Saturday, March 06, 2010

Memerlukan pandangan anda pengunjung setia...


ehem.. ehem..
aku tukar jugak template blog ni..
ri tu penuh dengan kehijauan tanda kecintaan kepada kehidupan alam..
hahaha..
sekarang kaler itam tambah ngan coklat..
lambang apa ntah?

aku memerlukan pandangan pengunjung semua..

adakah blog ini berat @ lambat loading??
atau
line korang yang sememangnya lembab?

adakah wajah baru blog ini kurang menarik?
atau
taste korang yang teruk?

err.. sebenarnya aku memang nak tau sangat2 apa komen korang ni..
bleh la..
bagi tunjuk ajar sket..
(tunjuk ajarku sifu!!) *tiba2 nyanyi lagu tema mentor.. kekeke..

kalau berat @ lambat loading nanti aku kurangkan lemaknya sikit..
kalau x lawa.. nti aku hias lagi kasi bunga2.. hehe..

apa-apapun..
hope korang enjoy n datang selalu ke blog ni..
budget blog ni la best..
kakaka..

16 comments:

|arieza| said...

tapi y template tok sikda OLDER ENTRIES pun button owh? must go from archives la mun nak nangga post2 lain selain dr 2 entries yg kt front page.

ASaDa RyutaRo said...

aok eh.. xda older post button..

hadoii..

Zuewairy said...

first time masuk blog kamo.. xberat pun..ok jer:)

Hajib said...

ok jer... tak berat... kemas.. n kewl... hehehe

✿ Cik Cimi said...

rse nyer blog aku ag brat kowt.
nk load pn lem jew.
hahaha.
btol x.

Deco [MisS N] said...

ayat yg agak kurang asam jawa:
adakah blog ini berat @ lambat loading??
atau
line korang yang sememangnya lembab?

adakah wajah baru blog ini kurang menarik?
atau
taste korang yang teruk?

haha..teruk tul ..
ini jwpannya:
tak lambat pon,line smooth je...sng je masuk.

wajah baru ni lebih kemas berbanding ijau ong..ong..

tapikan,
macam kurang ceria atau sememangnye life ko yg suram...

hehe...*membalas balik asam jawa yang ko bagi tuh*

zella said...

ok je blog ni....
yg penting aku suka hahhaha...

xberat pon...
warna coklat... my fav. color...!
mane tau ni?? eceh... hahahhaha

aah...yg kt bwh tu xde older post la....

ezany said...

ok jer ni.. kemas..

ASaDa RyutaRo said...

zuewairy : hajib : cik cimi :

tq byk2.. hehe.. semestinya line korang memang bagus.. hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

misS N :
ijau ong ong tu jugak la org ramai suke dlu.. *aku rsa la.. hehe :P

aku ceria je la.. manade suram2..
sedih2 pun senyum jugak.. hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

zella :

aku pilih coklat ni sbb ko la..
*hahaha.. baik ko kembangkan hidung sekejap..







act.. kebetulan je.. lalala~

ASaDa RyutaRo said...

ezany :

tq jugak.. hehe.. semestinya line ezany pun tip top..
*rasanya la.. hehe :P

cmna nak letak balik older post tu ea?? ke x payah letak je?

Deco [MisS N] said...

alaa,
lupekan je ijau ong ong tuh....
mulakan dengan sesuatu yang baru yang lebih baik & kemas..kan bagus gitu???

ko sedey pon senyum2 ek??
bagusnye...
tapi,
perasaan sedey mmg tak elok dilayan sgt..

enuLwanie said...

berat!

berat mcm tuan dia gak!

hehehehhehe

xde la, biasa je.rs yg ni lg ringan kot!
ke speed tenet ni laju semacam???

sharamli said...

nak letak bunga?
jangan w0it..jangan

para said...

err nk bg pandangan jugak..hehe
ehem2.pada pemerhatian hamba, blog saudara tanpak begitu kemas dan tersusun rapi...lambat loading?? err tak ada masalah sangat..ok je (tak nk ngaku tenet sendiri lembab)

daripada 5 bintang, saya bg 4 untuk saudara....