Monday, April 05, 2010

Takde Tajuk Kot...


Aku pun xtau nak bagi tajuk ape gambar ni..
tapi ni la gambar aku Zoey n Radz tgh tgu orang shopping..

dapat bygkan x..

dari tengahari kitorang berjalan balik rumah pkul 11 malam!

dari tengahari sampai pkul 2.30 g photo shoot..

lepas tu jalan..

g lunch..
perjalanan nk pegi Romansa Restaurant punya la jauh..

lepas makan tu plak g shopping..
mak aih..
punya la lama diorang ni shopping..

aku join gak shopping, tp xde la lama.. aku beli selendang je..
dah beli aku stop la tengok benda2 lain..
(selendang bukan utk aku.. hahaha..)

pkul 8 malam lak g rumah Umayy, dinner kat situ.
sedap Umayy masak.. tapi perut aku kenyang lagi, so x mkn banyak..

lepas dinner ni plak g jalan lagi..
g San Stefano

dalam sejam gak la kat San Stefano..
x lama kat situ sebab semua dah nampak letih..
pkul 10.40 bertolak balik ke rumah..

fuhh!!
panjang giler perjalanan..

nanti aku upload gambar2 okeh..



nota kaki :
Hari ni aku cuti... rasa cam best lak hari ni.. hehe :P ingat nak berjalan-jalan g park.. tapi xde orang nak teman, x best plak jalan sorang2.. gpun bunga x banyak lagi keluar, so view masih lom ngetop.. keke :P

15 comments:

meera^da cute..*_* said...

mateku becahaye bile ternampak perkataan selendang....

waa...aku terharu...
terharu sangat...thankssssss..

ASaDa RyutaRo said...

ya ampun!! ko ni...

aku beli bukan utk ko la..

hahahaha

meera^da cute..*_* said...

huhu...aku xcakap ko belikan utk aku...

faramira said...

arini cuti ape?

ASaDa RyutaRo said...

meera :

sengal la ko.. hahahaha

ASaDa RyutaRo said...

faramira :

ri ni cuti sbb kuliah x bukak.. so xde class.. heee~

meera^da cute..*_* said...

ko la sengal..
aku lakkkk

sI tEDI said...

aku cadangkan tajuknya...

reaksi bosan menunggu org shoppinG!

ASaDa RyutaRo said...

meera :

.................

blur.. x tau plak sape yg sengal skrg..

lalala~

ASaDa RyutaRo said...

si tedi :

haa! tajuk utk gambar memang sesuai sgt dah.. hahaha..

lenguh kaki seyh..
kejap berdiri, kejap duduk, kejap berjalan.. adeh!

meera^da cute..*_* said...

haha..tu arr...

♥ shiMawar ♥ said...

erm..tp mmg bergaya le jejaka yg sedang minum tu..tiba2 aku rasa cam nk minum air gak pas tgk beliau posing cmtu..kem salam kt beliau ek.. :)

alamak..aku ke antara manusia yg ditag ni..?sbb ari tu aku dpt award..ala..xmo2..tag ni tya pasal kekasih..aku xde kekasih, cmne nk cite..so, xpyh wat le ek..?ek..? :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

main auw auw chak eyh yg tgh tu..

ehehehe..

Amirah Rashid said...

asal muke bosan je? haha

zulaikha said...

mana boleh xde tajuk.. cepat cari tajuk skarang!! hahahahhahaha..~~