senanye bw 3,4 hari nie..de masalah sket :)

missSenget said...

komen lagi kt sini..harap2 naik nama kt box sebelah ni..

wakakaka..

keji? sikit laaaa..

tia @ Ini Kisah Tia said...

oh mungkinkah daku selepas ini ? heheh :)

laskar pelangi said...

wah! masih bertahan dalam ranking dah si pelangi;)

mykhalis said...

khalis silent readers je..huu.. tapi rasanya akan kembali aktif mengomen lepas nie..

[sutera kasih] said...

@solehah: kmk pun siktauk knk jd cmya hehe blognya best cz share pglmn d sinun :)

bersama kak Es said...

patut la kak es tengok tak menjawab komen tapi teru ada komen kat entry kak Es.. terim kasih sudi komen juga ya :D

d_tieah said...

Gua ade jugak ek??? Huhuhu.. Walaupun yg terakhir.. Takpe..

*Mok lawan Hans..

d_tieah said...

Hans no2!!!!!!!!!!! Huhh.. Tak boleh jadi..

fiezah91 said...

wah wah! ada pengomen terkencang kat blog nya eh.hehe. mek bila nak masuk list ow. hahaha :P

cEro said...

bila ntah nak naik nama aku...
nmpak sgt aku dtg je..jarang komen...

ecah mashuri said...

asada oo asada..

shandye. said...

jeles!! jeles!! hahahaha...

p/s: harap sudi kemaskini bookmark ke blog saya kerana saya sudah berpindah ke SINI. thanks!

Kimmy Ai said...

Saya mau spam la kalau macamni!!! (xpuas hati)

Hans said...

asyik aku jer no 2
hehehehe

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

ain fathihah said...

aik saya takdak pun???? ehehe

iPai said...

agak2 .. bila mau naik rangking ni eh .. ramai sgt pengomen tegar ..