Thursday, January 28, 2010

Interview Tagged...


Telah di tagged oleh budak cOmOtt ni >>Amirah Rashid<<

cam best je nak buat..
ni kali ke 2 buat asgment dlm blog. heh!
layan je la soalan dia...


1) Where is your cell phone?
> ada je tercongok senyap kat tepi aku ni ha.. cas sekali seminggu je. memang sunyi tahap gaban la hp aku ni..


2) Relationship?
> sekarang tengah single available~ sape nak ngorat?? meh la.. tengah sunyi giler ni..


3) Your hair?
> tanya rambut lak? kaler itam.. eh? ye ke itam?? nampak cam itam je.. hehe :P


4) Work?
> student sepenuh masa.. argghh!! aumm! lau x tahan.. memang dah ramai orang kena makan.. heh! dlu penah jadi supervisor kat kafe.. jadi cikgu.. tapi dah pencen awal..


5) Your sisters?
>woOoa~ ramai seyh.. ada 5 orang.. aku di kelilingi oleh wanita~ hehehe.. 2 orang akak, 3 org adik.. 3 lagi available.. akak sulung insyaAllah kawen bln 10 nti.. sorang adik dah tunang!! ahh! aku bila lagi?? waaaa~


6) Your favorite thing?
> nak tak nak.. sekarang kena jugak minat ngn nota-nota aku.. hiaaarrrgghh!! exam!


7) Your dream last night?
> semalam aku mimpi gigi aku patah.. err.. ada orang kata kalau mimpi gigi patah ada orang yg dekat dengan kita meninggal.. ye ke??? leh caye x ni??


8) Your favorite drink?
> semestinya Alicafe.. tapi semenjak alicafe aku habis stock.. aku layan cappucino plak.. hehe :P


9) Your dream car?
> BMW M3... heh! kalau boleh nak sebijik sama cam kat profile pic tu..


10) Your shoes?
> sekarang ni Larrie.. dulu timberland.. kasut tu tak tau hilang ke mana dah.. siapa yang tibai??? geram!!


11) Your fears?
> takutilah yang maha Esa..


12) What do you want to be in 10 years?
> businessman.. jual karpet cam mat pakistan. bleh?? hahaha


13) Who did you hang out with last weekend?
> nak keluar?? bai.. ahad ri tu aku duk tengah exam.. nak keluar g mana?? tapi semalam kuar g mkn.. ada org blanja.. hehe :P


14) What are you not good at?
> dancing!!! hahaha.. langsung tak dapat.. ingat lagi masa form 5 dlu.. kena buat persembahan menari.. punya la kayu kaki tangan ni nk bergerak.. heh! sumpah, xmo dah..


15) One of your wish list items?
> emm.. tak dapat nak letak satu je. byk giler wish ni.. *[hope dapat cepat habis study kat sini.. sbb rindu sangat dah ngn family.. ] huk..uhukk.. sob.. sobb..


16) Where you grew up?
> Samarahan The Lucky Land...

17) Last thing you did?
> memerah otak wat soalan exam siang tadi!! huaaargghhh... cair meleleh dah otak aku..


18) What are you wearing?
> t-shirt, sweater ngn jeans.. masih gak rasa sejuk!!


19) What aren’t you wearing?
> barang2 perhiasan pompuan.. mesti la aku x pakai.. dah aku ni laki.. heee~


20) Your pet?
> seekor beruang panda yg d beri nama blacky.. skrg baru level 6.. main kat fb.. hahaha.. umah aku kat sini xde haiwan peliharaan..


21) Your computer?
> XFX7100 GeForce8500GT Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E7300 @ 2.6GHz 2.67GHz ... heh! walaupun ada lagi model yg baru.. tak dapat den nak tukar dlu.. tak dok duit.. sobb.. sobb.. sobb..


22) Your life?
> sunyi sepi tanpa peneman di sisi.. terkontang kanting sendiri melayari hidup penuh onak duri.. hahaha.. tapi bila ada kawan2 kat sekeliling.. hilang sepi, datang hepi.. yeayy!!


23) Missing?
> mak.. ayah.. akak2.. adik2.. uhh!!

