Friday, January 15, 2010

excited!!! Ketika Cinta Bertasbih 2

waaa~ member-member aku dah layan tengok movie ni.. aku je belum tengok.. sebab nak tengok sama-sama ngan T nanti. heh! tapi sebelum tu.. aku saja nak menjeleskan orang yang belum tengok movie ni.. hahaha.. layan la gambar2 aku ambik dari movie ni ea.. lalala~


ada cam iras-iras muka aku sikit ni.. ahahaha


anna kawin~~ tapi muka sedih!


time ni ada orang nak kat mas azzam.. tapi tak tau jadi camana..


yang ni cantik + lawa giler.. tp ni bukan heroin citer..


eliana dah pakai tudung.. lawa jugak!!


kenapa dia nangis bagai nak pengsan?? waaa~ sungguh excited!!






okeh.. sudah habis gambar.. apa perasaan anda??
mau tengok?? hahaha..

21 comments:

lynn-the gudigudigurl said...

waa semua orang review citer ni bes. aku belum sempat tengok =(

zaza said...

weh dh kuar ek part 2 punye???
kena tgk nieh...huhu

dh tgk part 1 dlu...
cpt2!!

ASaDa RyutaRo said...

dah kuar weyh..
dunlod..dunlod.. hahaha

LUVLYDIYANA said...

ianya awwwsome kan??

* mEsSy * said...

cm besh jewp cite niey.. nk tgok la nnt.. :)

Amirah Rashid said...

best sgt eh?
nnti try tgk la ;D

chah~ said...

aku x tgk lg BCB 2.. haishhh.. yg cun tu bukan asmirandah ke..? ngehehhe..

Solehah said...

bcb 2 saya blm tengok..tgk bcb 1 jatuh hati ngan perwatakan azam..bkn kat azam..

dila said...

perasaan..?

takdelah berkobar2 sangat nak tengok..hehe!

gurau je,kawan aku cakap pon best..
lagu bcb pun best.

zaza said...

nk download mane eh?
tlg kasi link bleh?
ari tu pun yg bcb 1 tgk kt utube jerk...

ayim said...

salam, sy baca novelnya pun dah boleh tersuka pada azzam dan anna.^^~

Iznie said...

best ker citer ni??

lagu best...

novel best juga...tapi sya prefer ayat2 cinta lagi...ngee~~

T said...

Urang nyuruh study tapi polah dirik? Snap gambar dari movie! Malaskuh!

sharamli said...

nak jgk perasan muka cam dy...eleh..

NICK IRFAN said...

cte ni ade main kat tv berapa??

ieQa sWetLuv said...

kalo ko nak tau aku pon ade berlakon dlm cite ni.. perasan x?? x pasan pendek umo tau kah3 ;p

profwacko said...

Ade movie dia ke??

N betul la... cantik sungguh minah yg cantik + lawa giler tp bukan heroin citer yg nangis bagai nak pengsan tu. Lawa2

pink_butterfly said...

best ke cite ni? gue kureng sket citer2 indon nih...

suka hati said...

xabeh2 perasan..sape lg nk puji kalau bkn diri sendiri..hahaha

Ummu Solehah Muhammad said...

untuk dapatkan dvd original kcb boleh refer blog http://solehah2u.blogspot.com/

di sebalik wajahku.. said...

Assalamualaikum..
ermm..
movie nie paling best kot!!!!!!! ^^.