Friday, March 12, 2010

kenapa soalan susah sangat??

ohh! ini adalah tag dari blog aku bukan si penggoda..
ye ke x menggoda?
hehehe..

jangan marah ea..

oh yeah!!
bila aku semak soalan..
(sebelum jawab kena tengok soalan dlu)

soalan agak sukar.. uhh!!
tapi..

seperti biasa.. aku kan profesional..
so..

pejam mata sebelah pun boleh jawab..
aku je x nak pejam mata sebelah..
dah boleh guna dua2.. apesal nak pejamkan sebelah plak?
hehehe...

mari menjawab soalan dengan gembira..

soalan 1 : 3 names in your massage inbox.
owh.. oleh kerana hp aku terlalu senyap.. so aku letak penama yg ada kat massage fesbuk je ea..
wanita luar biasa a.ka. Zeti,
Fieza Shuib,
Mimyaro Wau Alifnun a.k.a. mirwan


soalan 2 : Your main Ringtone.
kuroneko no tango (budak kecik nyanyi..)


soalan 3 : What u did at 12 last night?
menaip kerja sambil tunggu org US on9.. tp xde pun org on9 lantas aku pun copy movie dari azman n melayan movie sorang2..


soalan 4 : Who was the last person you went out with? where?
act aku baru je kuar jap tadi ngn oppa n zoey.. g minum jus mango.. xde la jauh sgt dari rumah aku ni.. hehe..


soalan 5 : The colour of the T-shirt you're wearing now.
berkaler itam dengan gambar nobita, giant & sinyu


soalan 6 : The last thing u did.
baru je lepas hbs masukkan surat2 dalam sampul.. tp sampul surat x cukup la plak.. huish! tertangguh lagi la keje aku..


soalan 7 : 3 of your everyday favorite items.
pen, buku n kertas... terpaksa.. mesti kena paksa.. uhh!


soalan 8 : The color of your bedroom.
siyes aku tak tau nama kaler ni.. bukan kuning.. bukan putih.. bukan coklat.. so kaler apa? yg pasti bukan kaler yg gelap.. ia kaler yg nyaman mata memandang.. lite yellow kot??


soalan 9 : How much money in your wallet now?
aku tak kira pun.. LE200++


soalan 10 : How's life?
tengah dalam kesunyian.. tiada teman.. siapa nak isi tempat kosong? aku single lagi ni.. hahaha... tp skrg membizikan diri dgn macam2 keje.. uhh!


soalan 11 : your favorite song..
err... aku xde minat lagu khusus.. sesedap telinga mendengar.. x membingitkan..
then aku akan minat la..


soalan 12 : What will you do next weekend?
minggu depan ada family day.. so aku akan mengenjoykan diri dengan game2 yg x menentu nti.. hahaha.. nti aku ambik gambo byk2.. lalala~


soalan 13 : When was the last time you saw your mum.
sape bagi soalan ni??... rindunya kat mak.. last tengok mak masa kat airport 5 september 2009.. peluk x hengat time tu.. sedih bila ingat balik..


soalan 14 : where is she now?
kat rumah.. mybe tgh bizi kat kedai time aku menaip ni..


soalan 15 : when was the last time you talked to your parent?
jumaat lepas.. tu pun x dpt nk ckp lama.. semua tgh sibuk..


soalan 16 : Who is the last person that talked with you last night?
azman.. sembang pasal movie time aku copy movie dari dia..


soalan 17 : where did you have dinner last night?
kat umah.. tp aku x mkn nasik.. xde selera nk mkn nasik.. so aku mkn telur dadar ngn cekodok yg adik aku buat semlm..


soalan 18 : The last surprise you got.
yg ni 15 feb lepas.. T bagi wallet dockers.. hehe.. x sangka sungguh dpt bungkusan dari florida..
lalala~ (sila lihat entry ni = surprise box from florida)


soalan 19 : Last thing you borrowed from your friend.
pen.. aku pinjam uni Pin fine Line mitsubishi pencil 0.5 dari dia.. aku ade yg 0.1 je..


mak aih.. bila nk hbs ni?? *ini adalah selingan...

soalan 20 : Who is your bf/gf or husband/wife?
aku single available.. sape nk ngorat aku? meh la.. hahahaha..


soalan 21 : what do you feel now?
aku x sabar nk hbskan tagged ni! giler byk soalan.. geram pun ade gak ni..


soalan 22 : wanna share with who?
korang yang baca ni la.. aku pun x pasti samada org baca sampai ke bawah ni or x.. hahaha...
aku buat je.. orang baca ke x baca ke tu kisah lain..
tp..
aku ucapkan tQ kepada yg sudi baca ni.. hehe :)
sikit lagi tu..


soalan 23 : who knows your secret?
xde sapa.. klu dh gtau, bukan la secret kan? hahaha...


