Thursday, June 02, 2011

Gambar Sunset Di Cairo Dari Bumbung Bangunan

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram sebarkan senyuman. yeah!

Petang hari tu suasana tenang, damai dengan angin sepoi-sepoi bahasa. saya duduk sambil minum-minum melihat matahari terbenam dari bumbung bangunan asrama. frust takde internet lebih dua hari.. sekali sekala menikmati senja di atas bumbung, best jugak.




Menyaksikan keindahan ciptaan Allah sungguh mendamaikan. bila tengok sunset ni, dapat juga tenangkan fikiran saya dari kekusutan. lebih-lebih lagi dah nak exam sekarang ni, memang kena tenang betul lah. minggu depan sudah mula exam!

Nota kaki :
summer kali ni macam lebih meriah je. tak tahu lah apa yang menyebabkan suasana nampak meriah. seperti ada hati yang sedang berbunga-bunga. hahaha..

29 comments:

cik azeya said...

cantiklah. bile entah dapat pegi sane. (pasrah) -.-'

beautiful_rose said...

gambar last tu suka sangat....
nampak matahari dia kat sana......

hidayah azman said...

masyaAllah..what a nice sunset.n a nice shot from camera.

summer dkt egypt mungkin lebih meriah sbb dpt balik malaysia dah time evacuate dulu.haha

btw,sy follow this blog,sy student malaysia dkt egypt jgk.slm

RerameUngu said...

subhanallah.
Cantiknyaaa...

hantu said...

cantik2.. ;) bila lehh tengok depan2 gini sendiri.ehehe

sHi Ma said...

cantinya, matahari terbenam n terbit sama2 cantik... subhanallah

biela said...

aduh . lawanyer :)

Raihana Rahman said...

owh. blajar kat mesir ea?

sizuka[Izzati] said...

cantik cantik.ni tunggu dslr je sebijik nih.kekeke.

nur aisya humaira said...

Assalam Asada..:)

Gud luck ye..:)

cantik2, tpi aisya lgi suke tgk sunset kt tepi pantai..:)

ati berbunga2???waaa,tak lama laa ni kenduri nasik minyak kat cairo..keke

laskar pelangi said...

fulamakkkk fulabahhhhh! cantik!

=)
ciptaan Allah yang tiada siapa dapat tanding..

cheh! hati tengah berbunga - bunga ke sekarang?

bunga apa? bunga bunga matahari ke?

Gayahspears said...

Indah sungguh ciptaan Allah :)

Naddia said...

nak adiah dari sane...pelissss

tiha said...

wah lawanya.....

Salam Perkenalan
marilah join kontest blog saya dan marilah beli brooch di blog saya :
http://fasham87.blogspot.com

emieysandra said...

cantik.subhanallah^^

Aida Azryn said...

lawo gambo! asada,snap gambo aida!;D

yatie Awang said...

memang cantik alam ciptaan Tuhan...

wahhh...hati berbunga2 ye?

Aisumi Chan Kawa'i said...

subhanallah.. cantik sangat! anyway best of luck utk exam ye :)

*cimOt* said...

subhanallah cantek sangat!!!

zida said...

eh eh tadi ke ni??
berbunga ada maksud mendalam ni~~~

=P

[z@ck] said...

subhanallah! cantik!

[sutera kasih] said...

ya Allah..cantiknya ciptaan-MU..


*rabbana yassir wala tu'assir waj'alna minan najihin ya asada ryutaro (^___^)*

Queen of Unduk Ngadau 2011

Anis izyan Abd Rahman said...

cairo sgt cantik *tapi ade certain2 tempat je ..

aLya maNip said...

cantik.. :)

wah. hati da berbunga-bunga skarang..hihi

pyejal said...

great shot!

Ieqa Swetluv said...

subhanallah.. cantik..

missSenget said...

dalam hati ada bunga..

bunga tumbuh dalam taman..

so, dlm hati ada taman..

eh..

gudluck exam~!!

Hans said...

walawehhhhhhhhh
cantiknya gambar abang asada amik
cayalah

amboi
meriah kenapa?
bunga2 cinta per nihhhh

CIK TOM said...

subhanaallah cantiknya pemandangan ^_^