Tuesday, April 13, 2010

Asada Ryutaro Mengarut

makan.. makan.. makan..

Dah kenyang.. tersandar.. x pernah2 aku habis makan 5 ketul ayam.. hahaha..


[entry ni di tulis tanpa aku bagi tajuk terlebih dahulu sbb aku nak merepek]

dot..

dot..

dott..

berita tengah malam.

"gruupp.. fuhh! fuuuhh!" .. bunyi mic di tiup. selamat malam semua.. Asada Ryutaro menyampaikan cerita..

aku pun heran.. aku xde la bizi benor minggu ni. santai je.. g class balik class.. jalan2.. makan2.. tapi xdapat jugak nak update blog? pelik?!

lagi aneh.. aku komen kat entry org lain panjang lebar.. macam2 aku nak komen. tapi entry aku x jugak ada. hahaha..

oleh kerana ke-santai-an aku, aku telah mem-vacum sebersih2nya bilik aku.. aku telah mem-format pc aku.. n last skali before aku menaip ni aku dah tengok cerita "tiupan sangkakala" lakonan rita rudaini n eman manan. giler santainya aku..

TAPI NAPE BLOG X UPDATE?

hurmm.. sila jangan marah aku. hehe.. senyum-senyum la selalu [dah jd trademark klu g blogwalking]

act aku memang dah syok ber-blogging.. tapi masalahnya.. aku pun dah syok baca entry orang lain sampai entry aku sendiri x muncul2. hahaha.. sori yer.. heee~ [sengih dengan sepenuhnya]

tapi aku akan kongsi gak apa2 yang patut d kongsi kat sini..

terima kasih pada pelawat semua.. heee...




nota kaki :
sekarang tengah sibuk menyediakan tempat untuk hobi baru.. nak try bela ikan emas lak.. lalala~
ri jumaat ni g beli ikan..

24 comments:

zella y said...

5 ketul ayam??
fuh.... gelojohnya hahahhaha

¶A.K.I¶ said...

hahahaha!!!




















aku muncul!!















mke ko GEMOK!!




















pp seyes tembam!



























ko da gemok!!!!!!!!

















































hahahahah!!! =p

maCy said...

label sengih2.. xde pic sengih pn..
sah mengarut ;p

amirah said...

5 ketul?biar betul bro..terasa tercabar..haha

tips cari ikan emas,
1. sejenis ikan bukan 'anak ikan'
2. berwarna emas

:p

ASaDa RyutaRo said...

zella :

5 ketul.. ok per.. makan x gelojoh pun. slow2.. heee~


AKI ;

lama x nampak.. g mana je?

skrg ni tambah berat je. x tambah gemok.. hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

maCy :

hahaha... ye la.. ru perasan. xde pic yg sengih2.. heee~ sengih2 x nmpak je la.. hihihi...


amirah :

wah.. bgus seyh tips cari ikan emas..

sungguh teruja bila dpt tips camni.. hahaha :P

meera^da cute..*_* said...

haha...aku taw kenape ko sebokkk....

haha



hahaha


hahahhahah

devil laugh..

dah2..

natsumiDyla said...

uwaaa. 5 ketul ayam :)

singgah sini.

helena's said...

tulah baru nak tanya..masuk2 jek entry lama..hahaha

asada kamu ensem..hahahah dan macam org jopun!hakk

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

mak ai...banyak tu 5 ketul ayam...ku nak habiskan seketul ayam lau makankat kfc pon semput tau...

✿bieyra dhamira✿ said...

haha..5 keyul ayam??uih..byk 2..
smlm,sy lapo..makan 5 sosej..
2 telur..tp..xleh lawan 5 ketul ayam 2..hehehe

sharamli said...

nanti b0leh jual..emas mahal skang ni..ha3

chugie said...

mak ai, sampai 5 ketul ayam ko bedal? dasyat betul ye kamu..

BaBy said...

aku cuma nk bgtau..
ko mmg suka mengarut..
:P
xde keje..
sengal!!!!
saje lps tension kat ko..
lalalla~~~~

cikwanik said...

tul..
tu la.. komen n3 org panjang pulak.

♥ shiMawar ♥ said...

5 ketul..?ok kot..klu 5 ekor, mungkin le dahsyat..haha.. :D

bela ikan emas..?mana kamu dpt ilham hobi baru tu..?sounds interesting..mesti pasni kamu kaya raya.. :p

anis aziela said...

yeay....aku pon tgk cite tuh..mmg menginsafkan..anak buah aku pon terinsaf sama..jgn sepak2 org,nnti kaki takleh gerak...ngee...




_cik jejari malas nak sign in emel_

aienzunnur said...

igt 5 ekor..
~lalalala~

Amirah Rashid said...

haha. memang merepek je keje dye ni :D ehh. try la bela hamster. bestt. comelll :D

|arieza| said...

ikan pirana? hahaha buaya lg bgs :p

cikkiah said...

haha..bagus gila jalan2 kan??clap2!!heheh

ain nia said...

5 ketul??mcm mane boleh mkn tu..2 pon dh xlarat @_@

ismi:nauratul nadiah said...

5ketul??
banyaknye..
hantar kat mansoura skit..
hehe;p

zulaikha said...

5 ketul ayam?? tp x share pun.. huuuuuuuuu...