Monday, July 05, 2010

Pemenang Contest Gambar Best By Asada

Assalamualaikum dan salam sejahtera..

Yeah! dan akhirnya~ inilah pemenang Contest Gambar Best Asada.. Tahniah kepada pemenang kerana gambar-gambar anda telah memikat hati juri. jangan sampai terus jadi bini sudeyh. hahaha..

Tempat Pertama : Puput @ http://pesantokmoyok.blogspot.com/
Gambar : mak mertua & kakaknya, mak cik Nik.

Tempat Kedua : Nida @ http://nisajijah.blogspot.com/
Gambar : Caklempong Soccer

Tempat Ketiga : Nabil_Potter @ http://nabil-potter.blogspot.com/
Gambar : Dania

Tempat keempat : Misz Fatin @ http://atentiqa.blogspot.com/
Gambar : Kegembiraan melepasi rintangan.

Tempat kelima : E.L.I.Z.A @ http://www.elizadianna.com/
Gambar : Ibu Mengandung

Tempat Keenam : Wanjunsmile @ Azizun @ http://wanjunsmile.blogspot.com/
Gambar : Zaman main-main tepung

Tempat Ketujuh : Durratul Ain @ http://durratul-ain.blogspot.com/
Gambar : PCK seksi

Tempat Kelapan : Carl Samsudin @ http://carlsamsudin.blogspot.com/
Gambar : Feeling-feeling jadi jurufoto National Geographic

Tempat Kesembilan : Rhapsody Lin @ http://lahirbalik.blogspot.com/
Gambar : Childhood moments

Tempat Kesepuluh : Mawaddah @ http://mwdah.blogspot.com/
Gambar : Bot penambang "confirm menang"

Tahniah sekali lagi kepada pemenang.. dan setinggi-tinggi terima kasih asada ucapkan kepada semua peserta yang join dan support contest ini. sangat-sangat menghargai penyertaan anda semua..

Apa yang asada hepi sangat bila buat contest ni, makin ramai kenalan! siyes! semoga perkenalan ini bertambah erat dan semoga tiada penghujungnya.

Kepada yang kalah, jangan kecik hati, jangan merajuk ngan asada ea. hehe =P

Dikesempatan ni, asada memohon maaf andai dalam penganjuran contest ini ada perkara yang mengguris jiwa dan perasaan anda. andai ada terkasar bahasa, asada mohon maaf. segala kekurangan dalam penganjuran contest ini asada akui dan pastinya asada akan cuba untuk memperbaiki dari masa ke semasa. yeah!

Terima kasih juga kepada para juri yang tolong mengadili contest ni.. MaCy, Nur Azman, Azhar Abdullah, Yus DC dan kawan-kawan yang lain.. ramai seyh juri.. hahaha..



Nota kaki :
Kepada para pemenang di atas, sila emailkan alamat anda kat email asada, monkeyluffy98@yahoo.com selewat-lewatnya 10 Julai 2010.. bagitau nama yang diguna pakai kat dalam contest sekali, karang ada yang guna nama laen, asada tak tau plak. penghantaran hadiah hanyalah di dalam Malaysia sahaja. 12 julai hadiah tu nak terbang ke Malaysia. hehe..

sorry lagi sebab dah terlambat sejam. ngeee =P

43 comments:

juelee said...

cantek gamba2 yg emnang...

tiha said...

huhu tahniah kepada pemenang semua....!!^___^

M a W a D D a H said...

yeay...adah menang...walaupun tempat kesepuluh..tapi masih mampu tersenyum lebar..lalalala...

lompat ala-ala world cup kat sini...hahaha..

thanks asada serta juri2 asada...nati adah emel...;)

maCy said...

to all winners :
cgrate all! adiah dpt share2 la cni.. huhu

to y kalah :
cuba lagi! insyaAllah tuan umah wt kontes agi 2 3 taon ag.. keke

sis adah! maCy nak adiah misteri tu! kasi kt mlake ni eh? kuang3


to asada :
yeay! ade nme maCy..lme da ta kua nme maCy cni.. act td mau ltk kt entry y kontes asada rsult na kua.. tp ttgl..entry pnjg sgt >.<"

PUPUT said...

wahhhhh....aku menang ni....kecoh2 1 umah ni..hehe..excited banget...tq asada...nnt aku bg detail dalam email ye...^_^

cikgadis konfiuss said...

mmg gmbr first tu aku da jngka menang. tgk td trus mcm .. "omg! cantik! nostalgia! klasik! bla bla blaaa.."

hehe congratz all =)

wanjunsmile said...

alhamdullillah....
thanks asada & kwn2...
wlpn no 6...
x sangka pun sbb byk gambar2 yg best..
nanti i email detail k....

