Friday, January 15, 2010

Oh tidak!! NoOoo...

Apesal ngan aku ni?? aduhai..
melayan perasaan dulu..
release tensen study
hahaha


dapatkah putik kan menjadi bunga
sekiranya cuaca sering gerhana
dapatkah kasih kita bersemi selamanya
ataupun
aku harus berserah kepada yang Maha Esa

perlukah aku terus mengharapkan
camar yang hilang kembali ke sarang
apakah masih ada kerinduan
yang tersimpan di hati mu sayang?






hari ni aku cari nahas! pagi-pagi dah cari bala
dan nahas tu dah membunuh mood bercerita untuk pagi ini
aku pergi view fesbuk N buat apa??
oh.. tidak!!




yang perlu anda tahu pasal entry ini :

gambar : bunga kertas omak den depan rumah
tulisan : adaptasi dari lagu karam di lautan duka by iklim.. lagu 80-an kot..
perasaan time menaip : sebak, sedih, geram, rindu..
mood : berjiwang

21 comments:

Deco [MisS N] said...

tu laa...nape g bukak..dah nk exam,ne jaga mood..jaga emosi..

sudah2,get back ur mood...exam just round da corner..da tak dak masa unt pk sal duka~lara~kuciwa k..

baincardin said...

cantik bunga kertas tu ^_^

*pada siapakah rindu itu ? ")

|arieza| said...

yahh! mgkn ku tahu? setelah mbuka facebook nya itu? adakah dia gadis junior ku? lol :p

sharamli said...

kamo0 patut view FBku...hak3

Iznie said...

hahaha....

jiwang plak pagi2 nie...

ngee~~~

cantik kan bunga kertas...tapi sayang, tak ada bau wangi...hohoho

Farid Fernandez said...

kau pehal??

hahahaha

mizara said...

ya baruk jiwang eh..study2 fokus..

zella said...

amboi3...
jiwang plak p2 ni erk...
;)

♠♥♠ayudeadwish♠♥♠ said...

sila jgn malas~
wekekekee
sila juga jgn cari pasal~

cik ian@aH Lian~ said...

perghhh jiwang
terlebih di sanasinisitu!
nvm, asal happy!

::aMaD:: said...

tgh exam ke?
jgn hancurkan mood anda~haha

chaiyok2!
ganbatte!

nursarah said...

huhu, berjiwangan ngan nostalgia la plak...

✖sLap mE pLz!™✖ said...

sebijik cm bge kertas dpn uma omak den,,,

[s][u][e][h][a][n][n] said...

byk giler bunga kertas kat umah kita...macam kaler hihihi

Amirah Rashid said...

lahhh.
jiwang2 pulak dye :D
rindu dkt sape tu?
nway, goodluck fr ur exam! :)

cokelat lover said...

alahai..mcm frust je bunyinye..sabau2..=p

helena's said...

bile hati dah suke.ape pun mau buat kan??

pink_butterfly said...

jgn frust2... gue kan ada...akakaa

sHaH said...

perghh!!!
sama jek emo mcm aku..
gud2..
ada geng aku jawabnya..

tirah watif said...

hehe

ghost said...

Cube Ushaaaa Facebook..ade bende menarik =D