Monday, June 20, 2011

10 Pengkomen Terkencang Blog Budak Malaysia


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Seperti minggu lepas, saya akan update pengkomen terkencang di Blog Budak Malaysia dan tiga pengkomen teratas akan dimasukkan ke dalam bloglist pengkomen terkencang mingguan. senarai blog di bawah merupakan pengkomen terkencang pada minggu 12 hingga 19 Jun :

1. SUTERAKASIH : http://suterakasihyann.blogspot.com/

2. Hans Hanis : http://hanspunyablog.blogspot.com/

3. Dunia Emieysandra : http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

4. nEscaFe+MilO : http://nesloo.blogspot.com/

5. Seg@l@ny@ Disini : http://watieawang.blogspot.com/

6. Gayah Spears : http://alyaamor.com/

7. AISYA HUMAIRA : http://www.aisyahumaira.com/

8. Pelangi CHENTA : http://pelangi6767.blogspot.com/

9. wOrLd oF miNe : http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/

10. missSenget Punya : http://sayayangpunya.blogspot.com/

Terima kasih kepada semua yang sudi meluangkan masa berkunjung ke blog ini. kepada yang sudi meninggalkan komen, saya ucapkan setinggi-tinggi terima kasih. tiada hadiah berjuta ringgit mampu saya bagi, hanya ini sebagai tanda penghargaan daripada saya.

Kalau tak tinggalkan komen, tinggalkan jejak di shoutmix pun dah okay. dapatlah saya pula yang datang bertandang ke blog anda. tapi kan lebih jelas kelihatan kalau di bahagian komen.. (^^,)

Nota kaki :
sekarang saya masih dalam musim exam, walaupun tak nampak sibuknya.. tapi agak serabut sebenarnya. hahaha.. semoga dipermudahkan dan diberi ketenangan..

41 comments:

liyana said...

semoga dipermudahkan dan diberi ketenangan

yatie Awang said...

tak pe...nanti blk malaysia bawa balik buah tangan ek..haha

aque said...

betul2... lbh berkesan bile menyingah di komen.. huhuhu...

tadew name fara... nanti ade kot.. huhuhuhu

Dayana AZ said...

kasik JELAS KELIHATAN gitu ;) haha.
good luck utk exam, insyaAllah boleh punyaa! hehe.

emieysandra said...

yeay! msuk bloglist pengkomen terkncang minggu ni^^

laskar pelangi said...

pewit! pelangi termasuk sekali..aigooo! tak sangka kot

(blushing habis nie)..hehehe=D

selamat study yea asada! chaiyok chaiyok!!

fighting :)

Cik Aish said...

GOOD LUCK!

JIJI YU said...

aku masih lagi kencang..ehehe

Bui Idzra Ryn said...

aie..ne nama kak bui..hahaha..study menar2 oittt..hihi

Kak Yus said...

All the Best and Good Luck

nur aisya humaira said...

nak jadi no 1 laa plak...dpt pape tak asada??haha

Mas said...

pengomen terkencang yee..hehehe..oklah..pasni kene byk2 komen..bole la masuk list.. :P

[sutera kasih] said...

wiwiwttt...masuk list terkencang..hehe btw, thanks tlg promote blog kmk smua :P

Mun said...

uuu..free2 blog diorang dpt promotion :P

cik helena said...

eh kite tak tersenaerai ea!hehe ghase mcm selalu je..wuwuw

Fina Sophie said...

haha nice entry. knpa 10 je. senaraikanla smua skali yg slalu komen. kesian diorang. hehehe

Khairil said...

Salam , semoga berjaya dalam exam...mai le ke bendang selalu...biarkan ketenangan itu yang mendamaikan fikiran...hehe

d_tieah said...

Wah.. Hans d tempat ke2 dah..

Hans said...

patutlah lama tak online
hahaha
terkejut aku tiba2 jadi pengomen terkencang
tq abang
good luck untuk exam kamu :-)

Syaitan Memang Durjana

M a W a D D a H said...

mananya nama adah..mana??? aisskkkhhh...dah ke bawah dn ke bawah dh rupenya....

p/s: sedikit tercabar nih..

anyss said...

Assalamualaikum,
Exam elok2...anugerah dekan ek!

cik azeya said...

memang kencang ah. hehe

cik nani said...

good ;uck ang all the best!!=)

d_LA said...

wahhh...bile nk ada dlm list tu gak ni..hehe..

neway, gud luck ye asada..

RedVixen said...

oh! gud lak for da exam ye!

amranaiman said...

baca doa sebelum jawab exam.. gud luck bro !! chayok!!

ecah mashuri said...

buatla contest asada.hehehehe..baru la rase dihargai.nak2 kalau mng.hik2

caliph shuriken said...

gud luck utk exam bro ^^

hafizasuraya said...

semoga asada dipermudahkan segala urusan oleh-Nya..amin.. :)

Wanie said...

nmpaknye tak cukup kencang lagi sbb x tsenarai..kekeke

good luck^_^

ken said...

it's nice that you acknowledge your commenters :)

Sunah Sakura said...

datang dari blog yang no 1 tu... hehehe... salam kenal~

meowwmania said...

insya Allah mudah-mudahan..

woww! kencang seh :D

Jer ... said...

waaa . kencang kencang :D

iKhRam said...

penghargaan yang baik..

Hans said...

dah2
gi study2
esok exam
:-)

Wanita Sensitif Kan? Setuju Tak?

aLya maNip said...

ishh..ishh..ari ni baru alya terprasan nama alya kat situ.hahaha..
mekaseh2..

nway,gudluck exam ya!! :-)

Lulu Caldina said...

good luck exam eh... :)

bersama kak Es said...

daang singgah tgk org2 yang kencang :)

Cik Jari said...

takde adiah misteri?

iPai said...

mereka ni memang tegar dr dulu sampai yang terbaru .. uhuhuh