Wednesday, April 07, 2010

Sungguh Teruja Bila Menang

Sijil Penyertaan daripada Panadol



Pertama sekali mintak maap kepada Panadol sebab lambat tahu kisah ni. act x sedar2 lagi dari koma bz. baru tadi Panadol gtau yang aku rupanya pemenang 2nd Prize contest dia buat March lepas.. terasa diri aku sungguh slow. hahaha..

"Sudah send address kat Panadol utk bg adiah.. *nak adiah! nak adiah!"

"Yeay!! saya menang moto!" <-- rsa2nya dapat moto kot? lalala~

"Terima kasih pada semua yang memberi sokongan dan dorongan untuk terus berjuang menaip dalam berblogging ini. aku sudah tertambat hati untuk terus berblogging kerana sungguh banyak info yang aku dapat dari dunia blogging ini. bukan takat kisah member blogger saje, tp info2 lain jugak. hehe.. TQ kepada semua.."

"TQ gak kat semua followers.. jugak kepada pembaca senyap.. [kalau ade la.. budget cam ucapan pemenang award hebat dah ni]"

siyesli aku x sangka aku dapat menang sbb sebelum ni asik kalah je kalau masuk contest.. x sangka rezeki menang aku ade kat blog panadol..

tQ kepada panadol yang sudi nak wat Contest Overdose n bg adiah.. saya mahu adiah! yeayy!

giler hepi aku bile dpt tau aku menang 2nd prize.. sengih x habis2.. pegi mana2 pun sengih. rasa nak umum je kat mana2 aku pegi bhwa aku telah menang tempat ke 2 contest panadol.. hahaha..

dulu aku pernah menang adiah dari cabutan bertuah yang Daily Fresh buat.. orang umum kat TV1 lagi.. dalam rancangan Wanita Hari Ini.. siap akak dari syarikat tu call aku gtau aku menang mp3 kalau x silap.. tapi kan.. adiah tu x pernah sampai kat aku pun..

iye2 je akak tu kata, "nti klu adiah sampai, adik fax bukti penghantaran tu kat kami ea."

mintak maap la akak yg call tu, adiah tu x pernah sampai pun kat depan umah sy kak.. klu akak nk call sy mmg x dpt dah, sbb no tu dah xpired. wahaha..

tapi.. untuk panadol yang baik hati.. TQ sbb sudi bagi aku merasai rasa menang itu semula..

"Ohh.. lihatlah dunia.." kahkahkah..

habis la.. aku dah start merapu.


okeh.. okeh.. TQ pada semua..



nota kaki :
gambar aku jalan2 ri tu masih lom upload.. sbb aku tgh tgu separuh lagi gambar kat member aku. x best klu upload x ikut urutan. heee~ [ade je alasan nk tangguh, kan?..]

22 comments:

meera^da cute..*_* said...

ahh ko..saje je nak wat aku jeles..

ASaDa RyutaRo said...

aku x terniat langsung nak wat ko jeles wey. aku ikhlas bercerita ni
[mata bersinar-sinar]

hahahaha..

*ko ni bile nak masuk exam?

meera^da cute..*_* said...

cettt...blahh laa...

zulaikha said...

best nye.. bleh share x adiah tu? (^_^)v

♥ shiMawar ♥ said...

wa..dpt adiah pn xsedar..? nmpk sgt kamu ni mmg student yg brdedikai n fokus pd study jek..xde nk buang2 masa online n wat keje xberfaedah..haha.. :P

jom kongsi adiah jom..

ala......jgn le nk berkira..kn..? kn..? :D

~ Ann ~ said...

wahhhh.. syokkknya!!

<<aku tak pernah menang hadiah. kemalangan yang tak berpenghujungan.. ekekekek.. kecian kan!

[s][u][e][h][a][n][n] said...

x penah menang contest huhuhuhu (msuk contest pun segan2..ade hati nak menang kah kah kah)

|arieza| said...

hoh ye ke? standard la kn klu company besar2 buat contest ni, hadiah nye kdg2 entah hntr entah tak..

y didnt u call them back to check ur prize then?

juwei said...

smangat abesss.. haha


erm cari2 gk ni contest pe. x jumpe pn.

si[jari] telunjuk said...

panadol tu lelaki ke perempuan ek?

Kim said...

yeye! tahniah menang!! :}

nUR_rOsALiNdA said...

Tak pernah pon masuk memana contest

nUR_rOsALiNdA said...

Tak pernah pon masuk memana contest

ila-ali said...

tahniah menang contest.Panadol tu takde link ke?

Amirah Rashid said...

masuk contest ape tuu??
anyway, congrats!
haha

akey87 said...

panadol tu pompuan kot..huhuhu..baru semalam terjah blog beliau..bleh blah jgk! huhu

p[A]n[A]d[O]L said...

ehem2..
ptt la dok t'batu2 jer.
upanya nama beta d sbut2.
hahaha

Iznie said...

waaa...tahniah2...hebat tue...hee

hadiah apa ek?

soffya cik bulan said...

wah..boleh le kongsi2 adiah tu...kalao adiah xleh kongsi, blnje mkn rr..ohohoho..

NichKhun said...

hahahaa congrats.. adiah tu kite ley share x? ahahah

butangbiru said...

share dengan aku ler.. hehe..

cik syazni said...

wah wah!