Monday, June 13, 2011

Bloglist Pengkomen Terkencang Mingguan


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Sebelum ni saya fikir-fikir, apa patut saya bagi kepada mereka yang rajin datang komen di blog saya. mulanya nak buat contest pengkomen terbanyak. tapi saya perlu fikir lagi pasal hadiah dan penghantaran hadiah. agak banyak pula kerja. memandangkan sekarang saya sedang sibuk dengan hal-hal lain, mungkin boleh diadakan lain kali.

Buat masa ini saya wujudkan bloglist khas pengkomen terbanyak di Blog Budak Malaysia sebagai penghargaan daripada saya atas sokongan di blog ini. selagi kudrat masih ada, bloglist pengkomen terkencang mingguan ini akan saya kemaskini setiap hari Isnin berdasarkan tiga nama tertinggi pada widget Pengkomen Terbaik.

Tidak ada hadiah jutaan ringgit mampu saya bagi. tak ada pingat emas, perak mahupun gangsa. hanya ucapan setinggi-tinggi terima kasih saya ucapkan tanda penghargaan atas sokongan anda.

Tidak dilupakan, terima kasih yang tidak terhingga kepada semua pengunjung blog ini. kepada semua yang sudi jadi Mereka Yang Best di blog ini, terima kasih, terima kasih dan terima kasih. tanpa anda, blog ini tiada seri. anda membuatkan hati ini berbunga-bunga..

Di bawah ini senarai sepuluh blog pengkomen terkencang minggu lepas (5 hingga 12 Jun 2011) :

1. nEscaFe+MilO : http://nesloo.blogspot.com/

2. Seg@l@ny@ Disini : http://watieawang.blogspot.com/

3. sizuka-world-of-life : http://worldofsizuka.blogspot.com/

4. Dunia Emieysandra : http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

5. AISYA HUMAIRA : http://www.aisyahumaira.com/

6. Hans : http://hanspunyablog.blogspot.com/

7. SUTERAKASIH : http://suterakasihyann.blogspot.com/

8. missSenget Punya : http://sayayangpunya.blogspot.com/

9. wOrLd oF miNe : http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/

10. heroin homo sapiens : http://cikheroin.blogspot.com/

Sekali lagi terima kasih kepada anda yang sudi meluangkan masa di sini. semoga hari-hari anda juga lebih ceria dengan senyuman.. (^^,)

Nota kaki :
sekarang saya mula aktif di Twitter. sebenarnya dah sign up lama, tapi baru aktif sejak minggu lepas. saya lihat twitter sebagai satu medium mudah untuk berhubung dan mengumumkan sesuatu. senang nak jadi kepoh dan bizibody. hahaha..
twitter saya : AsadaSensei
.

36 comments:

nur aisya humaira said...

nak hadiah dri egypt...keh2

Assalam asada,slamat pagi..:)
Terima kasih juga sbb datg blog aisya...:)

Aida Azryn said...

alaaa.. nama aida takde. kekeke. :P

Jiejah Gorjes said...

owh nak buat twitter gak la camtu huhuhu

rara pinkmafia said...

eh knp rara takde ni?rara tak sllu komen sini eh =(

sizuka[Izzati] said...

tuuuuu diaaaa promote dah twitter diaaaa.haha.

'AQILAH said...

sama-sama :D

d_tieah said...

Hans no6.. Hahaha.. Buuuuuuuuuu..

aque said...

pernghargaan untuk silent reader??? hhahahhaha.. gurau jew...

laskar pelangi said...

wah! nak jadi kepoh ye sekarang

Nur Hawa Mohd Zin said...

mmg patut pun blog ni dapat pengomen terkencang....heheh

hafizasuraya said...

jom kte berheboh di twitter hahaa

missSenget said...

eh...ada dalam list~!!

nk mintak signn.....


da lama gak sign up twitter..

tapi xreti guna.. T__T

fairuz said...

gua nak gua nakkkk

Hans said...

tudiaaaaaaa.....
abang Retis dah aktif twitter
rasa2 sapa yang mendorong abang Retis untuk aktif twitter?
cuba cerita sikit
hehehe

thanks abang asada
sayang ko lebih
:-)

JIJI YU said...

ahaha,..akua de weyh aku ade..ceyh2...

Armiza said...

ahaa...nama saya dah lama menghilang dalam senarai pengomen2...uhuu...T__T'

maCy said...

add macy la ngek!

macyhumaira at twitter~

yatie Awang said...

wahhh...kakak pun termasuk ye..mekasih...

Gayahspears said...

alamak >_<
aku xde dalam senarai lah..huhu

Adzriel @ Liza AB said...

wahhh... seronok ni..

Cityiklan said...

alaa..nama aku xde ke?

Zue Zoey said...

best ni~
tp nama zue takde. hehehe..

CIK TOM said...

huh nama cik tom xde dlm senarai dah?xaci2....

cik helena said...

add twttier!!

Fathiah Hamim said...

alaa takdaaa. :D

diana said...

nak rjin komen la macam ni...:)

emieysandra said...

yeay! yg no.4..xsgka lak..huhu~

dh lme sign up twitter tp xterbuka hati lg utk b'tweet dgn aktif^^

✖sLp mE pLz™✖ said...

sis sutera mmg best. haha *bodek

sugar2 kapas strawberry said...

dah follow! hehehhe..mine @sugar2kapas ye

acan ketot said...

haha..
x dpt lah nk menang..
bru 1st time dtg ney..
hehe

gades ain said...

waaaaaaa. da ade twitttt twittt ;) bagus :)

platipus said...

grr..nama silaent reader takda ek?haha

Hanie_Dew said...

uwwhh..suke la kat ID twitter tu..ada pengaruh animasi Jepun.. kyaa~~~~♥_♥

missSenget said...

eh..ni bukan latest entry kan???


gudluck exam..

[sutera kasih] said...

ehhh saya yg ketujuh hehe my fav number hihi suka singgah blog asada sbb suka baca info dr tmpt asada belajo..tgk2 gmbr..best !!

Cik Aish said...

ala tak sempat nak jadi pengkomen terkencang.. hehe