Saturday, June 05, 2010

Hadiah Dari Egypt Untuk Dimenangi!!

CONTEST INI SUDAH DI TUTUP..

Salam mesra salam muhibbah kepada anda. semoga anda berada dalam kebahagiaan dan ketenangan. terima kasih yang tidak terhingga kepada anda yang memberi sokongan kepada blog ini. yeah!! tanpa sokongan anda blog ini tiada seri.. anda membuatkan hati ini berbunga-bunga.. Terima Kasih, Terima Kasih & Terima Kasih asada ucapkan..

Pejam celik, pejam celik.. Wallaweh!! ini adalah entry ke 100 asada!! hohoho~

Dengan rasa bestnya asada menganjurkan sebuah contest untuk para blogger. ye lah.. asyik asada je yang join contest. memang best sangat join contest, leh menang hadiah free! hehe.. kali ni biarlah asada pulak yang buat. hope ada yang sudi join..

Syarat-syarat adalah sangat mudah!!
  • Buat satu entry khas dengan tajuk Contest Gambar Best by AsaDa. UPLOAD GAMBAR TERBEST yang anda ada. tak kiralah gambar anda sorang atau ramai-ramai. takpun gambar orang kenduri kawen. asalkan bukan gambar lucah. yang pasti, gambar tu anda punya.. bukan cilok dari pakcik google atau orang lain.
  • Ceritakan kisah sebelum atau semasa atau selepas gambar tu di capture secara ringkas mengikut kreativiti anda. jangan panjang sangat sampai cecah lantai. karang merangkak asada nak baca..
  • Copy banner di atas. letakkan di dalam entry dan di side bar blog anda. pastikan ia di-link terus ke entry ini.
  • Anda boleh letak seberapa banyak gambar. tetapi hanya satu gambar daripada anda dipilih untuk dipertandingkan.
  • Dah siap buat semua syarat, letakkan link atau url entry anda tu di ruangan komen entry ini untuk asada terjah. selesai..
  • Nama peserta akan asada letak dan link kat tepi blog ini. so, sila bagi nama glamour anda.
  • TARIKH TUTUP PENYERTAAN IALAH 1 JULY 2010.. masuk je 2 july, tutup..
Penilaian pemenang adalah berdasarkan:
  • Gambar dan kisah di sebalik gambar yang TERBEST & MENARIK akan dikira sebagai pemenang.
  • Juri penghakiman adalah asada dan kawan-kawannya. hehe..
Hadiah Pemenang-pemenang :
  • Pemenang tempat pertama akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..
ni hadiah untuk pemenang tempat pertama..
  • Pemenang tempat kedua juga akan menerima set Kristal Egypt berbentuk Piramid dan hadiah misteri khas daripada AsaDa..
ni hadiah untuk pemenang tempat kedua..
  • Pemenang tempat ketiga akan menerima hadiah misteri daripada Asada. jika penyertaan adalah menggalakkan, Asada akan menambah bilangan pemenang mengikut kesesuaian.
yeah!! apa lagi.. jom la godek-godek folder gambar tu.. cari gambar yang best punya untuk join contest ni.. tak kira la gambar kucing atau beruang.. janji gambar tu anda yang punya, bukan pakcik google, bukan milik orang lain..



nota kaki :
peserta contest digalakkan untuk follow blog ini supaya mudah mengetahui perkembangan contest ini. tiada paksaan.. heee =)

260 comments:

«Oldest   ‹Older   201 – 260 of 260
umiZue said...

salam.. asada.. miss senyum dah join... boleh la terjah2 ye.. hehe..

http://senyumumisimpul.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

mier@merr said...

nak join gak~~~

sila ke blog ai ek...hehe...

http://lightofdaprincess.blogspot.com/2010/06/suratan-atau-kebetulan.html

aisyah said...

http://spekaku.blogspot.com/2010/06/syarat-syarat-adalah-sangat-mudah-buat.html

dan join daa..

-nurul- said...

nurul nk join gak

http://nurulhotstuff.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

email: nurul_kiena@yahoo.com

banyaktehkereta said...

best la. dah join. hehehe...

http://banyaktehkereta.blogspot.com

^_^

Ms.osha said...

salam..ai asada..hehe..kmk join aaa...

tok link nya..

http://oshacorner.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

::A.Z.M.I.R.A:: said...

salam..
cam best je..
sy join.. =)
ni link saya..
http://mirazme.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-ascada.html

::A.Z.M.I.R.A:: said...
This comment has been removed by the author.
M a W a D D a H said...

asada....aku dah join...sila usha2 plizzz...

http://mwdah.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

M a W a D D a H said...

dan aku nak menang....tak kira ar...hahahaha

Afifah solehah said...

saya da join.mai la singgah :) tenkiu :)

Afifah solehah said...

opss lupe nak bg link :
http://diyalayla.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Kay J said...

alamak.. ramainya. takpela sy join gk buat pengisi masa lapang =)

http://k-complicated.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

faye said...

salam nak join gak...hohoh ni link saya

http://fasham87.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tima kasih ^_^

tiha said...

hahahaa nak join gak.

http://fasham87.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

✿Lovillea✿ said...

salam...
sy br je join kontst nie...
ni my link http://myretromonolog.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

ase2 masih di terima lagi x???

Iza said...

Salam....

Aku kembali lg....

Wah....ramainya. Ni link ke entry contest. aku dah letak banner dan link di blog lis Teratak Usang.