Ery Farieha said...

wah
banyak adiah
sampai 10
congratz to all winners ;)

mier@merr said...

kuciwa..kuciwa...pergi membawa diri...


sob..sob..



hahha..

haish..mmg santek pun pic nye...
tahniah pd yg menang..

naz said...

huwaa kecewa haha

sugar2 kapas strawberry said...

gmba first tu mmg lawa!

cantik.ad seni ;)

miss nana said...

no wonder la diorang menang. suka semua : D

zahidah dihaz said...

tahniah kepada pemenang

zahidah dihaz said...

lupa pulak nak promot: jom join contest saya pulak..

miss nana said...

no wonder la diorang menang. suka semua : D

misz FaTiN said...

asada n para juri,, TQ coz pilih pic misz fatin..

Xsangka sangat terpilih jadi top5..huhu..^_^

nisya said...

first tu meemang cantik :)

chybee said...

tahniah2 kepada yg menang! :D

Shu Shinju said...

tahniah para pemenang.....

Arisa Mihashi said...

mane gambo aku?

@ien_R@z said...

wah2.. mang patot menang! hehe

tahniah buat semua pemenang.. ^_^

saperakue said...

pic yg no 1 mmmg plg stylo... coolier~~ congrate2.. ^_^

Sofia said...

huwaaaa....

nape sy xterpilih??

huwaaa...

hehe.. xmasuk mana nak menang kn asada?

congratz sume....

Nida said...

Alhamdulillah... hooorrreeyyyy... Spain n Netherland terus mara....

Ops!!! salam masuk rumah ler.... apa2 pun thanks a lot buat Asada dan kroni2 sebab menghargai seni Caklempong... teruslah berfutsal sambil menari...

p/s: 12 Julai ini juga Kak Nida pulang ke Malaysia, sedang elok ler tu..:)

Farid MOFASAD said...

aku bertanding.. ko xnampak yer?





>>__________<<

Cik Bucken said...

banyaknye tempaaattt..hahahaha..sume santek2 gambo..plg suke gmba ke8~ uhuhuhu
tahniah puput itu!

deela~ said...

tahniah pada pemenang... comey mak sy n makcik =) xsempat nk join aritu... huhuu

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

alaaaa...nak jugak...! hehehe

-Melissa Rina- said...

congratz winners :D

Ann said...

cntik betulll gmbr 1st tu....nmpk klasik....

E.L.I.Z.A said...

yeay! alhamdulillah..sangkut!

thanx asada ♥♥♥

Liza said...

waaaaa....cantiknya!!!!! patut la dorg menang!!!

cuba lg liza!!(pujuk diri sendiri)

Epy Ain said...

thanks incik asada.. dah tau pg td lg neyh..
tp sebok ngan clas..
neway, mekaceh yer!

wadud@duad said...

wah.. bravo2..:p
tahniah la skali lagi ekh kepada pemenang..:)

she jirah said...

sedihnya x mng.
tpi ttp bersyukur sbb dpt masuk top20.
hee~

nabil_potter said...

eh...i menang ke?mimpi ke nie?
first time nie...haaaa..konpius :P

anyss said...

Salam,
Tahniah kepada pemenang.
Bila nak wat contes lagi ni? ;)

Hamzah Ian said...

aku tak pandai ambik gambar camni.. cun2.. gud2..

Loyar Lawa said...

memng dh agak la yg gmbr makcik dengan payung tue akn tersenarai.... siap johan g tue...

wahhhh tahniahhh kepada mereka2

shiori_LA said...

congrats to all winners

[noriza] said...

oh mengapa saya tak menang?? T_T

oh saya tak join contest rupanya ^_^ hehe

sizuka[Izzati] said...

oh.rupenye contest yg sis puput join tu pakcik asada pnye contest ke.kakakaka.kecik je dunia.

Jue said...

cantek pix 1st tuh ^^
PS dah bc entry yg latest tp gedik ank reply yg nie gak hahaha