Friday, April 02, 2010

Award Pertama : Beautiful Blogger Award

Saya menang moto!! eh.. bukan.. hehe..

aku dapat award!!

ni award pertama yang aku dapat semenjak berblogging....
act lama jugak dah dak meera ni bagi.. tapi aku baru ada masa dtg ambik ri ni.. ye la.. susah gak jadi orang bizi ni.. asik ade je award yang dapat.. kan?
eh..
padahal ni baru first time dpt award..
hehe..

oh ye..
bukan satu ea..
dua orang bagi award ni.. pehh!!
kira memang aku ni beutiful yang amat la ye..
satu lagi dari tuan tanah blog hatikucapteko a.k.a slap me plz!
err..
pelik nama beliau..
act kenal dak ni as ain je.
lalala~

hati memang suka la dapat award ni.. tapi yang tambah bestnya kena buat keje org bg award ni kasi.. uhh! nasib baik aku rajin.. wahaha..

ni la keje kena buat kalau nak ambik award ni.. huhu..

1. Thank & link the person that gave you the award
2. pass this award onto 15 bloggers you've recently discovered and think are fantastic
3. Contact said Blogs and let them know they've won the award
4. State 7 things about yourself.


aku kalau takat nk ucap time kasih ni ok je sbnrnya.. tapi kalau dengan meera ni yang malas.. wahaha.. dia poyo giler!! ops.. terlepas cakap la plak..

err.. terima kasih ye meera.. bagi award yang sungguh beutiful ni kat aku.. lalala~

pastu kat ain panichkul ahmed (ni ikut nama kat fesbuk beliau).. thanks gak coz bg award ni..

tapi sori la aku dtg ambik lambat.. hehe..
.
.
.
bagi kat 15 org blogger lain yang dirasakan sungguh fantastik..
woOo.. ramai gak blogger yang fantastik da bomb..

termasuk la diorang yang di beri award ni oleh aku.. hehe :P

Penerima award kali ini adalah.. jeng jeng jeng~~..

Arieza
Zella
Zulaikha
Suehann
Si Jari Telunjuk a.k.a MisS N
Amirah Rashid
Shimawar
Zuely bukan si penggoda
Paany yang kiut
Cik Helena Comey
Cik Aida Comey
SiV
AKi

State 7 things about yourself..
  • Seorang yang giler bizi-body
  • Banyak cakap.. kadang2 sampai aku sendiri x tau apa aku cakap..
  • Obsess tahap kronik terhadap sesuatu.. aku pun heran..
  • Sungguh hensem.. haa.. sape suh bagi soalan macam ni.. lalala~ siyes betul weyh.. sampai ada yg mintak autograph lagi.. kahkahkah..
  • Baik hati dan sopan santun.. korang kena percaya ni.. hahaha..
  • Sangat menyayangi kawan2nya..
  • ...... emm... ape lagi aku nak puji ea?
  • oh ye.. aku masih muda remaja.. still single available.. sape nk ngorat? hihihi..


nota kaki :
baru sempat ambik award.. lom sempat lagi nk buat soalan tag.. tengok la esok cmna plak.. hope esok x bizi.. huhu..


11 comments:

si[jari] telunjuk said...

mekasih kerana puji aku 'beautiful"..terharunya.....hahaha

|arieza| said...

hehehe udah kmk molah entry tentang award ok :)
http://arieza0501.blogspot.com/2010/03/blogger-award-cantik-ke.html

zulaikha said...

zulaikha??

aku ke tu?? jap nk tgk link..

eh, aku la.. hahah..

thanks ASaDa \(^.^)/

nnt ad masa Zu wat eh.. =)

Miss ... said...

haha ensem ek nk autograph bley ? wakaka

meera^da cute..*_* said...

woiii..kutuk aku lorhh..

nak kene ko nehh..aku sekeh ko sampai ujung dunia baru taw...

ko lagi super poyo...

iena said...

wah cayalah superb

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

tu award tu unutk blog yang cantik ato untuk pemilik blog yang cantik?
hahaha<---gile perasan da cik aidacomei ni..hahaha

zella y said...

sy mmg beautiful hahhahaha
tq ;)

siv said...

babe, sorry.
aku dah tak ada belog.
yg tnggal, belog novel je.

btw, thanx tau.
really appreciate it.
:)

zulaikha said...

baru ambil award... sila semak.. =)

http://zulaikhamohdnor.blogspot.com/2010/04/1st-award-beautiful-blogger-award.html

iPai said...

korek lagi entri lama .. wah .. dasat gila dapat award .. mantap tuh ..