Tuesday, February 02, 2010

Saat nazak Fujitsu.. kini Fujitsu Sudah Gila~ Meroyan~

Pejam celik.. pejam celik..
habis dah Januari.. sekarang dah Februari..
exam aku belum habis lagi.. heh!
3 feb ni last paper!!

oh ye..
Selamat Hari Lahir buat Semua yang lahir 1st Feb..
ada birthday sumbody yang aku x boleh lupa hari ni..
hehe..

berbalik kepada cerita kita..
aku rasa mesti ada yang heran ngn tajuk entry yang agak pelik..
kisah dier cam ni..

aku ada mouse yang aku beli january 2009..
aku bagi nama dia fujitsu..
harga boleh tahan..
aku sayang giler la ngn tikus ni..
ye la..
beli harga mahal..

30 january 2010.. kira-kira jam 10.30 pagi
masa aku tengah seronok belek-belek..
belai2 fujitsu ni..
terasa ada letrik kena kat tgn aku dari atas meja..
terkejut hampir jadi beruk aku..
cmna boleh ada arus letrik ringan atas meja??
aku heran...

tiba-tiba lagi..
ada arus elektrik ringan dari badan fujitsu!!
terus aku tarik tangan aku..
pelik sungguh pagi ni..
di mana2 jua terasa ada letrik.. cam badan aku je yg bawak letrik..
aku TNB ke?

lepas tu..
aku try click-click fujitsu balik.. tak boleh!
fujitsu bergerak kat skrin...
tapi x dapat click..
hah!! sudah..

mula ingat windows problem..
so aku restart la pc..
lepas restart benda yg sama masih terjadi..
adoi..
aku dah suspek fujitsu sakit..
aku cabut la fujitsu dari pc.. lepas tu pasang balik..

fujitsu meroyan.. klik sana sini x tentu arah!!
kena cabut terus..
halamak.. hancur ati aku..
fujitsu sudah gila!!

terpaksa guna tikus sony yang x best buat sementara waktu..
fujitsu di keranda-kan dalam kotak sony..
rasa sedih giler pagi tu..
benda yang d sayang dah rosak..
huk.. hukk.. hukk...

Fujitsu yang comel.. hanya tinggal kenangan.. setahun bersama..
(nampak kesan slalu kena click belah kiri)



1st Feb 2010..
aku beli yang kaler merah ni.. nama dia invent..
harga 3 kali ganda murah dari fujitsu.. sudah semestinya tak dapat menandingi kehebatan fujitsu..
(fujitsu best giler time main game!!)


macamana pun.. aku kena biasakan tangan dengan invent..
tak mo beli yg over2 lagi.. sebab takut frust macam time nazak fujitsu..
sobb.. sobb..

sabar je la bai.. dah nasib dia..




*yang sebenarnya.. aku x tau nak citer apa 1st feb ni.. citer je la benda ni.. ok jugak kan? hehe.. thanks sudi baca sampai habis. lalala~ sudi2 la click nuffy ea.. tq semua..

22 comments:

|arieza| said...

wow merah sexy! hahah

zella said...

kite lahir end of feb... ;)

Deco [MisS N] said...

moral of da story:
dah tak payahlah pulun men game... bawak-bawaklah berkungfu....haha

♥ p a n y ♥ said...

hahah ingatkan ape la fujitsu ni.

suka hati said...

aku cuma nmpk pelapik bunga-bunga tu je..haha..mana ada lelaki pakai bunga2 macamtuh..wahahahah

♀.รﻨν.♂ said...

knp ko tak jadi beruk terus?
erkk!


comel lah si merah tu.
:D

ASaDa RyutaRo said...

arieza :
nya x sexy.. nya nampak gaok gilak.. hahaha..

ASaDa RyutaRo said...

zella :
ni gtau dia end of feb nk mintak wish je ke nak adiah skali? hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

MisS N :
nak berkungfu ape? lepas hbs game ni pulun men game.. dah ready siap2 dvd nk install game.. hehe :P

ASaDa RyutaRo said...

paani :
fujitsu.. tetitus yang sungguh best!!

ASaDa RyutaRo said...

suka hati :
ko jeles kan.. eleh.. tau sgt ayat jeles ko.. hahaha..

lawa per pelapik ni. black n white..

ASaDa RyutaRo said...

siv :
ceh.. nk aku jd beruk terus??
aku nk jd ultraman je.. hehe :P

si merah ni x comel.. nmpak cam garang je. huhu

jane said...

muahahhahahahah

seksey dowh ko punye moouse....

aku pling ske yg lutsinar..
bile kelip2 nmpk badan dalam

euwww

ahahahaha

♠☠♠ayudeadwish♠☠♠ said...

belikan aku skali la~

akyda said...

ala bakpe bli merah...bli la pink...lambat sikit nk rosak....sbb pink kan....

nursarah said...

aku tak pernah lagi ganti tetikus, walaupun tetikus aku ni free gift beli laptop. cermat tak aku? haha

zulaikha said...

tikus sy ni pun cam dah nak rosak je.. dah longgar2 da... hukhukkk..

cik ian@aH Lian~ said...

jap lagi den kidnap!

Amirah Rashid said...

wahh. mat bungaaaa :D

♥akukahmilikmu®♥ said...

asada..merah itu menggoda..fujitsu tu telah menggoda anda..hehe

Anonymous said...

yg tikus merah lg comey dari tikus fujitsu tuh..gile besar gabak tikus fujitsu tu..ko bg mkn ape la kat die smpai die leyh mati..

Anonymous said...

perlu menyemak:)