Wednesday, March 17, 2010

Harga Tak Setanding Servis

ahh!! kepada yg tengah tensen.. baik x yah baca.. ini adalah entry yg penuh dengan emosi!!

huaaarrghh!! aummm... bark! bark! bark! grrr..
(tak takut? wahahaha..)

okeh!

ape perasaan korang bila naik teksi yang uzur hampir nak roboh tapi harga mahal gilo lebih dari teksi yang elok servis dengan aircond??

bengang tahap gaban!! hiaargghh!! awas!!

ade ke patut dia mintak double dari harga biasa!! pehh!! pintu teksi pun kena tendang dlu baru leh bukak.. mintak harga tinggi..

kalau bukan aku ni seorang yang penyabar dah lama kena sepak terajang driver teksi tu.. dia siap keluar dari teksi plak tu.. nasib la ko..

mula2 dia mintak harga 5 pounds.. aku x nak bayar.. pastu dia tetapkan harga 3 pounds..

aku bagi la 5 pounds sbb xde duit kecik.. spatutnya dia bagi baki 2 pounds.. tp dia bagi 1 pound je!! pastu terus blah!! mengong punya teksi..

bengang! bengang! cekik darah! tipu plak tu.. heyyyyyyy!!!.. rasa ringan dah kaki ni nk terbang ke teksi tu td.. sabor je la...

18 comments:

enjelinajolipit said...

terus gua memikirkan lelaki2 di luar sana yg dpat bini pemalas dan takmau buat keja rumah, tp hantaran lebih mahal beganda2 dari bini misali. erkk!

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha...

sama jugak la tu cik anjelinajolipit.. xde pekdah.. perabis beras je.. uhh!

|arieza| said...

huhuh biarkan dia.. dia mkn rezeki tak halal dh tu.. heheehe

aisha wUtevA!! said...

waahh garang!!

aku benci naik teksi sebab super mahal!!
dah byk kena dah.
sedih... huhuhu

aisha wUtevA!! said...

waahh garang!!

aku benci naik teksi sebab super mahal!!
dah byk kena dah.
sedih... huhuhu

zulaikha said...

dah lame x naik teksi.. huahuah...

p/s: dier tgh marah2 ni takut lak zu nak komen.. =|

Luffy said...

uik
negara manakah ko ni? jepun?

Deco [MisS N] said...

dah lege dah?
aku hny mampu membaca (",)

sudah-sudahlah,
campak je perasaan marah tu ke laut mati.
halalkan je duit yg ko dh byar tu..
driver tu dh blah,
takde guna ko marah2....
^_____^

lynn-the gudigudigurl said...

dah tulismesti dah lega dah kan?
heeeeee

sebelum naik, tanya rega teksi dulu!

meera^da cute..*_* said...

uwaa..teksi kat UTM nih pon mahal...
sebaik bw kete sendiri..

selamat jalan romeo la pak cik teksi oiiiiii

(aku rase pak cik tu buat camtuh sbb ko kedekut nk belikan selendang utk aku..)

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

sabar sabar.
len kali jgn naik teksi tu lagi.

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

sabo je la eh?
rezeki tak halal yang die amek tu..

helena's said...

bile pakai pound nih yang cikhel dah tak reti nih!hahahah

zella y said...

jalan kaki je klu xnk byr mahal2...
boleh?? hahahhaha

¶A.K.I¶ said...

arrhhh....





































emmmmmm.....









































oooooo............












































padan mke KO! =p

jane said...

aku tak minat naik teksi














































busuk









































coz















































ade bau bangla byk























































kusi share2 ngn org







































naik bot jugak yg best















































ngahahhaahahah~

































ko sabar je lah






























dugaan tu tuk ko







































..............

Kuwe said...

yang kau tahan teksi uzur tu kenapa.
jeling jeling sikit lah dari jauh.
kehkeh.

Amirah Rashid said...

sabar aje la k.
dye terdesak kot xD
ehh, 1 pound = rm??