24) What are you thinking about right now?
> nak kena baca nota utk exam ahad ni pulak.. terasa nak buat roti telur.. lapar...


25) Your car?
> skrg ni aku ada sebijik skyline.. tapi x dapat lak nk guna.. charger controler x tau g mana.. rindu plak nak main petang2..


26) Your kitchen?
> apa tujuan soalan ni sbnrnya?? tya dapur plak dah.. jap lagi la aku masak, nak buat roti telur.. mengidam roti telur lak aku.. hahaha..


27) Your favorite color?
> ijau yang permai... kalau ijau gelap x best pulak..


28) Last time you laughed?
> petang tadi.. masa tengok raja lawak musim ke 4 minggu ke 4.. kwn dunlod.. aku tengok je.. klakar seyh.. tapi ade jugak yang hampeh. wat lawak tapi x klakar.. kesian gak tengok.. hahaha...


29) Last time you cried?
> semalam.. nangis sebab rindu sangat.. lama dah x dapat kol family cakap lama-lama sbb line internet yang sungguh hampeh! dlu aku suka gelak kat akak aku.. sbb asal dia kol umah je mesti nangis2.. sekarang baru padan ngn muka aku.. nangis jugak. hahaha..


30) Love?
> satu perasaan kasih sayang yang sukar untuk d jelaskan bentuknya.. tapi percayalah, cinta itu wujud dalam setiap hati manusia.. siapa pun anda.. cuma pesan aku.. cintailah yang maha pencinta sebelum mencintai makhluk-Nya..


31) So who wants to share their ONEs?? How about?

> siyes.. aku pun blurr ngn soalan ni.. hahahaha...


5 orang jejaka terpilih...:

*tak kira.. nak letak diorang ni jugak!! hehehe

x Cik Ian

x dak bucuk Sharamli
x Paani
x Cik Helena


5 orang dara terpilih :

x MisS N
x Miss Suka Hati
x Miss Arieza
x Cik Aida Comei
x Cik Zella


jawab dengan hati yang gembira ea.. tunjukkan senyuman di muka.. senyum~ senyum~

*jawab semua soalan ea.. hehe :P

15 comments:

zella said...

minum ali kafe tongkat ali ker??
kui3....

mizara said...

orang samarahan paduhal kitak tek...

cik ian@aH Lian~ said...

daku neh jejaka terpilih ker
cik adik oi???
hik hik...akan di jawab mlm neh!
sabo yer~

Deco [MisS N] said...

haha..seb bek ko tak letak name Miss N kat senarai jejaka hot...:)lau tak,aku suh diorang bakar dinding ko * kunon ganaz*

helena's said...

jejaka dia kata.nak kene pelempang nih!hahahaha

samalah suke ijau!gigih ok bace sampai abis..hehe

oklah asada ensem..utang!hehe

wawayumie said...

awak..baca entry nie tetiba teringin roti telur jugak ah!!

sharamli said...

ala..kal0 da senyum xyah jawab la kan?

Cik Biol said...

seb bek aku x kena hehe

|arieza| said...

hahaha baik lah akn ku jwb tag mu ini :) insyaAllah

♥ p a n y ♥ said...

haa kenape tersenarai dlm calon jejaka?? haha

okai. t i buat. IA.

Ieda the Rainbow Princess said...

Assalamu'alaikum..Asada..Sis nk tanye..muka Sis nie ada nmpk mcm jejaka ke Asada??
Kesian Sis,Asada kategorikan Sis sbg jejaka..I perempuan tulen tau!
Humm..rasa2 mcm pnh buat dh tagged yg mcm ginie..Tp xper la nnt Sis buat jgk lg skali.. :)

p.s: Uiksss!Nk jd penjual carpet ke??Abis la nnt Mat2 Bangla yg jual carpet dah x boleh nk cari mkn..

nama saya aslina said...

yes!! yes!! yess!!! tak kena tag!!!

happyy...woohooo~~~

|arieza| said...

kmk dh jwb tag ktk?

Amirah Rashid said...

hoi, sape budak comot ha?
haha
nway, thanks sbb sudi jwb
sape nk ngorat?
sy nk ngorat blh?
hahahahahaha :DD

Anonymous said...

NICE

peace :D