Saturday, July 31, 2010

Contest Hitam Itu Menawan

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu. yeah! semoga anda sentiasa ceria dengan senyuman yang paling best.

Kali ni dengan penuh rasa bestnya aku join contest by Miss Yani Abdullah. tiada contest lain yang best bagi seorang 'kaki posing' melainkan contest bergambar. hehe.. yang menariknya, contest anjuran miss yani ni bertemakan gambar hitam putih. wollah~ best gak tu..

Mahu ke entry contest dan tengok syarat contest?
klik saja banner ini..

Dari awal july nak join contest 'Hitam itu Menawan' ni. selalu jugak belek entry gambar peserta lain. banner contest sudah berkurun lama di side bar blog. tapi baru hari ni secara tergesa-gesa meng-edit gambar lalu menempek gambar tu kat sini.

Tarikh tutup contest 31 Julai 2010. errkk! selalunya buat macam ni, last minit betul la aku ni. adeh!

Gambar kat bawah ni aku pertandingkan untuk contest Hitam Itu Menawan.. sangat mengharap nak menang. hehe.. well, sape yang suka sangat kalau kalah? an.. an.. an..

Gambar ini naik lagi. sebenarnya nak guna gambar baru, tapi takde pulak gambar yang sesuai untuk tema hitam putih selain gambar ni. gambar-gambar lain plak ada di dalam hardisk yang masih tak dapat nak dibuka. mujur gambar ni ada kat facebook. adeh, malangnya.. tu la nak sangat last minit..

Bila tengok gambar ni, semacam gambar zaman 60-an bila dihitam-putihkan. latarbelakang ladang gandum & pokok kurma. kira gambar menarik yang aku ada la. tambah-tambah model hensem yang ada dalam gambar ni. hahaha.. [poyo seyh ayat ni..]

Apa-apa pun.. nak jugak menang.. hehe =)

Syarat nak join contest ni, kena tag 5 orang lain gak.. so nama yang kat bawah ni, saya tag kamOo ea.. lalala~
Bukanlah mendera untuk join contest ni, tapi.. apa salahnya kalau kamOo pun join sekaki. kan lagi syok.. =)

19 comments:

bukan penggoda said...

yeay! dah lame xjd yg fes kt sini!

gud luck bro! :)

mier@merr said...

best of luck!

2nd!

echah mashuri said...

pergh...gmbaq macho dipertaruhkan:)

Farid MOFASAD said...

ko tau2 je aku layan benda2 nie. hahaha

aliesha kirana said...

haha..AK pn ske last minute wat keje, sbb tu aritu xsmpt join kontest kt cni.. huhuhhu.... pepun gudluck! hehe~

meh layan *~Citra Hati Aliesha Kirana~* pulak...

xpun baca karya *~Dari Tinta Aliesha Kirana~*

hans said...

aku xada gambar hitam putih nih
hahaha
nak buat tak berapa reti plak dah

P/S : Mari Makan Buah Tomato!

AiDa AzRyN said...

Gud luck dude! :)

.s.o.f.i.a. said...

good luck bro!!!!!! walau tak hensem tapi gambar tu tetap cantik......

@ien_R@z said...

good luck asada!!

pokok kurma ke tu?? hehe

misz benida said...

wahhh..mmg menawan(hitam itu menawan)

♥xaturen♥ said...

poyo seyh ayat tu..

;p hehe...

°° ♥ p a A n i ♥ °° said...

pokok kurma ke tu weh?

~ ReD ~ said...

smart la pic tu..:D

good luck;)

Latest Entry : Tak Baik Simpan Patung Buat Perhiasan Dalam Rumah

sarah shafie said...

last mnit bru msuk ek..gud luck..

Keyyah said...

alamak dh xsempat nak buat...br lepas balik bercuti..lalalala

maCy said...

sedang bpoya poya time ni ta smpt joiN~

Rozana Razali said...

tahniah jgak, gmbar usha awek ada iras2 aqasha la.. =P

M a W a D D a H said...

hahaha..baru dtg menengok tag itu...opss...dah terlepas tarikhnya..

tapi da join sebelum ni..lalala..

wanshah said...

hdisk tak bleh bukak sebab pe plak tu bro?.. drive corrupted ke?.. ke ada virus nih?..

http://wanshah87.blogspot.com