Saturday, June 12, 2010

Engkau Rasa AsaDa RyutaRo Glamour Tak?

Salam mesra salam muhibbah kepada anda. semoga bahagia mengukir senyuman. kepada yang masih dalam musibah, hadapi dengan senyuman. teruskan usaha, semoga anda dapat mengatasi segala masalah yang mendatang.

Kebelakangan ni, entry yang aku buat cam dalam dilemma masalah hati je kan. marah, rindu, entah ape-ape lagi.. hari ni seolah-olah mahu bersantai saja.. tapi ayat aku ni skema semacam dah. layan je la..

Setelah hampir setengah tahun aku berblogging [budget cam dah lama], bermacam cerita dah aku baca, ramai kenalan dan kawan baru yang aku dapat. sangat terasa kepuasan. dan apa yang pasti, aku nak sangat-sangat ikut gathering para bloggers! hahaha.. insyaAllah kalau berkesempatan, memang teruja la kalau dapat jumpa geng-geng yang sungguh friendly dalam dunia blogging ni. kalau boleh nak cari calon isteri terus.

Panjang lak intro.

Sebenarnya aku nak citer pasal award terbaru yang aku dapat. Glam Blogger Award!! tersengih-sengih bila dapat award ni. korang rasa aku glamour tak? pehh.. cam famous lak kan. adeh! over perasan aku ni. tQ so much! ohh.. lihatlah dunia.. (^^,)

Inilah Glam Blogger Award yang diberi oleh Blog Life Is Colourful by Amalina Wahida.

Tanpa membuang dakwat menaip benda ni, aku dengan rasa best dan penuh bangganya berikan Glam Blogger Award kepada bloggers yang sangat famous kat blog dakmalaysia ni..

Boyachilles @ http://kakimotong.blogspot.com
Cik Helena @ http://www.cikhelena.com
maCy @ http://cahaya-humaira.blogspot.com
Ery Farieha @ http://lapinkyery.blogspot.com
Mawaddah @ http://mwdah.blogspot.com
Keyyah @ http://misszek.blogspot.com
Farid Mofasad @ http://mofasad.blogspot.com
Hanie Nisya @ http://nisyaheartz.blogspot.com
Ann @ http://www.saichou.com
Shahira Ariff @ http://narcissafelton.blogspot.com
Aien_Raz @ http://aienkampongurlz.blogspot.com
Zella @ http://zellastory.blogspot.com
Cik Aida @ http://sitinurohaidah.blogspot.com
Aki @ http://akitoimada.blogspot.com
Zuely Penggoda @ http://zuelyhebatohh.blogspot.com
Kim @ http://kimpinkoctopus.blogspot.com
Cik Jari @ http://tari-jemari88.blogspot.com
Hans @ http://hanspunyablog.blogspot.com
Nabilah @ http://zafiranabilah.blogspot.com
Amirah @ http://nooneknowzz.blogspot.com
Tot Tot Kecik @ http://tottotkecik.blogspot.com
Asy @ http://asyrafhamasaki.blogspot.com

Patung senyum ni plak award happy dari Blog Budak Eaty by Zatyy. tQ so much!!

sebenarnya soalan tag dalam award happy ni dah jawab ri tu.. ada kat sini.. takmo dah jawab.. hehe.. takpe kan? lalalala~


Last sekali.. seperti biasa.. inilah dia si AsaDa RyutaRo yang Glamour itu.. hahahahaha... aku suka watermark yang cool itu..




Nota Kaki :
tak tau la kenapa hari ni cam sangat kosong.. ada sesuatu kekurangan yang susah nak explain!!

kepada peserta contest GAMBAR BEST by AsaDa.. sila check nama anda kat tepi blog ini. kalau ada yang salah, gtau ea.. tQ banyak-banyak coz sudi join... kepada yang lom join, jom la join ramai2.. hehe (^^,)

38 comments:

si[jari] telunjuk said...

saya tak glemer......

CheQ PP JoY said...

ceh...starting ayt mcm nk meluahkn perasaan je..rpe2nye nk cite psal award..tahniah la ye asada..anda sdh glemer..lg2 skrg ni byk da blog pacak kn banner anda..blog fy je blum..hehe..xmaula letak..hahaha :p

gades ain said...

aicehhh! anda mmg glamour laa. g mane mane blog ade ajehh name kat chat box. ahaks! joke :P

@ien_R@z said...

asada ryutaro.. mestila femes.. doktor hebat yg bedah bayi.. pembedahan batista.. nak autograf!! plezzzzz.... hak3 =P

aii.. rindu seseorg ke?? ekekeke..

btw.. thanks ya! sy tak glemer pon..

