Tuesday, January 26, 2010

Lawak Sikit Je...

Huwaaaa~~
nak sengih-sengih sikit.. sikit je..
hehe :P
-
-

-

cerita 1 :

seorang menteri kesihatan melawat hospital mental yang baru saja dirasmi.. tiba-tiba seorang lelaki menyapanya.. "siapa kamu?"...

dengan bangganya menteri menjawab.. "saya menteri kesihatan.."

tiba-tiba dengan wajah cemas lelaki itu berkata "shhhh... jangan cakap kuat-kuat."

menteri kesihatan itu kehairanan lalu bertanya "kenapa pula?"

secara berbisik, lelaki itu memberitahu menteri tersebut "dulu bila orang dengar saya mengaku jadi menteri kesihatan, mereka terus menahan saya di hospital ini." ...

errkk!!



cerita 2 :

alkisah.. tersebutlah kisah si mail yang terlalu amat kedekutnya tetapi suka pula bila di beri sesuatu.. pada suatu petang, mail berjalan bersama 2 orang kawannya di tepi bendang.. sudin dan ali.

tiba-tiba masa tengah elok-elok berjalan, mail tersandung lalu terjatuh ke dalam bendang..

lalu sudin menghulurkan tangannya sambil berkata "berilah tanganmu.. meh aku tarik naik ke atas.."

mail yang terduduk di dalam bendang enggan menghulurkan tangannya.. malah bermasam muka..

lalu ali pun menghulurkan tangannya seraya berkata "sambutlah tanganku wahai sahabat.. biar aku tarik naik ke atas.."

dengan senyuman mail menyambut tangan ali lalu dia naik berdiri..

heh! kedekutnya!




*habis dah.. hehe :P
aku masih lagi bizi ngn exam.. tapi sempat lagi nk update blog.. hehe :) tQ kepada yang sudi datang jenguk.. kalau free datang la jenguk lagi. hehe :)

7 comments:

bellar0ssa said...

huhu lawak2..ade lawak lagi.

Aidi-Safuan said...

mak aih...camnih punya kedekut pon ade ker? haha

Amirah Rashid said...

haha
kelakar gila :DDD

♥♥♥ tEroMpaH_ mAwArrKu♥♥♥ said...

kedekot tol..huk²

fya zainal said...

sikitnya lawak..
bg lah lg^^

naNa.neRRa said...

tu je ke?
hehehe

mie said...

kedekut tol mamat tuh! thp gaban nmenyer..haha..