Monday, January 18, 2010

Naik Bersawang...

cam naik bersawang lak blog ni bila aku tak jenguk selalu.. hahaha..

dah settle satu paper semalam.. rasa ok sikit. heh! tapi still gak tak dapat nak mengadap sangat blog..
buku! buku! buku tu baca..
study.. study..
get ready for the next paper!

hope paper yang akan datang ni juga dipermudahkan. amiin..

chaiyok!! chaiyok!!

oh. aku lupa nak bagitau..
dewan exam aku cam special skit tahun ni.. hahaha
best siot.. ada la dinding sempurna..
tahun lepas kat garaj kete je aku duk exam.. ambikk..

apa-apapun..
doakan tuan punya blog ni dapat buat yang terbaik dalam exam..
demi mak ayah yang tunggu kat kampung..
demi bangsa kat malaysia
aku dak malaysia
heh!

sedih gak aku bila tak dapat nak bersembang ngan mak pagi semalam..
line cam hampeh je.

rindu kat mak.. uhuk..uhuk.. sob.. sob..

ah! mesti kuat! chaiyok!

21 comments:

m[i]era said...

gud luck keyh..
cian dye . xpe nanti line dah okey
sembang lorh nan mak 3 hari . hehe

@)---;---

iyllienaz said...

good luck n all da best..

Deco [MisS N] said...

yup,kamoo harus kuat..
jgn kuat melalak lak...

Gud luck,Apa jua yg terjadi,anda WAJIB hadapi dengan berani~~

sila jgn argue statement di atas.. aku copy paste je tuh~~~:)

kamu mmg KUAT..kamu mmg TABAH

zella said...

gud luck yer...
kite pn rindu mak kite juga heheheh

cute world said...

hahahha...
dah besar2 pun nk nangis ke...
taro2..
patutla slalu kena blsh dgn lina...
kah kah kah...

suka hati said...

isyh2..xmalu sungguh..
btol kate cute world tuh..
dah besar2 pon nk nangis..hahahah

aien_Raz said...

good luck...
qem salam kt mak..
rindu gk ni.. hak3~
=P

helena's said...

tibe tibe rasa rindu kat mak cikhel jugak.aduh!

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

alo..lo..lo
windu sama your "mak" eh..
xpe xpe..karang lepas exam atau malam2 bole calling your lovely mom tu.
nnt cakap sama mak, orang yang perasan comei ni kirim salam eh..
hehehe

fya zainal said...

salam lalu~
heheh^^ gud luck exam

zulaikha said...

good luck ehhhh....
do the best!! chayoo!!!1

♥ p a n y ♥ said...

ngape dlu exm kt garaj kete?

sharamli said...

all da best..j0m la sama2 biarkan bl0g besawang...

sharamli said...

all da best..j0m la sama2 biarkan bl0g besawang...

|arieza| said...

ooo time exam paduhall hahaha all d best!!!!

Mr. Cuz said...

semoga berjaya..hehe zaman blaja zaman menyiksakan..haha

-aTie- said...

chaiyok chaiyok

Khaizarien Blog @ atie

zures said...

good luck ek...jawab soalan baik2 tau...ingat pesan mak ayah

Amirah Rashid said...

lahh.
jgn sedih2
nnti da ade line
3G tros dgn mak tu :D
hee
BEST OF LUCK! :))

lemonade said...

wish u all da best~!!

cik ian@aH Lian~ said...

jangan ngadap blog jer,
gi ngadap buku.
exam oke, aku kirim ole2...
kah kah kah.