Monday, July 19, 2010

Keep In Touch Bukan Touch N Go

Assalamualaikum dan salam mesra kepada anda. semoga permulaan isnin di minggu baru ini memberi anda lebih keceriaan dan kegembiraan. walaupun sah-sah tau akan banyak kerja yang menanti. hadapi dengan senyuman..

Post ini bukan berbaur jiwang, tapi pengumuman untuk menambah sahabat dan kenalan di alam maya. semoga perkenalan di sini tidak terus putus lalu senyap tanpa khabar. oleh itu, setelah meneliti akan keberkesanan benda alah ni, asada yang suam-suam hensem ni pun try la jugak..

Tengok yang kat dalam bulatan merah tu. bukan jejaka baju merah.. hehe..

Sebenarnya macamni, jejaka baju merah tu sangat-sangat mengharapkan sahabat, kenalan, pengunjung dan pembaca dapat letak link blog masing-masing kat situ. baru je buat semalam widgets tu. hehe..

Dengan adanya link anda kat situ lebih memudahkan perjalanan time blogwalking selain terus dapat tau perkembangan masing-masing. banyak sangat kebaikan benda ni. sape yang lom cuba, leh letak gak kat blog tu [promote]. kepada yang takde blog, takpe.. hope masih jugak dapat "simpan dalam sentuh" atau keep in touch dengan kamOo..

Khas untuk followers blog ini.. sangat-sangat mengalukan anda untuk letak link blog supaya senang saya pulak menerjah dan meninjau-ninjau sambil berkenalan dengan anda.. ceeewaahh.. sekali ngan usha-usha bakal isteri.. errkk!!

Sangat-sangat menghargai sokongan anda semua.. dengan adanya anda, blog ini lebih ceria sekaligus membuat hari-hari rasa nak belek blog. takde update apa-apapun datang jugak menjenguk, tengok kalau-kalau ada yang menjerit di shoutbox. usha-usha blog orang lain. hehehe.. tQ.. tQ.. tQ..

jangan lupa.. lepas ni kena letak link anda kat situ ea.. salam kenal salam mesra =)

keep in touch n ceria selalu (^^,)

48 comments:

f_aRa_aINa989 said...

laaa...ingat apa bendala tadi...hehe

Wan Haffiz said...

zaazz...slm kenal..n jgn lupe 'simpan dalam sentuh'

Aini said...

yihaaa.. sudah letak =)

M a W a D D a H said...

ingatkan apa la tadi...:p

keep in touch ya...no touch n go...hehe...

lalalala...touch2x kat sini...

Keyyah said...

ohho new gadget..nk letak juga nama kt c2 ^_^

Katak Gomok Sulie said...

salam perkenalan juge :)

zella y said...

aku dh letak dh... ;p

Umie Nadhirah said...

O..
duhal tek..
wat suspen jak..

kk said...

eee.kila dah letak jugak!@hehehe

Ery Farieha said...

da letak da
hhehehe
saye la follower setia asada
cehh!
ahahaha

peaNut said...

peanut nk letak link kat sana jugak la eyh...nnti leh la kta keep in touch slalu..huhu


they are all from sabah...huhu

nabilah_2908 said...

hmm...okey...nnti sy letakkan link yupp...(^_^)


jom ke APA KATA HATI pulak,
CREAM PUFF

PIDUT ASiS said...

nak letak gak ar kat sini..menarik-menarik..hahaha

Post Terhangat...
Baju Bercakap

(Edisi Kena Ada Pelancong)

munamuni said...

Salam, baiknya bagi letak link secara free...hehe...dah letak dah...thank u...

pearl apple said...

yeah..mari bersama2 kita keep in touch ok...=)

Ann said...

aku dh pk bukan2 td..huhu

igtkn one night stand

ASaDa RyutaRo said...

f_aRa_aINa989 :
errkk!!.. act takde apa.. cuma mau offer saja. hehe..


Wan Haffiz :
tQ~ salam kenal jugak.. simpan dalam sentuh.. yeah!


Aini :
tQ so much.. hehe =)

ASaDa RyutaRo said...