soalan 24 : they keep your secret?
hurmm... ade gak la secret2 lain tu.. tp xde la secret mana.. pandai2 diorang la.. nk simpan ke atau nak kasi tau org lain, dah gtau org pastu pesan jgn gtau org lain.. org yg dh d gtau pun gtau kat org lain.. pesanan yg sama jgak.. ek eleh.. hampeh tol la klu camtu.. hahahaha..

tapi.. aku yakin dgn org d sekeliling aku.. baru la aku citer.. hehe :)


soalan 25 : Are you angry with someone?
stakat ni xde marah kat sape2.. x best la marah2.. rsa x best lak life ni kan?


soalan 26 : what do you order at McD?
biasa akan order McChicken.. tapi skrg dah stop mkn kat McD atas sbb kesihatan.. hehe.. ade org gtau aku, roti yg d guna pakai oleh McD tu boleh tahan 3 tahun!! hahaha.. dpt bygkan x betapa byk pengawet d gunakan? aku x pasti sgt la.. pasal x try lagi simpan.. kekeke :P... tp maklumat ni dari org yg aku percaya.. so cmna?


soalan 27 : The last time you felt so sad..
9.october.2009.. biarkan ia menjadi kenangan abadi.. mungkin tiada jodoh.. aku tahu, kau juga punya impian.. semoga dirimu bahagia dunia dan akhirat..

soalan 28 : mahu tag?
aku x mau tag la..

sorry.. kenapa soalan ni berakhir dgn soalan kesedihan??
sape yg buat tagged ni??! uhhh!

sape rasa rajin nak buat.. meh la buat.. aku buat ni sungguh2 sgt kot.. terus ter-emo plak kat akhir2 entry ni..

hahahaha... ok2! cheer up bebeh!!
aku kan profesional..
ni aku tag org kat bwh ni..

korang kena buat!! ini paksaan!!

faten
paani
amirah rashid
MisS N
shimawar
ameera
zella
cik aida comei
arieza

dah buat gtau.. aku nk dtg semak.. wahaha...

16 comments:

zella y said...

single ke??
cam xcaye je...
(^_^)

|arieza| said...

adoh.. ada agik tagged? nak update blog pun sik da masa nektok.. huhuhu insyaAllah mun ada kelapangan :p

helena's said...

baca sampai abis nih!kagum tak?huakakaaka

meh saya nak ngorat...hakk

single juga best bukan?

.zuely. said...

haha! tahniah! anda berjaya mengabeskan tag tersebot dgn memuaskan. (NOTE: memuaskan, bkn cemerlang). hihi. bdw, tag tu bkn buatan sy. redha je k. :))

aneszailani said...

wahhh..dah baca sampai abes neh..agak jenuh..hoho~
single ehh?? mai sini nnk ngorat..hahaha. =D

Amirah Rashid said...

sy pn single n available. tp xnk ngorat tuan rumah ni. gedik je. haha :D btw, ape paksa2 suruh jwb tag ni? xsuke aa. ahah. tp its okay. nnti beta siapkan yee ;D

mIsH IeRA cIK irAh said...

ahak.... based on soklan 26 ya. ok. Pas tok sik mok makan mcD agik. T_T. Omaigod...mcD is just next to UTM. (bunyi mesej masok) .oh, ada org ajak pegi mcD. hahaha... okey....kmk mok start pas balit dari mcD kelak ok? :D

meera^da cute..*_* said...

haha....ramainyer single and available...aku pon...sape2 nak ngorat aku silekan???
err..ni bukan blog aku kan???

sori..terpromote diri..ku kui kui..

✿ Cik Cimi said...

giler panjang tag nih.
jenuh gak nak bace smpai hbes.

zulaikha said...

hadoiii.. penat jariku scroll semata2 nak abiskan tag kamu. hoho..

uishh.. semua org nk promot diri single. ku nak promot gak la.. ekekek...

p/s: mmg ku suke bace tag org lain.. miahaa..

p/s/s: ade 2 tag yg x siap lg.. 1 dr kamu (nyesal bace..hoho), 1 lg dr org len..

para said...

panjangnya tag ni..mcm wat asgmnt plak rasanya..hehe

CikLilyPutih said...

kelakarlah baca tag nie. klu ade tag lagi tag me okeh

♥ shiMawar ♥ said...

mak datuk panjang pya tag..huhu..
sdg berusaha menyiapkan tag ni..

ehem2..kamu single ek..nak ejas bleh..?haha.. :D

zulaikha said...

o0o0.. nak ngelat eh...x boleh..xboleh. hahahaha (gelak kejam)

~fakta dan auta c setan~ said...

suka baca tag2 neh. mcm2 rahsia smp rahsia yang takdak kena mengena pon kluar juga muagagagaga!!!!

Pengantin Fofular said...

soklan punya la ekstrim. tahniah sebab anda mmg rajin jwb tag