Thursday, April 29, 2010

Folder Gambar Yang Menimbun

hadey.. puas aku berblogwalk. bermacam tempat dah aku pergi. bermacam cerita dah aku baca. tapi blog aku masih belum update. so sekarang.. ni diyark! hahaha.. aku menjalankan tugas membuat esaimen yang orang bagi.

oh ye.. pasal tajuk post.

act tag yang meera da cute bagi ni kena upload gambar dari folder ke lapan dalam file gambar. punya la susah kerja ni. mana tak nya.. dalam pc aku ni penuh dgn gambar.

dalam file gambar aku penuh dengan folder gambar.

tambah lagi dalam folder gambar ada folder gambar. hahaha.. memang jenuh la nak menunggu jumpa gambar.

ni la suasana dalam file gambar aku.. dari PIC pergi ke folder PIC kita akan jumpa berpuluh folder gambar bermacam kategori kat dalam tu. masuk ke "hard copy xxx" (yg ni pic aku copy dari hardisk lama). dalam ni ada lagi berbelas folder gambar. akhir sekali aku ambik folder pic 2007 yang tersenarai sebagai folder ke lapan.

dalam folder pic 2007 tu aku kena ambik pic yang kat bawah ni..
tersenarai sebagai pic yang ke 8

cerita pasal gambar :

time ni raya korban tahun 2007. aku jd cheff!!act tukang gaul masak daging kambing biri-biri. yang pegang pengayuh tu bukan farid kamil okeh, itu aku. aku tau muka aku ada iras2 skit ngan farid kamil time ni. wahaha... adik aku tiba-tiba nak ambik gambar sama-sama, nak tunjuk kat mak ayah kononnya.. gambar ni telah di-hardcopy-kan dan dimasukkan ke album gambar aku. lalala~

sape2 nak tempah "daging masak ros" leh tempah kat aku. hahaha.. [merapu]
resepi telah diubahsuai oleh senior aku kat sini. rasanya ummmmph! enak sekali. [dah kuar tajuk]


pesanan kaki :
kepada nama yang tersenarai di bawah ini.. tag ini aku lanjutkan kepada kamu semua. hahaha..

ini esaimen utk kamu..

1. Go to your photo files, select the 8th photo folder.

2. Select the 8th photo in that folder.

3. Post that photo along with the story behind it.

4. Then challenge 8 blogging friend to do the same.


nama-nama mereka yang berkenaan :

18 comments:

maCy said...

mak aih folder die..hehe

eqbalzack said...

abg eq simpan dalam thumbdrive atau burn dalam cd je...

kalau tak laptop ni lembab je...

Nisaeciz said...

laaa. ingatkan kamu pompuan. huahua. nasib baik jumpa gbr yg ok kn? kalo tak, sogan jo nak postt


nak tgk apa yg kamu sudi komennn = Pendapat korang tentang background baru

Farid Fernandez said...

ada softwere adobe ph cs3 x?

cikmemy said...

bang..daging masak ros sepuluh kawah..anta delivery k..heheh..weyh.mane de cam farid kamil..macam dak akademi fantasia ade la.sape ntah namenye aku lupa..huhu

miss nina said...

ade gak la iras rambut farid kamil
banyaknya folder gambo .. mahu sehari dua nak tengok semua gambo tu

cheqna said...

cheqna kena tag gak..lum buat lagi...banyak beno gambonya dekpung...hehehehehehe
thanks ye..=)

NichKhun said...

tuan mude asada ryutaro.. camne kalau penerima tag seterus nye tu da penah buat tag tu?
apa patut sidia lakukan? hahaahaha

AiDa said...

nak tempah bley?=D

NichKhun said...

http://akuperasanbaek.blogspot.com/2010/04/art-fever-tag.html

sebab awak tak percaye saya.. hahaahhaahah asada.. laen kali tag saya ag taw... saya suke jwb tag.. hehehe

.::tAk AdE pErAsaaN::. said...

mcm farid kamil... hahahah. mcm aqasha adela kot tgk xpun mcm kaer. tp da jwb r tag ni. tanak jwb bole? heehe

¶A.K.I¶ said...

eit!! tlg jgn pasan!! xde ciri2 farid kamil pon okaeyy~~

sila la kemas kini pc/lappy anda 2 dgn kurang2 kn laa folder!

haisshh!!!

zulaikha said...

pembacaan kali kedua. komen kali pertama.

emm... raya ni nak tempah daging masak ros boleh?? wat sedap2 eh.. =)

Peri PiA said...

tu la kan,ku pon same time snap xhengat world...nak manage ssh juge

ahaha,TUKANG GAUL

meera^da cute..*_* said...

hoho...perasan..nak muntah darah aku bace ...
plez2...tolong la jangan buat aku membazirkan muntah aku.,.
nanti aku pregnant dah xde muntah nak kuar..
sume sebb ko..
huahuhahua..

M a W a D D a H said...

nak order daging masak ros...hehehe

helena's said...

cikhel ade kene tag nih..tp tak buat lagi,hehe

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

weh ko xtag aku?? hahaha

actually, pndai ke msk ni?