Friday, June 04, 2010

Apa Yang Happy Sangat?

Salam mesra kepada anda. semoga sentiasa sihat dan bahagia bersama insan tersayang. wallaweh.. dah macam bunyi surat "kepada adinda di kampung".. kepada yang masih dalam musibah, bersabar dalam mengatasi segala dugaan.. dengan ucapan 'semoga sukses selalu'..

Selamat hari Jumaat yang indah. semoga hari yang penuh berkat ini kita mendapat lebih banyak kebaikan. aku masih lagi dalam suasana bahang asmara berapi EXAM. baru permulaan.. belum sampai tengah musim exam lagi ni. hahaha..

Beberapa hari yang lepas, maCy comel telah bagi assignment yang best. pasti ramai yang dah kenal siapa maCy ni.. ada syarikat besar siap dengan cawangan di seluruh dunia. tapi orang lain yang punya, bukan mathila mansor.. hehe..

ini macy.. gambar diculik dari facebook beliau.

jom menerjah dan menjawab soalan-soalan ni semua..

soalan 1 : Adakah anda happy sekarang?
  • Sebenarnya aku kurang happy sekarang. masih dalam mode struggle untuk exam. uhh.. nak berhepi pun berpada-pada. takut ter-over pulak..
soalan 2 : Kenapa anda happy?
  • Owh.. aku hepi bila anda yang membaca blog ni pun hepi. hehe..
soalan 3 : Apa yang membuatkan anda happy?
  • Banyak benda yang membuatkan aku happy.. bila dapat sembang ngan mak ayah, aku hepi. bila boleh jawab soalan exam, aku hepi. bila dapat hadiah, aku hepi. bila permintaan diperkenankan, aku hepi. aku hepi bila dapat buat orang hepi.
soalan 4 : Pernahkah anda menerima tag?
  • Alhamdulillah.. banyak tag yang orang bagi. ingat jugak orang kat aku. terima kasih banyak-banyak kepada yang bagi tag.. =)
soalan 5 : Nyatakan warna yang anda suker.
  • Hijau.. damai bila melihat kaler yang ceria. tapi blog aku kaler coklat. hahaha..
soalan 6 : Apa yang kamu fikir tentang orang yang tag kamu?
  • macy pemilik tunggal blog cahaya humaira.. friendly orangnya walaupun beliau kata beliau pemalu. sangat jujur dalam berkata-kata, terkadang laser jugak. selalu je beliau kata tengah lapar. tapi sebelum tu dia dah makan.. hepi dapat kenal macy.. baik hati orangnya.. leh ajak kongsi macam-macam cerita. heee =p
soalan 7 : Siapa yang kamu ingin tag?
soalan 8 : Nyatakan sifat orang yang anda tag. nak tulis panjang berjela pun tak apa. asalkan anda happy..
  • Cik Jari.. kenal melalui alam maya.. lom pernah jumpa. seorang student USM yang berkaliber. haha.. sangat kuat kekeluargaan beliau. selalu bagi nasihat kat kawan-kawan. sangat baik hati dan bertolak ansur.. ye ea? hihi =P
  • Mawaddah.. seorang yang kuat makan n aku dah bagi award kuat makan kat beliau. selalu datang jenguk aku kat blog ni dengan senyuman. lepas dia komen, mesti dia larikk.. hihi.. adah ni sebenarnya seorang yang baik hati.. sila kembang idung adah.. lalala~
soalan 9 : Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
  • Alhamdulillah.. sangat hepi dengan apa yang aku ada sekarang. walaupun camtu sentiasa berusaha untuk mendapatkan yang terbaik. yeah!

yeah! dah habes.. hohoho~

22 comments:

M a W a D D a H said...

hahahaha...

errr..ada nama adah la kat sini..hello..hello tuan rumah...hihihi

jgn lupa datang blog adah yang hijau..ahakss...

tetiba laks kembang hidung kat sini...lalala..err..adah memang baik hati..kikiki...

thanks for the tag..canggih tag ni sebab ada macy yg mulut senget...jgn mrh macy...hihihi

p/s: adah dah terima tag ini...larikkkkk

Kim said...

good luck exam. :)

Farid said...

suka tol ko tag jari 2...

hahahaha

.::WaNiE::. said...

from ur answer i can guess u have a avery happy life ye

hihihi

teruskan

NichKhun said...

o0o0 klu camtu.. nnt sy tag awk..
awak akan letak muke saya gak x?
ngahahaha

tot tot kecik said...

salam..

tgk tot dtg bg komen yg cumel wt ptama kali..wlupn da lama dtg sggh kt sini..hehe jgn mrh haa..

alhamdulillah hidupmu begitu bahagia dgrnye..smoga epy slalu.. :)

helena's said...

cikhel selalu tak buat bile orang dah tag,,mesti orang yg tag marah kan??hmmm

nabilah_2908 said...

hehehe..bagus la tu..

HAPPY ALWAYS...(^_^)

jom ke APA KATA HATI pulak,
THE SWIMMER

rossoneri said...

eh, exam?hohoho ganbatte lah ye..

@ien_R@z said...

wahh.. ada gmbr buah ati asada... ngeh3~ =P

rajin plak jawab tag ye.. tak puas jwb exam ag ke?? hahaha

pepon all the best..

may you have a happy live forever.. ameen (^__^)

si[jari] telunjuk said...

wah...pujian yg melambung di situ..hahaha....

suka bagi nasihat ke suka membebel? haha...

sugar2 kapas strawberry said...

eh2..gambar macy..hihihi

hanie@nisya said...

SMILE!!! :)

HonEyBuNNy said...

happy la ye...dan gd luck exm..hehe

maCy said...

oit asada!

pehh.. kntoi la bab makan tu. ngn asada je maCy leh kate lapar byk2 kali sbb asada je sggup dgr tnpe jemu..
~da gne ayt ni kat soploh laki..lalala~ kiddy ;p

laser?? ops! mane ade! eh, ke ta seda diri? hihi

thx sudi amek tag :D

~to adah :
siapla, maCy bwk gengster g utem! ;p

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

oit.. amboi kauuuu.. sik jwb tag je. rajin tul. haha

M a W a D D a H said...

dtg nk mengomen lagi....

macy: buat pe dtg utem? bkn adah de sana pun...hahahaha...

asada vs macy...macy vs asada...

adakah?? ahaksss... larriikkk!!! takut kene pukul ngan bebudak ribena ni...hahahaha

syahira ariff said...

selamat menempuhi exam~
pastikan hidup selalu happy k
=]

nak tau jap
asada amek kos aper dan study kat u maner di egypt ?

Yuni Aisyah said...

macy yg comel..^_^

j0j0_bdiN@ said...

haha~
comelnye Macy~
fhew wit!

✿nenek moden✿ said...

hahaha...gambo macy...heheheh
macy kuat makan!!!hahah

laskar pelangi said...

asada peminat hijau ye