Tuesday, January 05, 2010

Aduhai.. hancur impianku

hancur impianku
hatiku kecewa lagi dan lagi
tiada lagi ungkapan kecewa yang mampu untukku ungkapkan
aku tahu kenapa
aku tahu
tak perlu untuk diterangkan
aku sudah mengerti
nasi lemak
itulah puncanya
nasi lemak yang ku santap tadi
masih berada dalam perutku
cappucino berperisa vanilla yang sedap
masih lagi berbaki di tekak
akhirnya
mataku enggan tidur malam ini
kenapa ini terjadi?
ahh..
usah kau tanya
nasi lemak dan cappucino itulah segala puncanya
siapa suruh kau makan?
siapa kasi kau hirup cappucino itu??
rasakanlah...

berkecai impian aku.. ingatkan boleh tido malam ni.. rupanya mata ini enggan tido lagi.. adoi2!! masalah ni dah semakin kronik!! exam x lama lagi ni.. tp bgusnya bila x tido.. aku boleh study.. tp menghadap blog lg ni. taip2 kat blog ni kejap je. hehe :P

waaaa~~ nampak gayanya aku akan stop minum kopi utk bulan-bulan yang akan datang.. stok alicafe ku dah hbs! tiada coffee lain sehebat alicafe itu.. percayalah! <- syrikat alicafe kena bg komisen ni. aku siap promote dlm blog lagi. hahaha...

3 comments:

Decorater [MisS N] said...

aik...berwajah baru lagi.... waaa...jelesnye aku ..blog aku da berkurun tak tuko baju.....
hihi, tu la...da tau takleh tido malam, amek ag caffein banyak2..sape suruh??? da nak exam ek? GUD LUCK....

ASaDa RyutaRo said...

hehehe.. apa2 pun.. trimas kat ko..
ko la sifu aku jd blogger ni..
lalala~

TQ..TQ.. aku exam start 17 jan ni wey..

nursarah said...

haha, promoter ali cafe tak bergaji ke..=p