Thursday, August 26, 2010

Black and White Contest

Assalamualaikum dan salam mesra..

Wah.. lama duk senyap. lima hari tak berupdate.. tup tup muncul je terus join contest. adeh.. ni contest hitam putih kedua aku join. hari tu join Contest Hitam itu Menawan kat blog cik Yani Abdullah tapi tak menang. takat masuk finalis 12 terbaik je. uhh.. [gambar contest hari tu kat sini]

Kali ni mengharapkan kemenangan lagi dengan join Black and White Contest by Creativeheart. hadiah dia wang ringgit. leh buat belanja beli makanan berbuka. hehe.. kepada sesiapa yang nak join, boleh la usha syarat-syarat contest tu. click je banner kat bawah ni.

Nak click yang kat sidebar pun boleh.

Kalau tengok komen kat entry Black and White Contest kat creativeheart tu, mau beratus jugak yang dah join. walaupun camtu, takkan mematahkan semangat nak join contest ni. penuh semangat waja nak menang ni. sebab dari mula-mula contest ni dibuka lagi dah pasang niat nak join. siap letak banner kat sidebar sebagai peringatan. hehe..

Panjang pulak membebel..

Gambar yang aku harapkan boleh menang kali ni bertajuk 'penantian yang serabai'. best je tajuknya kan. haha.. gambar dicapture time tengah menunggu 'supir' datang ambik nak pergi padang futsal. mau sejam jugak la menunggu..

*****
Penantian Yang Serabai

*****
Antara syarat join contest ni, kena tag at least sorang supaya join. hehe.. orang yang bertuah itu ialah MaWaDDaH.. [jangan pura-pura tak perasan lak adah. kena join ni.] lalala~

Ke ada lagi yang nak ditag ni. kalau boleh, nak je tag semua.. tapi sendiri yang tak larat. jadi saya buat jemputan.. dengan ini saya menjemput anda untuk join contest ni. join la.. ramai-ramaikan lagi peserta. kita bagi juri pening lalu terus bagi semua yang join tu menang. hehe..

Terpanjang lak entry contest ni. hope tuan punya contest tak menyingkirkan dari senarai peserta.. *[muka penuh harapan nak menang]..

Contest Tutup 6 September 2010

Apa-apapun.. semoga ada luck!

tuah ayam nampak di kaki,
sungguh gagah kaki bertaji,
jom la kita join contest ni,
kamu menang hadiah kongsi.
saya menang hadiah sendiri.

lalala~

Selamat menjalani ibadah puasa daripada ASaDa RyutaRo..



Nota kaki :
tuan punya contest, kalau nak hantar banyak penyertaan.. boleh ke?

39 comments:

Farien said...

Senyuman penantian yang serabai..? huhuhu... serabai tang senyum or rambut..? hahhahaa...
jangan marah asadi...

M a W a D D a H said...

rasa glamer jap kat page ni...lalala..jgn ade yang jeles udah..kakakaka...

senyuman penantian yang serabai?? menanti sape tu sampai serabai?? hakhakhak...

pinjam photo asada la...baru leh join..xde photo besst...huhuhu

M a W a D D a H said...

satu lagi...

"kamu menang hadiah kongsi,
saya menang hadiah sendiri"

huhh...

tau la menang banyak kali...

ASaDa RyutaRo said...

Farien :
haha.. serabai tang rambut. ngee =P
tak marah.. seronok.. erkk!

ASaDa RyutaRo said...

MaWaDDaH :
hahaha.. adah kena join ni. mesti! guna photo sendiri la adah..

kalau adah menang nanti, adiah kongsi ea. lalala~

sugar2 kapas strawberry said...

serabai2 pon cool :)

sugar2 kapas strawberry said...

serabai2 pon cool :)

.s.o.f.i.a. said...

aku nak sebok2 balas komen sugar2 kapas strawberry...... cik sugar2 kapas strawberry tersayang, bulan posa tak baik menipu....... ha ha......

chittt!!! dok komen2 kat entri aku rupanya dok tiru strategi aku..... tuan penganjur contest, jangan bagi asada menang!!!! dia main tipu.....

cik jari said...

mana aci gitu!!

