Monday, July 04, 2011

15 Blog Pengkomen Terkencang Mingguan


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Tiba hari Isnin untuk meng-update Bloglist Pengkomen Terkencang Blog Budak Malaysia. minggu lepas saya hanya sempat update dua entri sahaja disebabkan masalah internet selama tiga hari. walaupun begitu, kegiatan mengkomen di dalam blog ini berjalan seperti biasa. nampak ada nama baru yang muncul dalam senarai pengkomen dan kedudukan pengkomen banyak bertukar. terima kasih!

Senarai blog di bawah adalah pengkomen terkencang bagi minggu 26 Jun hingga 3 Julai. lima nama teratas saya masukkan ke dalam Bloglist Pengkomen Terkencang di sidebar.

1. Hans Hanis : http://hanspunyablog.blogspot.com/

2. SUTERAKASIH : http://suterakasihyann.blogspot.com/

3. nEscaFe+MilO : http://nesloo.blogspot.com/

4. Reminiscene of mine : http://ipai-ans.blogspot.com/ (nama baru masuk ranking)

5. Dunia Emieysandra : http://duniakuemieysandra.blogspot.com/

6. Seg@l@ny@ Disini : http://watieawang.blogspot.com/

7. AISYA HUMAIRA : http://www.aisyahumaira.com/

8. Pelangi CHENTA : http://pelangi6767.blogspot.com/

9. bila orang nogori celoteh : http://bilaorangnogoriceloteh.blogspot.com/

10. Gayah Spears : http://alyaamor.com/

11. Belog Cik Aish : http://getmedean.blogspot.com/ (nama baru masuk ranking)

12. d_hatie : http://dhatieku.blogspot.com/

13. cik rose : http://apirose.blogspot.com/

14. Mish LolLyPurp : http://najihahsahami.blogspot.com/ (nama baru masuk ranking)

15. wOrLd oF miNe : http://aleeya24-fairytaleprincess.blogspot.com/


Saya minta maaf kalau ada komen yang terlepas pandang dan saya belum membalas kunjungan. agak terganggu jugak rentak blogwalking setelah bercuti secara tiba-tiba hari tu. hahaha.. masih dalam mencari mood semula.

Berbanyak-banyak terima kasih kepada yang sudi singgah meluangkan masa ke blog ini. terima kasih juga kepada yang sudi meninggalkan komen dan jejak. insyaAllah saya akan berkunjung semula.


Nota kaki :
minggu ni cuba nak update banyak sebab ada banyak cerita tertangguh. hihi.. ceria selalu (^^,)

29 comments:

amranaiman said...

datang komen kadang2 je :P

Cik Aish said...

wweeee..yeaass..masuk jugak..ni yg semangat nak mengomen je ni..ahaks..

cik tikah said...

wah, syoknya :D

Aemy Shamy said...

Waaa mcm best pula dpt masuk bloglist ni..hehe..sy pun nak la :)

JIJI YU said...

haha..masih lagi dalam list..ni makin bersemangat ni

Hans said...

walawehhhhhhhhhhhh
1st time
nak hadiah abang
abang hensem kan
nak hadiah
:-)

Liefde Ain said...

nama ai xdekkkk pon. HAHAH~

iPai said...

eh .. ingatkan ranking utk minggu depan . hehe .. trima kasih .. banyak cerita dalam tuh .. tak habis punggah lagi ..

iPai said...

thank u sebab upload banner .. (saje je cakap sekali lg .. hehe)

[sutera kasih] said...

keep blogging asada..teruskan kongsi pglmn d sinun ~

Azhafizah[フィザ] said...

Tahniah kepada mereka yang terhebat (=

d_tieah said...

Pencapai terhebat! Dari tangga ke 15 ke tangga ke 12.. Cuba memintas Hans tapi gagal je.. Takpe.. Sarawak boleh.. Ngee :)


Entry Terbaru 1: Perhimpunan Bersih Akan Dibatalkan?
Entry Terbaru 2 : Titah Khas Agong Mengenai Perhimpunan Haram 9 Julai
Entry Terbaru 3 : Sokong Bersih Tapi Tak pernah Mengundi

d_LA said...

mana nama dla??hahaha..sebok je nak jugak...bw pun jrg2..

emmajean said...

blog Emma tak de pun... hahahah :D

Blogwalking here

cikpepel said...

haaa...cepat2 update...ce citer..ce citer

emieysandra said...

ade dlm bloglist terkencang lagi, hee~

Tea said...

no. 4 tu dh kenal sgt. wkwkwkw.

shandye. said...

baru minggu ni ada free sket. last week tiada di hadapan laptop sangat. ke IJN dan seterusnya ke JB dan Singapore. makanya tak sempat nk berblogwalking.

anyways... congrats to those yg tersenarai. hehehe...

syAzAnA said...

tak sempat. -.-'

Ronda-ronda KL part 2 (7th Mufiin dan Sekinchan Ikan Bakar)

Bui Idzra Ryn said...

bilalah blog kmk nak tersenarai..haha..^_^

Fathiah Hamim said...

saya nombor 16. T_T

Cik SHiNJU said...

Salam kenal...
Salu nampak nama kat blog Uncle Al-Lavendari tp rasa mcm x penah masuk sini.. :)

zahidah dihaz said...

entah bila la kmk tok dapat nak blogwalking kedak dolok agik ka? tok pun main curi2 kejap jak...huhuhuhu



New Entry: Sakit badan

iPai said...

Tea ~ hamboi .. kenal no 4 je ke ? hehe ..

Cik Aish ~ Tahniah le ..

Asada ~ kenapa dalam bloglist belah kanan tuh ada 5 je .. dia akan susun ikut siapa update latest post ke ?

laskar pelangi said...

toink toink! Pelangi maseh mekar di sini ;)

update bebanyak cepat, kan banyak idea tu haaa..kes 3 hari tak on9 la tu..hek3

syahira ariff said...

asada
tak sabarla nak habis exam
pasni laju dahla update blog
hehehe
=p

Bella Bell said...

asyik tak masuk carta je.. arghhhhhhh.. nak masuk jugak! hehhehhe!!~




^^

iKhRam said...

sentiasa menyokong. teruskan menulis perkhabaran dari dunia mesir sana k?

cEro said...

bila aku bila aku bila aku..hahaha