Saturday, January 09, 2010

Aku yang HOT!!!

MisS N dah tag aku. so aku kena jawab gak ni.
terpaksa! ahhh... ye! terpaksa..
*sambil nangis-nangis menaip entry. dah cam kes dera lak. hahaha

soalan 1
Adakah anda rasa anda HOT???

jawapan aku..
kadang-kadang aku rasa, aku la orang paling hot.. lebih-lebih lagi bila berposing depan camera. perghh.. memang terserlah ke-HOT-an aku. tapi kadang-kadang aku rasa aku hot sikit je. so kesimpulannya.. aku HOT.. hahaha

soalan 2
Upload gambar kegemaran anda.

jawapan aku..
nak upload tak ea?? tapi aku takleh tipu ni. aku rasa gambar ni la yang paling aku suka. takde gambar lain dah..













soalan 3
cerita pasal gambar.

jawapan aku..
aku tak kenal sape dalam gambar tu. ntah ceruk mana asal budak hensem tu. tapi yang pasti gambar ni HOT!! hahahaha.. bukan bermakna aku GAY sebab puji dak dalam gambar ni.. tapi aku pasti ramai yang kata dak ni HOT..

soalan 4
bila kali terakhir anda makan pizza?

jawapan aku..
entah ler. aku pun dah tak ingat tarikh spesifik aku mkn pizza. last aku makan bulan disember hari tu la. tahun 2010 ni belum lagi. aku asyik duk terperap je. mana nak merasa pizza nyer.. hehehe.. kenapa nak kena tanya bila last mkn pizza??

soalan 5
lagu terakhir yang anda dengar..

jawapan aku..
letto : ruang rindu.. best lagu ni.. aku suka!

soalan 6
apa yang anda buat selain menyelesaikan tag ini?

jawapan aku..
minum teh panas..(minum teh sbb stok alicafe aku dah hbs). dengar lagu.. nyanyi sikit-sikit kat part chorus. (aku rasa suara aku lagi sedap dari orang yang nyanyi ni) heheheh :P

soalan 7
selain nama sendiri, anda di panggil dengan nama apa?

jawapan aku..
aku bab nama ni sensitif ea..
member fb panggil asada ryutaro @ asada @ taro
kadang-kadang orang panggil aku pak cik, uncle, atok.. tapi aku muda lagi.. (aku rasa la aku muda)
T panggil aku "anak ikan" kadang-kadang..
kat sekolah dulu ada yang panggil aku "tew"
yang paling aku tak tahan ada yang panggil aku "ajay kumar"..
paling ganas panggil aku kurt angel!!

soalan 8
tag lagi 8 orang.

jawapan aku..
dia suruh tag 8 orang la pulak.. aku masih baru dalam keje belog-membelog ni..
aku tag yang aku rasa aku nak tag je la.. hehe :P
1. cik helena comey
2. kak zana
3. pink_butterfly
aku letak yang ni je.. cukup aku rasa.. tak larat den nak letak sampai 8.. den masih baru..

soalan 9
siapakah orang no 1 kepada anda?

jawapan den..
cik helena comey seorang gadis yang comel, penganjur contest berpantun-pantun "kerana kau ku cinta". aku join contest tu.. sapo nak komen kat pantun den pun boleh.. klik kat sini lepas habis baca nti.. pantun aku

soalan 10
kata sesuatu tentang orang no 5

jawapan aku..
err.. xde dalam senarai orang tu.

soalan 11
no 3 ada hubungan dengan siapa?

jawapan aku..
pink_butterfly tu blogger gak. dia datang komen kat entry aku. hehe (tQ pink_butterfly)

soalan 12
bagaimana pula dengan no 4?

jawapan aku..
err.. no 4 pun takde sebab aku tag 3 orang jer. sorry ea..

soalan 13
pesanan kepada orang no 6.

jawapan aku..
yang no 6 pun takde jugak.. camana nak cakap ea? sorry lagi..

soalan 14
kata-kata cinta untuk orang no 2

jawapan aku..
giler ko.. kak zana tu isteri orang.. punya family bahagia.. aku respect la kat kak zana ni. ntah bile baru aku dapat berfamily ni.. hehe.. ada tak siapa siapa yang sudi ngan aku? hahaha..

soalan 15
adakah no 7 dan 8 punya persamaan?

jawapan aku..
sorry deco.. aku buat takat no 3 je tadi.. tak dapat la den nak jawab..

soalan 16
berikan 5 yang anda tahu tentang orang yang men-tag anda..

jawapan aku..
- dia girl
- study kat USM ambik math..
- menyatakan locationnya kat sydney.. padahal dia lepak-lepak jalan-jalan kat BJ (aku tak tau BJ tu apa)
- masih single dan tengah teruja mencari kekasih hati..
- kawan kepada Fatimah Samihah Zulkarnain

soalan 17
Persamaan antara kambing ngan lembu..

jawapan aku..
apa punya soalan la dia ni bagi. lembu ngan kambing dua-dua haiwan korban yang boleh di korbankan time hari raya korban. ada 4 kaki.. mybe ada dua telinga.. bukan spesis ikan..

soalan 18
perasaan anda buat tag ni

jawapan aku..
ntah ler.. geram pun ada ni.. enjoy pun ada.. raso poning pun ade.. lapar pun ade.. tapi tadi dah siap-siap beli burger.. hehe :P

soalan 19
adakah anda tahu si Razman itu sengal?

jawapan aku..
peh.. aku tak kenal sape Razman ni.. dia dak sekolah mana dulu?

soalan 20
GAY or LESS??

jawapan aku..
ni nak suruh aku jawab aku gay ataupun less ke tanya pasal si Razman tadi lagi??

soalan dah habis.. nasib baik la dapat habis.. ntah dapat point untuk tambah cgpa ke tak soalan ni. harap-harap hujung bulan nanti cikgu letak markah bonus kat dalam buku rekod.. hehe

aku ada pantun nak jual ni...

buah durian berduri-duri,
jatuh terjepuk di atas tanah,
kesian durian tu..
hehehe..

15 comments:

Decorater [MisS N] said...

haha..sengal tul pantun durian ko tuh....

hahaha...ko telah membocorkan lokasi persembunyianku kepada umum...

*teruja mencari kekasih*...haha,banyak r ko..

pink_butterfly said...

cehh ada tag rupanyaa...


nyesal msuk cni...eheh!

Farid Fernandez said...

pantun terbaik penah aku dengar

Anonymous said...

pantun tu xley djual...
hampeh...
lau cekgu BM kamoo baca,mst dia sedey...lalala~~~

ASaDa RyutaRo said...

hehehe.. pantun best tu.. lalala~

pink_butterfly..
jawab la jugak.. hehe

Budak Hostel said...

nak tag nak tag jugak! ekekek

♥ p a n y ♥ said...

hahahaha. pe lah pantun last tuh!! xmasuk dek akal. wkaka

bukan penggoda said...

hahaha. poyo. poyo. bley plak nanges. xley blah gle bace intro entri ni. cis.

[noriza] said...

ni antara tag paling sengal penah aku baca..n org yang jwb pun sengal gak.huhu

hans said...

asal dalam nih ko kurus?
hahaha

sakura said...

haha lawak la..

misz puteri said...

hahaha..klaka giler....mcm best je..huhuhu

laskar pelangi said...

pantun durian pun ada...=D

lawak lawak....

azah87 said...

best baca entry nih tyme xde moOd..hehe..cheer me up!! :)

rizalmat said...

entry yang menarik, bagi idea untuk blog saya.
http://rizalmat.blogspot.com/