Jom terjah:

http://azilas.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

farah fox said...

http://farahfitrah7.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-oleh-asada.html

winkwink. pilihlah sayaaaaa ngehngeh

wanjunsmile @ azizun said...

salam..
ok cik wanjunsile dah join...
nie link dye http://wanjunsmile.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best.html

rhapsody LiN said...

salam.. bro, this is my link :)

http://lahirbalik.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

:)

HanaJimi said...

salun,bonjour!!
i'm joining ur contest.feel free to visit http://hanajimi.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

f_aRa_aINa989 said...

kena suruh ain fathihah masukni..hehehe

i.r.k.u.y.s said...

ok..dah..ade harapan ke nak menang nih..hehhee

http://syukri-wristband.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

khairul_bariyyah said...

encik asada.. mahu join jugak contest ni.. wee~ sudi2 la g jengok2 ea.. =)

http://diaribudakcomot.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

-budakcomot-

helena's said...

http://www.cikhelena.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

rasa belum letak lagi kan url kat sini :)

AHHAindahouse said...

saya ingin mencuba nasib..hehe..

http://aihashus301.blogspot.com/

ika puk puk said...

ika puk puk dh join =)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

idAti mALek said...

hei hei...nak masuk jugak Asada..hehehe

http://daricahayahati.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

AROL DSHW said...

eh, nak join jugak! hehe.

http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

:)

Syuzana said...

salam...syu dah join :)

http://syu-zana.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

terjah yer :)

Izyan Nadiah said...

Yan join :P

http://izyanadiah.blogspot.com/2010/06/contest-gamba-best-by-asada.html

Cik Lily said...

http://penaquill.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

da join da~~

datang la visit~!

:P

.: waRDaTuL fiRDaus :. said...

salam....
wardah da join....

http://wardatulfirdaus.blogspot.com/2010/06/2nd-contest.html

weeee~
name glamer... QiQi LaLa...

tq asada.. :))

Nur Hidayah Yahya said...

wah!sempat lagi tak nak join neh..

Are-Gya said...

salam..saya nk join juga

http://miszshusyi.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

sila terjah ye? tq :D

E.L.I.Z.A said...

salam,

ni entri sy..sila lah buat terjahan ye ;-)

Contest Gambar Best by AsaDa

Nur -al- Ain said...

ain dah join, sempat lagi kan..

http://akudakmalaysia.blogspot.com/2010/06/hadiah-dari-egypt-untuk-dimenangi.html

thanks asada dari egypt ;)

Carl Samsudin said...

salam!! join dah... CARL

http://carlsamsudin.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

anyss said...

Salam,
Sdr Asada, saya dah join contest ni...

http://annieyss.blogspot.com

naz said...

http://ahmadnazrii.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best.html

saya join contest anda :)
tq

naz said...

http://ahmadnazrii.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best.html

saya join contest anda :)
tq

NeenaAnuar said...

Salam... I dah joint your contest... and this is my link yeah!

http://neenaanuar.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

p/s: kalau you tak boleh view my picture.. please let me know ok! thanks! ;)

Asya said...

salam asada...
saya pon join.. byk pic dipertaruhkan... pilihla yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Asya said...

salam asada...
saya pon join.. byk pic dipertaruhkan... pilihla yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Asya said...

salam asada...
saya pon join.. byk pic dipertaruhkan... pilihla yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Asya said...

salam asada...
saya pon join.. byk pic dipertaruhkan... pilihla yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Keyyah said...

Asada..masih xterlambat kan..dalam kesibukkan ini keyyah nak join juga contest ni..

http://misszek.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

hehehe

Sya Isya said...

Salam, Asada, Sya dah join, ni entrynyer http://akumerpatiputih.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Aleyn said...

Saya pun nak join juga

http://aiqhil.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Chybee said...

AsaDa! i knew it's already late but i wish i could still join this contest. huhu...baru je dpt tau. ape2 pon, do visit my blog ok! here's my entry

http://chybeelila.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada/

shiori_LA said...

salam kenal asada,
i nak join gak ye sila la check entry i.....

disini

http://shiorila.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

ilyani said...

joined!! :D

http://www.ilyani.net/2010/07/01/contest-gambar-best-by-asada/

TarmiziShukri said...

dah join :)

http://tarmizishukri.com/snap/contest/contest-gambar-best-by-asada/

mytrajet74 said...

Salam Asada...korang tgk le foto ni best ke tak? Kalo x best buang jer dlm tong sampah...neway..tq sbb buat contest nih...harap2 belum terlambat ler kan

http://talamkeladi.blogspot.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

Farra Dhelina said...

salam..

nk join

my link

http://www.fdhelina.com/2010/06/contest-gambar-best-by-asada.html

tq!

Liza said...

Asada. Liza dah join. NI link dia : Bismillahirahmanirrahim....

http://lizayati.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

Liza said...

Kalo yang ats tak dapat. Liza bg stanby link ni :

http://lizayati.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

Miza Yusof said...

salam. miza join

http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

check yea. thanks :D

Yaniez said...

saya nak join gak!!! bleh kan.. lagi beberapa jam nak abisni... ni link saya..

http://yaniezstories.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

tq

Miza Yusof said...

salam asada, datpat tk comment miza.
miza join ye: http://hayworlds.blogspot.com/2010/07/contest-gambar-best-by-asada.html

check yea. thanks :D

«Oldest ‹Older   201 – 260 of 260   Newer› Newest»