Wednesday, March 03, 2010

bersawang giler!!



hergh!! bersawang giler dah blog aku ni.. dengan bermacam aktiviti dah aku buat. sampai blog aku sendiri pun x sempat nk update. hahaha.. hope apa yang aku buat akan menjadi n membuahkan hasil..
yeah!!

lebih seminggu x post apa2.. baru hari ni aku dpt post..
yang kat atas tu salah satu gambar aku g trip ri tu.. nti akan muncul lagi pic yang lain.. lom larat nak upload mlm ni.. hahaha..

ri ni sekadar nak hangatkan sikit blog aku yang kian kusam ni..
hope masih ada lagi la pengunjung setia..
love you all la..
hehe..
jangan lupa click nuffy ea.. kekeke :P
*bukan bodek..

pesanan penaja..
jadilah pembaca setia blog ini..
hehehe..
cam best lak blog ni aku nak suh korang baca slalu.. hihihi..
anggap je la diri aku ni best. heh!

36 comments:

enuLwanie said...

best best!

*bodek.

ASaDa RyutaRo said...

ceh.. ni bodek jenis apa ni?
ckp best?? padahal xde mende pun.. xnk la terima bodek camni.. hahaha

zella said...

dh tlg bersihkan dh sawang td....
ade jmp labah2 besar pakai spec!!
hehehhe ;)

ASaDa RyutaRo said...

wah.. dahsyat ko.. leh jumpa labah2 besar lak.. hohoho~

sempat kim salam kat dia x? kekeke :P

zella said...

xsempat nk kirim salam sebab aku dh pukul dia pkai penyapu hahahahah

helena's said...

saya tetap setia..hehe

sesetia kamu kat saya..wahh kekeke

ASaDa RyutaRo said...

zella :
sampainya hati... pukul guna penyapu lagi..

ASaDa RyutaRo said...

cik helena :
waaa.. tQ.. tQ.. hehe :P

akan ku setia.. ceyy..

zella said...

msti lah pkai penyapu...
tak kan nak pkai vacum plak heheheh

ASaDa RyutaRo said...

humai.. nasib baik penyapu..
ok..ok.. aku relakan je dengan penyapu daripada vakum.. hahaha..

penyapu lidi ke penyapu kayu?

eKyN said...

haha.....aku pon same la asada.
tp kalw fb ari2 boleh lak aku on..wakaka

pehh parkinson wehh xon9 3 hari aritu..g opkim..ngeee

ASaDa RyutaRo said...

ekyn :
aku dua2 on.. cuma xde masa nk updet. haha.. asik ade je keje nk kena buat.. nasib baik la wat kje kat umah je.. uhh!

sharamli said...

xde la best mana p0n bl0g ni-->sy xb0dek p0n kan..ha3

Deco [MisS N] said...

tema pic:
seorang umat Muhammad yang sedang membayangkan betapa sakitnya maryam melahirkan Isa di bawah pohon kurma....

haha..

zella said...

penyapu lidi heheheh...

ade ke penyapu kayu??? er...

ASaDa RyutaRo said...

sharamli :
pehh!! laser giler!!

ASaDa RyutaRo said...

MisS N :
Maryam melahirkan anak kat bwh pokok kurma ea?

so cmna girl yg lahir anak haram kat dlm toilet? lepas tu rendam anak dia sampai lemas dlm mangkuk tandas?

ASaDa RyutaRo said...

zella :
macam ade je penyapu kayu.. hahaha..

*anggap je ada.. kekeke :P

Deco [MisS N] said...

mengikut ceritanya camtuh la...beliau melahirkan di bawah pohon kurma yg rendang...

setelah meginterview ibu yg melahirkan anak haram...beliau tak rasa sakit pon masa nk bersalin tuh...tau2 je baby tuh kuar...dat y,mereka tak serik2...buat anak same senang cam buang anak...

mungkin encik AsaDa boleh temu ramah mereka pulak untuk mendapatkan maklumat lebey lanjut..

¶A.K.I¶ said...

uiishh!! masuk2 je kne ad pas bersawang dari spider! hahahah..

alif said...

letak la kat surau,,,jgn rendam


alif follow ni sbb page ni cute,salam kenal kat www.syoknyaDownload.blogspot.com ,follow
me back dan alif akan up your trafik everyday..

Cik aiNa said...

ehh..best blog neh..

*sebab tuan die kacak..

hahaa

ASaDa RyutaRo said...

MisS N :
wah misS N dah pernah wat banci ea? hebat ni.. hahaha

*lom terlintas nak interview diorang ni.. huhu

ASaDa RyutaRo said...

AKI :
tu la.. tolong2 la bersihkan sawang tu ea.. kekeke :P

sian gak kat blog ni..

¶A.K.I¶ said...

tuan blog ni... dia senget sket... senget ke kiri.. ehh2.. ke knan.. ehh3!! kedepan3!!

ehh.. ak yang senget kang!

ASaDa RyutaRo said...

aliff :
waaa~ tQ aliff.. tq..

*melayang skejap ada org puji page ni cute.. kekeke :P

pasni i follow u ea..

ASaDa RyutaRo said...

cik aina :
waaa~ tambah melayang lagi bila cik aina puji tuan blog ni kacak..
pehhh... tinggi dah tebang ni..

hahaha

ASaDa RyutaRo said...

AKI :
antara ayat2 org jeles..
terus menyatakan i ni senget.. hehehe :P

¶A.K.I¶ said...

cehh... xkuasa ko! mls nk lyn... bluuweeekk!! :P

Deco [MisS N] said...

haha,
dat one of the story of life...
selaku Bakal wakil rakyat yang kacak lagi berjaya,Miss N HARUSla pegi melawat rakyat jelata...


*blog nih berlumutlah...tuan die mmg bela lumut ke??hijau je....takpon bela makhluk hijau ong..ong...:)

Cik Mirara said...
This comment has been removed by the author.
Cik Mirara said...
This comment has been removed by the author.
ain nia said...

gambar kacak abis ^_^
*bodek cara lain ;P

zulaikha said...

klik maxis 1.

*ni pon salah 1 cara bodek yg berkesan. =)



http://zulaikhajunior.blogspot.com

farra_eng said...

wah bukan main lagi posing bwh pokok kelapa hehe

✿ Cik Cimi said...

uishhh.
bnyknyer sawang.
lalala~