Thursday, February 11, 2010

Aksi Hangat Pemain Bowling!!

ni kisah 9 feb ri tu..
sepatutnya aku ikut trip jalan2 tapi tak jadi..
alasan :
letih berjalan time lawatan 8 feb tu masih terasa sangat..
mana tak penat..
kuar pagi, sampai rumah pkul 9 malam.
heh!
trip tu plak bertolak kul 7 pagi..
aku tak ckup rehat lagi..
tapi bila dah tengahari skit rasa menyesal lak tak ikut..
runding2 ngan member yg x ikut trip..
plan g men bowling..
terpaksa pujuk raja longkang dulu..
dia malas nak berjalan..
pujuk punya pujuk akhirnya nak jugak dia join..

keluar dari rumah kul 8 malam..
kul 9 lebih baru sampai kat international bowling center!!
jalan jammed giler!!
uhh!!
sampai-sampai je.. terus meng-enjoy-kan diri..

jom layan aksi2 hangat nih..

ni team kitorang..
adiey, zoey, oppa, asada dan ad
..
time tunggu turn nak main..huhu.. ramai plak orang main malam tu..

international bowling center..
aku rasa ni la tempat men bowling paling besar kat sini.. huhu..


balingan pertama yang hampeh! tertinggal 2 pin.. heh!

ni dia.. celebrate bagai nak rak.. padahal spare je.. hohoho..

yeahh!! semangat nih!!

best player of the night.. korang kena percaya ni.. hahaha..

tengok bola tu g mana.. teknik balingan tarian zapin..
nasib baik tak tergolek kat depan tu..


uhh!! pasrah je la...

demmm!! tertinggal sebijik tercegat kat sana..

yang ni siap wat shuffle dapat strike..

gelimat habis.. semangat giler nak main.. hoOo~yeaahh!! strike!!

budak2 kat sebelah tu xcited giler dapat wat strike..

dak ni x yah citer.. bola ntah ke mana.. tapi dia yg lebih hepi..
(raja longkang)


frust!! ada 3 pin rongak.. heh!

xcited tunggu pin jatuh.. hahaha..

sengih je.. hehehe..

yeahh!! juara! hahaha..

muka dah puas main.. berposing plak..

aku ingat nak angkat benda ni bawak balik..
cam lawa je letak dlm rumah jadi perhiasan.. hehe..


hohoho..
best giler main malam tu..
habis main kul 11 malam.. sebelum balik duk minum2 dlu..
kul 1 pagi ru sampai rumah..

cuti 2 minggu ni mmg nak puas ati berjalan2..

sekarang pun tgh dalam travel lagi..
up-date guna pc kwn ni.
kekeke..

esok balik rumah sendiri..
okeh..
nak round2 lagi ni..
daaaa~

15 comments:

cik pingu said...

jom lawan bowling! gagaga~

sharamli said...

best player?
ceit..xcaye langsung..hak3

|arieza| said...

oo tgh sakan jalan2.. jeles!!!!

ASaDa RyutaRo said...

cikgu pingu :
nak lawan?? meh la.. hahaha..
kalau takut d lambung ombak jgn berumah d tepi pantai..
*xde kaitan.. hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

sharamli :
kena pecaya ea?? x caya tya ngn ad.. lalala~
taro menang weyy..

ASaDa RyutaRo said...

arieza :
jom jalan2.. hehe :P
ktk x jalan2? lalala~
*saja nanyak k nyuruh jeles gik.. kekeke

Deco [MisS N] said...

haha*gelak jap*
best player of da game of bowling 0r best *player* ape nih????

nape tak selitkan gambar g lawatan 8feb?
stakat tmpat men bowling,kat msia pon ade la atok....

(",)

selamat bercuti....

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

aksi nak macho~
ces2~

hahaha~
len kali nak join~

helena's said...

jom lah lawan kalo berani..hehehhee!

Anonymous said...

iskk..si gilos and kwn2nye..haha

zella said...

berapa kali masuk longkang....

nursarah said...

gila banyakz gambo!

maCy said...

gelak bagai nak mati bace entry ni.. hahaha


niceee :D

yusufjalli said...

ko balit kching lwn ngan aku Abdul Salam..

Cik Tom said...

seronoknya main bowling..semua happening..ptt la terer..tiap2 minggu kot asada ni gi training...hehe..