Pandan indah memang permai,
Anda Menang kongsi reramai...

semuga menang...gambar tuh mmg season la...cam real zaman dulu2 je~~~

ciK LyndaWawa igUana said...

ok..ok..dah cukup hansem dan cun..=)

hans said...

rajin ko masuk contest yer
aku plak skrg tak ada mood nak join
hohoho

P/S : Dah 3 Kali Dah Macam Nih! Kalau Kali Ke-4 Macam Mana?

farhana fabulous said...

banyaknye join contest!..if menang belanje ea..hehe...

AiDa AzRyN said...

Peace2 kacang peace.. haha~ :p

zulaikha said...

sy tak ada gambar yg hitam. Yang putih2 je ade.. Ahahahhaha.. Ok. tu tipu!.

pssstt..psstt... kalau menang hadiah tu kita share ye...

akudakmalaysiajugak;
.::ZULAIKHA::.
jangan marah eh..

¶A.K.I¶ said...

wahhh bro!!
gudluck!!
anda pasti berjaya laa..
hasil kekacakan anda! hahaa

|| A r a W a n i || said...

kalaun sy jadi penganjur.. contestant ini akan d tolak mentah2..

ada patot kalo org laen menag, kongsi2, kalau dia menang, makan sendiri..

ish ish ish..
xbaek nak...
hihi

al-lavendari said...

salam.

selamat berjaya. pakcik tak reti nak masuk kontes ni .. biarlah orang2 muda jer yang ambil bahagian.

cHempaka dewi said...

ala..asal gmbar ko lawa dr aku!hahaha!

lumut said...

hehe..smart2..all the best asada.

Mak Su said...

slamat berjaya! :)

cimut munniey :) said...

go asada goooooooo!!!!!!!!!! :)

✿nenek moden✿ said...

semoga berjaya ye asada..hehe

miss nana said...

amboi.. klu dpt hadiah sendiri2 ye. cett :P

♥ shiMawar ♥ said...

tajuk gambar yg agak mengkompiuskan..adekah senyuman tu yg serabai, atau penantian itu satu keserabaian..? haha.. :p

nk join......nk kalahkan asada......supaya boleh jelezkan kamu! hahahahaha.. (gelak jahat)

alamak..blum ape2, dah niat x baik..tsk..

BisKut ChiPmOrE said...

wish gudluck~~

ayeen muhammad said...

semattttt brooo!!! gud luck..

virgo_mania said...

lagi ok rambut pjg dari serabai.. gd luck!

* mmg lama dah tak nmpk dtg 'sana'

Dark Half said...

aku rasa gamba ko kat bawah header tu lg best kot...ada bangunan yg blur and tiang tu yg nmpak mahal

teddyuna said...

hik9..^_( lawak2.. kamu punya sense humor yg tinggi..=)

btw thanks sudi lawat page una..

Aidi-Safuan said...

Pergh.. kacak gler! terserlah kehenseman anda dalam picture tu!

echah mashuri said...

serabai yang peacee..haha
tomei!

[noriza] said...

gambar asada tu serabai dalam kenangan la kiranya. sekarang dah tak serabai dah..

semoga berjaya!.. hadiah anda adalah milik anda (tak salah nak share hadiah tu dengan kami) sharing is caring ingat tuuu ^_^

maCy said...

sangat berlagak ye banyak menang. haha





dis time.. maCy knpem asada ta menang! keh3

NahDaTuLIzaH said...

Gud Luck!

Anyway nice photo... :)

Tomato Gurl's Life said...

good luck!

kerangRebus said...

xpe2..gudlak to u too!ehee..cun tu picture tuh~~haih

peaNut said...

ensem..hehe

hasrul hassan said...

Waa ramai juga yang dah masuk contest ni yer ... uhh hebat .. cabaran sengit ni.

hasrul hassan said...

oppss yer ...

nak tengok saya punya tak? haha .. tak malu promote dohh ..

http://hasrulhassan.blogspot.com/2010/09/black-and-white-contest.html