Friday, July 02, 2010

Contest Gambar Best Asada Dah Tutup

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. semoga anda dalam keadaan sihat dan bahagia bersama insan tersayang. (^^,)

Wallaweh! lama giler tak update!! hahaha..

Sekarang dah habis exam.. tapi pc pulak buat hal. adoii~~~ masih dalam proses membaiki. uhh.. macam2 hal je kan..

Tanpa membuang masa.. dengan ini asada yang tak kurang hensemnya mengumumkan bahawa contest gambar best Asada telah ditutup dengan hadirnya post ini. ngeee~~

Terima kasih yang tidak terhingga kepada mereka yang join contest pertama asada ni. sungguh tak sangka lebih 100 orang yang join. masa mula-mula lancarkan contest ni, takut jugak takde yang sudi join. ye la, hadiah dah beli.. orang yang join belum ada. hahaha.. tQ sangat-sangat kepada anda yang join. terubat juga kerisauan tu.. hihi..

Pemenang contest gambar best ni insyaAllah akan diumumkan pada 5 Julai 2010.. sabar menanti saat debaran pengumuman pemenang ea.. hehe.. para juri akan menilai gambar-gambar para peserta.

Lupa lak.. oleh kerana peserta sangat menggalakkan, maka penganjur menambah bilangan hadiah. hadiah utama, dua set piramid crystal egypt akan diberi kepada pemenang tempat pertama dan kedua. seterusnya 8 lagi pemilik gambar terbaik dan terbest akan mendapat hadiah misteri khas daripada asada yang juga dari egypt. hoO yeah!

Siyesli gambar-gambar peserta yang join contest ni sangat giler lawa! sampai asada nak pilih gambar daripada peserta yang letak gambar banyak-banyak tu kena bincang dengan juri gak! hahaha.. belum peringkat saringan pun lagi. adeh!

Apa-apa pun.. good luck kepada semua peserta.. tQ yang tidak terhingga lagi..



nota kaki :
Nenek kawan asada hari ni meninggal dunia (tengahari khamis). semoga arwah ditempatkan di kalangan hamba-Nya yang beriman dan bertaqwa. al-Fatihah..
**kawan asada ni juri contest gambar best jugak.. =)

41 comments:

nisya said...

al-fatihah..

Chybee said...

al-fatihah. semoga keluarga arwah tabah.

weee...ada hadiah extra la. harap2 menang :p

maisyara Pot! Pot! said...

laaaaaa... contest apekah tu? tak tahu menahu pun T______T























* alfatihah buat keluarga kawan u.

cik jari said...

yey~~~leh dpt adiah....


al-fatihah buat aruwah...kim salam kat kawan....

M a W a D D a H said...

ermm..baru nmpak asada update..:p

yeay..dapat hadiah gak...
*tiru cik jari* hehe

al-fatihah buat arwah...

Asyraf Hamasaki said...

parking nama ehehhe

cik helena said...

alfatihah~

sambil2 tu doa juri terbukak hati lalala

naz said...

i tak tahu pun yg u kenal qama hahaha :) ok 5julai saya tungguu

Farid MOFASAD said...

on9 pon kau!

hehehe

¶A.K.I¶ said...

alfatihah untuk nenek rakan bro...

huisss...
lme tol ilg...
hhaha..
welkam back..
cpt2 baiki pc taw

Sya Isya said...

serius ramai yang join. hehe..asada x pilih pun lagi gambar sya..xpe, ramai yg join, mesti juri pn pening nak pilih. chayok!

~takziah kepada keluarga rakan~

.::WaNiE::. said...

pegi sana sini mmg ramai yg join contest ni

huhuhu

rhapsody LiN said...

al-fatihah utk nenek kwn kamu..
smpaikan salam kt dia ea..

neway, thankx for conducting this contest. interesting :)

humaira said...

al-fatihah....
moga2 dislamt kat sner..
and moga ak menang lah 9ti..
keh3

/Dayah//Nurul/ said...

alfatihah. ku tunggu results, berdebar nk dpt exams plak

@ien_R@z said...

al-fatihah.. semoga rohnya di tempatkan bersama2 org2 yg beriman.. amiin...


good luck to all peserta.. tak sbr nk tgk pemenang.. ^__^

-NiD's- said...

ALFATIHAH buat nenek member....

to asada selamat menilai..jenuhlaa rambang mata...mcm-mcm pesen ada.....=]

Shu Shinju said...

fuhh..ramainyer yg join this contest kan...

al-fatihah tuk nenek..moga dtempatkan dkalangan og2 yg beriman..amin...

Ann said...

alfatihah tuk nenek member tu....

wah 100 lebih?? tahniah lah dpt sambuatn

Izyan Nadiah said...

>_<

iza said...

Al-Fatihah.....


Dah x sabar nk tunggu 5 julai....
jantung dah dup dap..dup dap...

amirah said...

mesti pening nak pilih..byk tu penyertaan

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

yaaaaa hhhhhuuuu....

best ye lh....tamat jugak akhir ye..

yyeeesssss..

amin....hoope meenang

nabilah_2908 said...

cepat betul masa berlalu kan...huhu..

ok..akan di nanti kn 5 july ini...mn la tau kot2 bernasib baik...hehe.. ;)

Al-fatihah buat nenek kwn asada..

shaza said...

Al-fatihah dan takziah buat kawan Asada tu..

✖sLap mE pLz!™✖ said...

APAAAAA!!!!! ala xsmpt nk join

-telordibasuh- said...

hm..takhziah..

khairul_bariyyah said...

tutp sudah contest asada.. tertutup jugak peluang pesaing2 yg laen.. heheh..

please convey my condolence regard 2 him..
alfatihah~

Yana KenJa said...

owh..ok2..baik2...roger2...

/me sabar menunggu.......=.=

aina said...

hadiah misteri ?? takuut nyee haha poyo je

j0j0_bdiN@ said...

la.. tau2 jek dah tutup tarikh~
hehe~
kalau tak dah nak bertungkos lumos edit ke ape~

Al-fatihah~kepada yang sudah tiada~

mier@merr said...

contest anda menjadi platform sy mngenali lebey ramai bloggers :) wee!

farah said...

first of all , takziah buat kawan encik asada itu .
al fatihah . semoga arwah ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman .

btw , tahniah sebab contest mendapat sambutan . haha . i like ! :)

Kay J said...

wuu.. tahniah2 atas penyertaan yg menggalakkan.

dan ucapan takziah kpd sahabat sdr.. =|

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

oi hahaha. alamak. xsempat nk join. lame xblogging.

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

salam..yuhu...hai asada...tu la..sape soh bagi hadian best sangat..hehe..ape kate lau bagi hadiah kat setiap yang menyertai contest? hahaha..

saperakue said...

al fatihah

wah ada adiah xtra.. da meloncat2 nie smbil jerit horaaayyy...

jgn pening2 pilih.. pilih yg terbaek... klaw pening trus grab active fast.. ^_^

✿Lovillea✿ said...

esok 5hb.. waaaaaa.. siapakah pemenangnye ye..

takzah buat keluarga arwah.. dan al-fatihah buat arwah..

juelee said...

ala.. baru nak masukkkkk arghh terlepas sudah..

izaFiza said...

dan pemenangnya adalah...*bunyi drum*...jengjengjeng...xsabar dh neh..=)




p/s:AlFatihah untuk arwah..

Adyshariz said...

al fatihah