Tuesday, June 07, 2011

Dengan Teknologi Saya Mampu Balik Ke Malaysia Dalam Sekelip Mata Hanya Untuk Satu Gambar

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram sebarkan senyuman. yeah!

Tak perlu saya menaip panjang untuk tampalan ini. tajuk yang berjela dan sebuah gambar di bawah sudah cukup untuk menjelaskan segalanya. siapa sangka! hanya dalam sekelip mata..

Gambar lengkap keluarga kami, dengan 4 orang pari-pari comel.

Kakak sulung saya telah melangsungkan perkahwinannya pada 4 Jun 2011. majlis persandingan beliau hari kelmarin, 5 Jun 2011. excited saya belum habis lagi walaupun sekarang sedang sibuk dengan musim exam!

Nota kaki :
saya masih terbayang, alangkah bestnya kalau saya turut bersama dalam majlis perkahwinan tersebut. takpe.. berangan macamni pun dah okey. hahaha..

Ada orang buat cerita pasal saya, tapi saya tak nak marah. senyum je, sebab saya suka. tengok sini.. www.adamadam13.blogspot.com

28 comments:

waRDah a.k.a QiQi said...

waahhhh!! pantas!! terbaik lah asada...!!!

btw, gud luck for ur exam yeah.. bittaufiq wan najah.. ^_^

faizdz said...

nampak real! hahaha.

*nasib rena baju masuk tema :D

sizuka[Izzati] said...

hahahaha.kemain lagi ngedit.hebat super-impose nih.

Aida Azryn said...

study.. study...XD

yatie Awang said...

tak pelah...dah jadi kenyataan tuuu....haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

edit gambar letak gambar asada juga la dlm ni....

hehehe

maCy said...

wah2. asada balik ea. nasib ade baju pepel. ekeeke

Rozuan Ismail said...

kesiannya.lama lagi ke kat sana?

M a W a D D a H said...

uits...hahaha...canggih betul teknologi...:p

Syuxer said...

sedih gak tak dapat bersama akak akan..nak wat guane kan..tuntutan belajar..:).

eh xpe..gambar tuh dah cukup menggambarkan yang kak awk sungguh ceria dan bahagia dihari perkhawinan dia tuh..:)..semoga bro dapat anak saudara baru dari kak sulung bro nanti..mybe twins hahahah larat ke nak dukung dua2..:p

nursya'idawahina sa'aban said...

wahhhhhh..dah nampak kedudukannya..!! gamba lain mane..??hahaha

Nida said...

Salam Asada

Nasib baik sekarang ni mudah untuk berinteraksi through alam maya ni. Masa kahwin adik Kak Nida aritu, mereka buka skype.. seolah2 akak ada di sana!

arekymz mukmeen said...

dengan teknologi mcm2 boleh.
tp nak merasa suasana je x leh kan.
nak wat cam ne.
huhu.
famous la tu...

baincardin said...

terima kasih teknologi! hehe ^_^'

iKhRam said...

pernah merasa perasaan semacam ini.. tgok gambar kat fb jer..

Hans said...

hahahaha
kesian abang asada aku nih
hehehehe
tipu dalam gambar pun jadi lah
:_)

Juvana Episod 7

JIJI YU said...

hahhaa..dunia dihujung kuku derrr

syAzAnA said...

kesiannya. hehe. sabar ye asada!

nur hidayah isa said...

nmpk real...baju pon sama kaler. gambar tu baru amek ke or carik gambar yg bersesuaian?

pu3mas said...

nang hebat kitak.. cepat & tangkas..

Cik SHiNJU said...

alala..ciannye x dpt balik..
kirimkan doa jer utk mereka k..

nur aisya humaira said...

waaaa,macam betul2 je...aisya da caye tdi..haha

Gayahspears said...

patotlah kamo tak ade dalam gmbo nih >_< hihi

✿ CikCimi said...

edit cantek je. haha. naseb pakai baju ikot tema.

Si kOtAk HaTi said...

waa...nice edit..(^_^) mcm real je gmba..nice job asada...hehe

[sutera kasih] said...

wahhhhh terbaeklah asada edit gambar hehe

iPai said...

wah adobe photoshop di situ ..

laskar pelangi said...

sadisnya sampai edit ...aduhai...lau pelangi mmg asyk nangis jer nak balik makan kenduri...heeee=D