Ery Farieha said...

asada mmg pemes
ehh
tme kaseh sbb tag ery
auww :P

PeiPei said...

wahh..got contest eh?

rossoneri said...

hehehe entry dalam dilema?dahlah post jiwang hari tuh...hehehe dilamun cintakah...tettttttttttttt

Kim said...

eh kim pun ada? :D tengs asada!

cikCEPET said...

wuhueww glam nye..
tp lo de award tuk model lam en3 blog snirik..
sure cepet kasik oke..!!

hehee
gurau jep..

:))

ASaDa RyutaRo said...

si jari :

kena ambik tempek kat blog gak.. :P



CheQ PP Joy :

hahaha.. tQ. ni kira luahan perasaan gak la ni. lalala~ act perasan glamour.

tot tot kecik said...

salam..

waah nama tot ke tu..?

alhamdulillah terima kash bbyk..walaupun nama tot kedua terakhir..tpt tot tetp epy..lagi2 ngan keadaan tot skang ni..

thanx a lot..

(bru je knl asada wlupn dlm keadaan terslh fhm..tp asada tetp cool..)

smile~
:)

ASaDa RyutaRo said...

gades ain :

hahaha.. pemes kat chatbox je. lalala~



aien_Raz :

sy pun bg autograph "awak busuk".. hahaha..

entah la.. sumthing missing la hari ni. isk!

ASaDa RyutaRo said...

Ery Farieha :

eh.. ery lagi pemes.. otai tu..
tQ gak.. (^^,)




PeiPei :

yeah.. next time come n join ea.. =P

ASaDa RyutaRo said...

rossoneri :

di kala malam yang dingin, angin bertiup lembut membelai rambut.. hahaha..

jewangs! erkkk!




Kim :

yeah! ada~ kim glam kat blog ni.. hihi :P tQ gak (^^,)

ASaDa RyutaRo said...

cikCEPET :

hahaha.. okeh! kalau buat nti asada kasik.. lalala~




tot tot kecik :

hihi.. tQ gak.. senyum2 sengih2 (^^,)

fareda said...

ngahaha..asada takot salah eja nama lg..lalala~

fareda said...
This comment has been removed by the author.
~anna&anuar~ said...

sy blog picisan... owwwwhhhh...

hanie@nisya said...

owh.. di kesempatan nie ku ingin ucapkan bebanyak terima kasih eheheeeeeee

amalina wahida said...

woot.. woot.. perasan glemer tuh bagus ape.. hihhihi~~

sweeTSour said...

keyyah xglamour..mcm segan je nk amik...wakakaaka

amirah said...

thnx asada
glamer2 gak..janji xsombong ma..
pasni super glamer lak..hehe

syAzAnA said...

em. glamer lah gak. naseb asada xsombong. lau x, flying kick satu. hehe

Kie-yu said...

first time singgah blog u~
best! kemas!
entri pun seronok nk bce
keep it up~

congrats dpt award bertimbun2

pstt..meh la join contest senang gile kt belog ai *wnik*

maCy said...

salam ziarah~

2 ari xde, entry satu meyh?

;p

cgrate byk award~

syahira ariff said...

wah
sy pun dapat gak?
hahaha,thnx asada!
t sy buat entri ttg ni
=]

Ann said...

rasa tak layak nk amik awards tuh..pesal xrasa pun femes and glamor..ecehceh..merendah diri lak..

♥ shiMawar ♥ said...

ye Encik Asada..kamu mmg glamer, tp glamer lg Fahrin Ahmad pujaan hatiku..hoho.. ;)

bila nk wat gathering bloggers tu..?adekah sy dijemput ke acara yg sgt berprestij itu..?rasanye wlupun TAK dijemput, tetap gak nk gi..sbb sy pn nk cari calon suami..opps..terlebey suda! :p

bukan penggoda said...

dah nk ttop blog la. mls nk bwt. hehe. tp, sgt appreciate the award. :)

violetless said...

naseb bek aku tak gelemer..

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

sedihnya tak glamer...sob...sob...tu yang tak pat award tu...sob sob...lagi...

zella y said...

wah...dpt award...tp i mmg tau i glamer huhuhu

m.a.p.i.e [ Ku sEnDiRiAn] said...

asada... law nk glamour pon..

trofi 2 tukar lh...

cri lh yg btoi2 glamour...

¶A.K.I¶ said...

thee...
sy ni glamer ke bro?
**shy**

thx 4 bright up my day!! =)

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

eh..eh..eh..ade rupenya name ku kat sini sebagai salah seorang yang popular kat blog ni..heh'..popular ke blog sye? hoho..tatau lah sye..

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

terima kasih eh..=) smile for you..!

M a W a D D a H said...

asada..thanks for da award..tetiba diriku rasa amat glamer..hakhakhak...

aku thu kenapa kamu berasa kekosongan..sebb..sebb....aku...xde..hakhakhak

iPai said...

korek post lama .. eheheh ..

owh penah dapat award tuh .. ehehehe