Wednesday, July 07, 2010

Eikasyaza's Green Contest

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. yeah! dah habis contest sendiri, kali ni join contest orang lain pulak. Eikasyaza's Green Contest!!

Act dah lama letak banner contest ni kat side bar. dari mula-mula contest ni keluar. ingatkan nak kasi ingat sendiri supaya join. sekali aku terlupa pulak! adoi~ nasib baik adah kasi ingat pagi tadi. malangnya, gambar yang nak diguna pakai untuk contest ni ada dalam satu lagi hardisk. pulak hardisk tu takleh nak dibukak! aaaaa~ sangat frust!

Tiba-tiba seorang rakan alam maya kata, dia ada simpan gambar aku pakai baju hijau tu. fuhhh~ sangat lega. cuma, gambar tersebut tidaklah se-ori gambar asal. namun tetap boleh di serlahkan. keyakinan untuk menang terturun 30%. walaupun camtu, tetap nak menang. hahaha..

Okeh.. inilah gambar yang dipertandingkan. gambar diambil time raya ketiga 2008 di tangga rumah sewa cousin aku. time ni aku join rombongan meminang untuk sorang lagi cousin. serba hijau.. yang bestnya, rumah sewa cousin ni memang di kelilingi kehijauan. depan rumah penuh dengan pokok bunga n pokok buah-buahan. sangat cool~

Kepada tuan penganjur, hope entry ini menepati segala syarat penyertaan green contest ini. hehe..

Kepada sesiapa yang nak join, boleh je click banner kat atas.. tapi tarikh akhir contest ni 7 july. err..


nota kaki :
mintak maaf sebab terlewat sikit nak join contest ni. hope masih boleh d terima.. =)

40 comments:

e.l.i.z.@ said...

alamak..alkisahnya asada ni lelaki!
aduss selama ni duk pk asada tu pompuan hahahha *tanpa ada inisiatif mahu kenal siapa empunye blog :P

jgn amik ati ye asada!

btw, gud luck! hensem berbaju ijau =)

=int@neq@shut= said...

damn...i luv green!...
haha, cm menarik...

dak eina (◕‿◕) said...

huhu gud luck asada~~

nk join jugak lah! huhu

M a W a D D a H said...

hahahaha....

sempat lagi tu join..gud2x..

gud luck bro...hehehe

kalu menang, kongsi2 ea hadiahnye...:p

miss faten said...

peh mcm handsome ko ek dlm gambar tu.
agagaga. mcm :PP

pepun all the best !!

M a W a D D a H said...

hensem jugak...

eh, pasu yang hitam itu...:p

lalala..larikkk!!!

sarah shafie said...

wow....kehijauan terserlah..ekeke

Nurul a.k.a Riko said...

bulih jadik model bj melayu! Nice pic...insyaallah...leh menang nie.

Kimmy said...

blog2walking and running..

oh,,asada study di egypt jugak?? mcm senior je.. ek?


=)

Kimmy said...
This comment has been removed by the author.
si[jari] telunjuk said...

sengih lebar baca komen yg 1st tuh...

ngeh2...


~kulihat hijau~cam pahrin ahmad r....

ASaDa RyutaRo said...

e.l.i.z.@ :
alamak.. ada yg ingat asada girl lagi ni. haha.. x ambik ati~ salam kenal =)


=int@neq@ahut= :
ijau mmg sangat mendamaikan.. hehe =) contest menarik, tp dh tutup dh kot. err..


dak eina :
tQ~ tQ~ err.. sempat tak nk join ni?

ASaDa RyutaRo said...

MaWaDDaH :
haha.. sempat, wlupun beberapa minit je lagi nak tutup td. ngee =P
takpe adah, dh tau, mmg ensem. lala~


miss faten :
haha.. bukan macam dah, mmg hensem. kakaka.. tQ~ tQ~ =P


sarah shafie :
yeah! sangat hijau time ni. klu berdiri sebelah pokok pisang, mmg sama sangat dah kalernya..

ASaDa RyutaRo said...