MaWaDDaH :
haha.. ade je kan. xde apa.. touch2 je.. bukan touching2.. lalala~


Keyyah :
sangat2 d alukan.. tQ~ tQ~ hehe =)


Katak Gomok Sulie :
yeah! salam kenal (^^,) tQ~

ASaDa RyutaRo said...

Zella Y :
tQ zella~ hehe.. keep in touch.. lala~


Umie Nadhirah :
eh? suspen ka tajuk tok? hehe.. tQ~ =P


kk :
tQ so much~ (^^,)

ASaDa RyutaRo said...

Ery Farieha :
wah.. follower setia tu.. tQ~ tQ~ hehe.. =)


peaNut :
wokeyh.. tQ~ tQ~ (^^,)


Nabilah_2908 :
ok... tQ so much.. hehe

ASaDa RyutaRo said...

PiDuT ASiS :
wollah~ tQ so much~ hehe =)


munamuni :
hahaha.. free je, takde bayar2.. hehe.. tQ so much.. keep in touch yeah!


pearl apple :
ho yeah! tQ~ tQ~ simpan dalam sentuh.. hehe =P


Ann :
errr.. ann pun pikir bukan2 gak dah. cam gempak je tajuk an.. hehe.. tQ~ keep in touch yeah!

sI tEDI said...

he he he

dah ada nama kat situ :))

zahidah dihaz said...

done!

Pinky Pixie said...

da letak link.
da conteng2 kat chatbox.
kejap lg sy follow plak.
keep in touch =)

.::WaNiE::. said...

'Link mereka yang best untuk diterjah'

tapi saya takut saya tak best

so malu2 nak submit

camner tu

ASaDa RyutaRo said...

sI tEDi :
ngee~ tQ.. tQ..


zahidah dihaz :
tQ gak.. ehehe (^^,)


Pinky Pixie :
wallaweh! tQ.. tQ.. hehe =)


.:WaNiE:. :
eh, mariam ogawa ni.. kan ke kamOo dah dalam mereka yang best.. ape plak tak best? kena gak.. hahaha

si[jari] telunjuk said...

kalau tinggalkan link kawan-kawan,pakwe-pakwe,makcik-makcik,adik-adik boleh tak???

ASaDa RyutaRo said...

si[jari]telunjuk :
hahaha.. sampai camtu sekali?? dia best tak? hahaha..

molmolla said...

benda tu memberatkan blog tak ekkk??

~ ReD ~ said...

heee...dah letak:D

ice♥ice said...

da letak jgk..hihi :P

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

i;m no 86.. kena dengan tahun lahir.. ^__^ hehee..

¶A.K.I¶ said...

segan la nk letak bro... kamu pny blog dan tuan blog popular sgt~ huuu...

Sofia said...

go-go-go asada!

maCy said...

xnk letak.kasi pluang asada round blog laen~

iza said...

Salam....

Malas la nk letak .....
tp dah terletak dah...

jom la exchange link. Link blog ni dah ada kat list tamu teratak.

Mohamad Nur Hidayat said...

da letak da

khairul_bariyyah said...

dah letak!! (semangat) haha
ayuh eratkan silaturrahim sesama blogger.. =)

zulaikha said...

saya dah letak link....

*wink*wink*

akudakbest ;)
.::ZULAIKHA::.

zaujahafis said...

sedang mencuba..seperti macam best

zsmy said...

sudah letak gak..=)

@ien_R@z said...

keep in touch.. ^__^

syuQ said...

keep..keep.. (-^^)

hazeleyed lady said...

Ass-salam
Keikhlasan punyai nilai termahal didalam sesuatu ikatan maupun perhubungan kerana boleh membawa kepada ikatan yang kekal murni.

Epy Ain said...

*.*
bgs2x..
kalo nak go xyah touch pun xpew..
hikhik

Wan_hazel said...

dah ngkah dah ariya,,,borink jak eh..baca jak lah blog ktk tok..hehehe

♥ shiMawar ♥ said...

dh tinggal link..

harap2 pasni dpt carik calon suami..

opps... :p

Cik Tom said...

hehe..tajuk semua cun2 la asada ni bagi..buatkan cik tom tertarik nak baca wlpn point yg nak dismpikan hnye utk letak url blog di widget...hehehe...