Saturday, April 03, 2010

Di Tagged oleh Budak Comott

Awal bulan april ni kena bayar hutang tagged dlu. hahaha..
tagged ni punya la lama baru sekarang aku nak buat..

tQ je la kat si meera comott yang tagged aku ni..
selamba badak je dia kata aku busuk. padahal dia hidu bau ketiak sendiri..
wahaha..

berbalik kepada soalan tagged dia ni..

soalan 1 : Siapakah diri anda di rumah?
Seorang anak yang baik kepada parentsnya.. aku juga adalah seorang abang yang sungguh baik hati kepada adik2nya.. juga seorang adik yang sungguh mahu d manjakan walaupun kurang mendapat perhatian..


soalan 2 : Siapakah anda di samping rakan?
Seorang yang baik hati juga.. hahaha.. di anggap sebagai hero d mana jua berada.. lalala~
aku pun x tau kwn2 aku anggap aku ni cmna.. hehe :P


soalan 3 : 5 Benda yang anda idamkan tapi belum tercapai.
tanya pasal benda ea..
banyak gak ni.. aku nk request banyak2 sbnrnya.. tapi soalan ni mintak 5 je.. huhu..
  • BMW m3.. agak2 ade yang nak bg free x?
  • Sebuah banglo harga juta2.. ade yg nak bg jugak ke? hahaha..
  • Hadiah birthday yang betul2 pada hari birthday aku..
  • Kalau nak isteri yang solehah baik hati sayang kat aku boleh request kat sini x ea?
  • Dapat anugerah Tun kat depan nama aku..
  • duniawi sungguh benda yang aku request ni.. ckup la bagi aku keteguhan hati, ketabahan jiwa meneruskan keimanan dan pengabadian kepada Allah yang esa..

soalan 4 : Siapakah pasangan anda?
err.. a ku kurang faham soalan ni.. dia tanya pasangan aku sekarang ke pasangan idaman? emm.. so cmna ni? nk jwab ke x?

lalala~


soalan 5 : Ceritakan 5 perkara yang anda suka tentang pasangan anda.
eh.. aku x sempat lagi nk jwb soalan 4 tadi.. terus nk tya soalan 5 ni plak..
stress la aku klu camni.. hahaha..

eh.. tergelak plak.


soalan 6 : Bila tarikh anda couple?
31 Ogos 2006.. eh.. aku single la skrg.. mana de couple2..



soalan 7 : apakah pengalaman pahit anda bersama pasangan anda?
siyes aku single skrg ni..

tapi..

pengalaman pahit ni [tiba2 siyes]

bila kita berpisah dengan orang yang kita sayang.. kat situ la nti akan terasa betapa susah nak tempuhi tanpa ketabahan.. pahit sangat2 lah tu..


soalan 8 : Lagu tema cinta anda.
Dealova- Once ... siyes klu dgr lagu ni aku teringat masa couple dlu..
nak dengar? click sini


soalan 9 : apakah perubahan yang anda ingin lihat pada pasangan anda.
aku x mau ada perubahan apa pun.. biar perasaan tu tetap sama..

majukan diri je la.. xkan nak berada di takuk yang sama kan? sampai bila la nk membangun klu macam tu..

lalala~


soalan 10 : Tag 10 rakan anda.

sama ngan orang yang aku bagi award ri tu..

kena buat weyh. hahaha..


16 comments:

sharamli said...

c0m0t sgt ke 0rg yg tag ni..hak3

si[jari] telunjuk said...

hahahaha...nnti aku tny penghulu ko berkaitan soalan no 2...


:
:
:
ko couple ms merdeka day?wah2,sng r nk smbut enibeseri nnti...

ASaDa RyutaRo said...

sharamli :

kang aku jwb soalan ko ni terasa plak org yg tagged aku ni.. hahaha..

ASaDa RyutaRo said...

si jari telunjuk :

ko tya la kat penghulu tu.. haha..

x nak la aku smbut anibeseri.. buat aku jd x berseri je kang.. klu dh kawen xpe la jugak..

enjelinajolipit said...

makin maju tag ni begerak

meera^da cute..*_* said...

ohh mengong!!!!!!!!!!!!!!!!!

en asada...kamu memang busuk....
xpe2...

asada, nape lagu tema cinta kita same...tetibe nak nanges..

mud kembali downnnnnnnnn..-_-

ASaDa RyutaRo said...

enjelinajoli :

hahaha.. act ada 2 org yg tagged ni.. memang laju la bgerak.. huhu..

ASaDa RyutaRo said...

meera da comott :

hahaha.. kamOo pun mengong jugak..

kamoO comott.. lalala~

eleh.. ko tiru aku punya lagu kan? kan? lalala~

.zuely. said...

weh. sumpah kot lagu tema cinta ko ngn aku same. haruslah kann. dn aku rase jwpn aku pon akan lbey kurg ko. tyh bwt la bley? hihi.

|arieza| said...

wah tagged lg.. adeh.. thn 2010 tok dh tepu ngn tag.. thn dpn gik :p

meera^da cute..*_* said...

comot tapi comel...
hehe

aku ingin menjadi mimpi indah...
dalam tidurmu...

(wehhh...wet dream..kuning!!!)

sophie said...

pergh lagu ONCE..suka2 lagu tu

♥akukahmilikmu®♥ said...

cik meera tu comel2 comot..bleh tk mcm tu..hehe..rajin sungguh jawap tag ni..

zella y said...

yeke xde couple??
leh pcaya ke??
hahhaha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

ingtkan lagu tema cinta

"tanggal 31, bulan 8 57, hari yang mulia hari bahagia.....lalalala"

Amirah Rashid said...

aiyak. kene tag la ni eh? haha