Nurul a.k.a Riko :
owh.. nak ambik jadi model utk butik baju melayu ke? hahaha.. nti calling2 ea.. tQ.. tQ.. hope boleh menang.. ngee =P


Kimmy :
errkk! yep2.. duduk d egypt. ngee =P


si[jari telunjuk] :
hehe.. silap tu. act ramai gak pernah sangka blog ni kepunyaan wanita. hurmm.. tang mana ea? tu yg kena letak pic model dia kat atas. hihi =P

nisya said...

gudluck!!

lady XOXO said...

huyooo.. encem ler pic asada... ngeeee.. good luckk.. GREeNNNNN

Keyyah said...

hijaunya...
sempat je erk ko join..hehehe

-telordibasuh- said...

wa segak berbaju melayu hehe..hijau mata ku hehe

mier@merr said...

wah..sangat hijau

.::WaNiE::. said...

OH HIJAU

GOOD LUCK

(SORI LER HURUF BESO TENGAH BUAT KEJE SAMBIL BW)

misz benida said...

mesra alam.
wna tema sma color ngan wna pokok..
huhuhu

-Melissa Rina- said...

wah,, nampak nya kite bersaing ;pp

Lelord said...

pheeweeettt gudluck ek

@ien_R@z said...

ehh.. mane satu asada nieh?? nmpak pokok jer sume.. hahahahaha


larikkk... =P

NaNaJoe said...

cantik baju ijau tu..
hehehe..
al da best asada~ :)

fatinmmj said...

heheh..ingatkan empunya diri yg nk pegi meminang..heheh, mcm org nk meming pulak..huhu...all da best yaa..bro!!!
fatinmmj

timhar said...

fuhh.. ada harapan menang nih..
dalam hati ada taman ni bro..

aina said...

hamboi macham gambar dekat mejalah gitu awww . :P

syahira ariff said...

atoyaii
nak expired kontest baru join

baju tu memperjuangkan konsep go green
(^___^)
nice one
ekekeke

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

silap tengok ja dah nampak macam pokok sama...

keh3...

tot tot kecik said...

salam..

hehe tot perasan komen first..see bkn tot sorg je..

ermm tot mntk maaf bbyk sbb xsmpt nk join contest asada tu..huhu rugi2..

gmbr tu..hoho abes control da la tu..?kekeke...

smile always.. :)

hans said...

menyesal aku xamik gambar waktu baju raya aku kaler hijau
kalu tak dah boleh join dah

violetless said...

gambaq lama ey?patut kurus..heheheheehh

Nad said...

cantik baju..!



sje komen baju sbb taknak komen orgnye sbb stelah dteliti, anda sudah TERperasan bler org kate anda mcm hnsem, hahaha. ;p

faRa_diLa said...

salam,

huu, disebabkan ini lah 1st komen dari saya..ecehh...saya pun agak rasa terkejut sebab tuan punya blog ni lelaki. hak3. hadoii, hari tu masa kamu ziarah belog saya, i thought kamu perempuan. haishhh..


then bila tengok gambar kat atas tu, saya ingatkan ur cousin lah.. hahahaaha..so ku tidak amik peduli. hehe....

lagipun saya tgok ur writing sebijik mcm style penulisan perempuan. i mean belog perempuan. hehehe......

la, awat saya buat karangan di sini?!!!

baik lah, saya balik semula ke belog saya..

harap2 menang ok!


(^_^)

♥ shiMawar ♥ said...

wa..tinggi songkok kamu ye..klu letak brooch jurai2, mesti lagi mengancam sukma..dh boleh jd pengantin dh..haha.. ;)

kulihat2, mencari mana 1 asada, mana 1 pokok..mujur ketemu.. :p

kalau menang, jgn lupa masukkan nama sy dlm wish kamu ek..hoho..

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

brape byk lg pertandingan yg ko masuk?? hahaha...gudlak fren!

Kim said...

comel2! mesti menang punya! :D

hello, long time no chat. ha ha.

wardrobesigadis said...

mmg green sungguh!
hope u menang~ :)

maCy said...

wuhuu.. kacaknya baju ijau.. baju je la.. alahai btuahnye ade membe smpankan gmbo..kikh3