Monday, July 11, 2011

15 Blogger Terkencang Di Blog Budak Malaysia


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Selamat hari Isnin dan selamat memulakan minggu baru. semoga minggu ini lebih baik daripada minggu sebelumnya. di bawah adalah senarai 15 blog pengkomen terkencang bagi minggu 3 hingga 10 Julai 2011 di Blog Budak Malaysia.

1. SUTERAKASIH : http://suterakasihyann.blogspot.com/

2. Reminiscene of mine : http://ipai-ans.blogspot.com/

3. Hans Hanis : http://hanspunyablog.blogspot.com/

4. bila orang nogori celoteh : http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com/

5. nEscaFe+MilO : http://nesloo.blogspot.com/

6. Pelangi CHENTA : http://pelangi6767.blogspot.com/

7. Seg@l@ny@ Disini : http://watieawang.blogspot.com/

8. Belog Cik Aish : http://getmedean.blogspot.com/

9. Dunia Emieysandra : http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

10. Rottkappchen's : http://kimmyfar43171.blogspot.com/ (lama tak nampak)

11. ngomelsikit : http://ngomelsikit.blogspot.com/ (baru masuk ranking)

12. Mish LolLyPurp : http://najihahsahami.blogspot.com/

13. AISYA HUMAIRA : http://www.aisyahumaira.com/

14. The Chapter of My Life : http://miramohd84.blogspot.com/ (baru masuk ranking)

15. Bukan Calang Calang : http://bloqkami.blogspot.com/ (baru masuk ranking)


Senarai ini berdasarkan Widget Pengkomen Terbanyak sepanjang minggu di sidebar blog. lima nama teratas saya masukkan ke dalam Bloglist Pengkomen Terkencang Mingguan yang akan dikemaskini pada setiap Isnin.

Setinggi-tinggi terima kasih saya ucapkan kepada pengunjung yang sudi meluangkan masa di dalam blog ini. terima kasih juga kepada yang sudi meninggalkan komen, berkongsi kisah serta pendapat di dalam entri. saya sangat menghargai semua itu..

Terima kasih daun keladi,
Komen-komen lah lagi.

Tiba-tiba keluar pantun dua kerat. hehe.. alang-alang terus promote, sesiapa yang ingin menunjukkan bakat berpantun, boleh lah turut serta dalam pertandingan berbalas pantun yang dianjurkan oleh Uncle Al-Lavendari. klik sini untuk lihat terma dan syarat pertandingan.
.

36 comments:

iPai said...

wah ... ada kat situ dah utk minggu kedua ..

missSenget said...

alaaaaaaaaaaaaaaa

xnaik lagi nama.. T___T

H.J said...

sutera kasih dapat no.1 tu..rajin jari menaip..heee

Hans said...

uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku jadi no 3
hahahaha
xapa
janji aku sentiasa setia baca blog ko abang asada
hehehehe

Juvana Episod 12

*cik syu* said...

hye abg hensem :)

d_tieah said...

Takde plak nama I.. Wuwuwuwuwuwu..

iKhRam said...

no 4.. wow naik carta dgn mendadak.. hahhaa

apapun
saya akan terus menyokong blog ni.. best kot?

najihah sahami said...

erk..nom 12?terharu!!thanx asada!!

♥♥♥♥ dilaBanGi ♥♥♥♥ said...

wah blog paling cergas
cayyoooo (thanks)

shandye. said...

hr ni mai singgah tengok uiks dh masuk ranking rupenye aku.

hehe...

alhamdulillah...

anyways... congrats to those yg turut tersenarai. lalalalala... (sambil skipping2)

faiz said...

nak jadi next pengomen terkencang pasni..hehe

merahitujambu said...

eh..napa nama aku xde..ehehehe..tahniah kepada yg ada nama...sedih aku..ahahaha

Bui Junaidi said...

aih..xda juak nama kmk kah..?maka kmk salu komen..hahaha..tipu..*_*

JIJI YU said...

maseh kekal dalam carta

cikpia said...

merajuk ah sebab tak tersenarai..... he he....... nie kes tukar ID la nie.... huh!!!! =)

nak pasti ya kamek tuk nang pelawat tegar..... tersenarai sik tersenarai sik menjadi hal.... he he...

Cik Aish said...

haha...mmg niat nak masuk pantun tu..tp tkpelah..nnt menang lak sian yg lain.. hahahahahaha..

nah amik lg pantun dr aish ye

pagi pagi jumpa posmen,
posmen datang berpakaian kemas,
komen bukan sebarang komen
komen datang dgn hati ikhlas..

eceeahh

hape pun tak boley tau.. haks

Hans said...

asada.....hadiah aku mana?
hahahahahaha

Apabila Aku Meminati Drama Dan Filem Dari Korea Dan Jepun

nur aisya humaira said...

waaa.aisya da jtuh plak...:)

laskar pelangi said...

wah! no6:) tingkatkan prestasi..kurangkan kontroversi..tetibe jerk;) heeee=)

cik helena said...

eh cikhel tade lagi?hahaha nampak sangat tak online selalu :P

zida said...

wah. terbaik. haha habis exam kang boleh la usha sini selalu :P

dak eina said...

xde lagi T_T

Fathiah Hamim said...

dapat 15 pun jadi laa. :D

cik nani said...

blog terkencang..mesti la pengomennye pon terkencang..hehe~

aLya maNip said...

waaa...alya da kuar da..sob..sob..
kene slalu2 lg la dtg..bleh masuk balik..hihi

[sutera kasih] said...

thanks a lot & thanks mucho mucho asada..

keep sharing suasana di sinun :)

nowriz said...

wah.. best2.. nak juga jadi ahli kencang... lalalala

wanie m'nJ said...

sure akan ku terjah 15 blogger ni :p

syAzAnA said...

tak dapat lagiii. huwaaaaa

Mak aku kan...

khairul_bariyyah said...

bila nama kb nm list ni nak masuk dlm list ni ea? lalalalala~

khairul_bariyyah said...

eh? ayat keling? adeh~ mesti ttekan "home" dgn "end" nih.. adoi,sabo je laa..

vampire's lovex said...

clap clap kepada semua pemenang..sila beratur ye ,nak bergambar ni..hahaha..

dayu_myself said...

tahniah3....
nampaknya den punya nama x kan naik la sebb memang pemalas nak komen2..erkkk....

MiRa said...

eaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! jap!!!!!!!!!! mcm name blog kite la!!!!!! luv it;P

caliph shuriken said...

best jgak tgk list cmni ^^

iPai said...

rasanya teruja sangat komen, sampai lupa say thank u kat asada ..

Thanx .. teruskan share benda2 dari sana .. bila kitorang baca, macam kita pergi melancong sana .. syok !!