Wednesday, February 17, 2010

Gadis Seksi Yang Lawa dan Para Lelaki Kaki Ngorat..

Keluar dari pejabat pos semalam, aku serentak keluar dengan dua orang gadis arab lawa dengan pakaian agak seksi dari bangunan sebelah..

Dipendekkan cerita.. aku berjalan mengiringi perempuan arab dua orang tu ke stesen bas. jeans diorang agak ketat, ikut potongan bontot dan peha. leher baju pula agak besar, so memang nampak hot la. (mybe itu yang budak dua orang tu rasa).

Aku jalan mengiringi dari belakang dalam jarak 10 meter macamtu. tipu lah kalau aku kata tak tengok. tengok skali rezeki kan? dah berkali-kali tu tanggung sendiri la dosa.

Hampir 10 minit berjalan kaki tu aku gelak sorang!! mana tak tergelak..

Mula-mula driver moto "tok-tok" (yang biasa dalam movie hindustan tu). dia keluarkan kepala pegi kacau perempuan dua org tu. "pwweewitt.. pweewitt.." siap buat u turn lagi. patah balik sebab nak mengorat. macamtu ke mengorat?

Kemudian driver lori hantar barang. lebih kurang 10 meter melewati girl dua orang tu, dia reverse!! sanggup!! semata-mata nak jenguk kepala "pweewiitt.. pweewitt.." kat gadis dua orang tu.

Para lelaki di seberang jalan semua pweewitt!! hahaha.. apa punya penyakit lah diorang ni. aku tak mampu nak kira berapa orang yang pweewitt perempuan 2 orang tu. lebih 15 orang aku rasa. bayangkan.. baru berapa langkah 2 orang tu keluar dari rumah, lebih 15 orang pweewitt!!

Hmm.. hasil dari pemerhatian ni, maka timbullah persoalan. aku taip ni jangan marah pulak ea..

Apa sebenarnya tujuan para gadis-gadis dan wanita atau perempuan-perempuan mengenakan pakaian seksi?? adakah untuk di-ngorat? nak kata suka di-ngorat, para gadis sexy ni kebanyakannya melenting bila di-ngorat. betul tak?

Nak nampak hott?? emm.. itu akan menjadi satu alasan untuk para lelaki mata keranjang mengorat. sukakah mereka di-ngorat? relakah mereka?? kalau memang rela, so jangan salahkan para lelaki.

Sebabnya!!

Para lelaki ni, apa tujuan sebenar diorang kacau or ngorat perempuan seksi tepi jalan tu? untuk seks semata2?? ke nak buat bini?? hmm.. rasanya diorang tak nak pun buat bini. suka suka kacau je. tanpa tujuan? heh! macam takde guna je kan kalau ngorat takde tujuan.

Aku fikir-fikir, orang lelaki yang mengorat tak tentu pasal kat tepi jalan tu kaki seks! hahaha..

So para gadis seksi, anda telah merelakan seks untuk para lelaki kaki ngorat ni sebenarnya!!

macamana la ea?? ni baru lelaki kaki ngorat yang kaki seks! belum lagi lelaki yang gila seks!! belum termasuk lelaki yang meroyan nak seks!! belum termasuk gak lelaki yang gila brutal punya nafsu seks!!

Err... "lu pikir la sendiri" kata nabil..

Aku tak dapat nak explain dah. lelaki tanpa iman memang dahsyat!! lebih-lebih lagi lelaki yang bermuka orang tapi berhati setan!!

aku tak tau apa aku merapu ni dah.. baik di stopkan awal.. hahaha..



*nota kaki..
aku yang menaip ni lelaki. saje mempersoalkan sifat segelintir lelaki yang tak fikir hak orang.. terfikir lak, apa la nasib para wanita penggaya baju-baju seksi ni ea?

aku bukan nabi yang maksum dari melakukan dosa.. bukan malaikat punya iman tanpa nafsu..

24 comments:

helena's said...

cikhel nak komen pon macam susah jugak,sebab kadang2 cikhel pakai seksi.even tak bape seksi lah tapi kita kan free hair..

terpulang pada diri masing2 lah,,tak kira lelaki atau perempuan..yang penting pandai bawak diri..

bukan semua org macam yang org sangka..

mizara said...

bg kamek la sik juak setegal urg ya seksi semata-mata..coz kdg kdg urg laki tok mun dh namanya kenjar..kenjet juak haha..even mun urg ya sik makey seksi gilak gilak pun still juak nak terkaco-kaco ngan rompuan ya..lagik la mun rompuan ya nang seksi..nang la sidak suka nak nangga..but the main point is ..seksi kah sik seksi kah mun dah namanya laki kenjar nang kedorat juak nak ngaco rompuan wahaa..

Zikr the Jalanan Sepi Perantau said...

salah diaorang, sapa suruh pakai seksi..bila orang tengok marah pulak....adoii..

enuLwanie said...

hmm..wat sy terfikir sejenak!
btl gak pe awk ckp.
pompuan pkai sexy utk bg lelaki tgk.
tp bila lelaki dh tgk, diorg mrh.

malu dgn diri sendiri!
terima kasih kerana menyedarkan.

nama saya aslina said...

satu je aku nak cakap beb (dekat pompuan2 tuh)...

ukur baju kat badan senirik laa...

haha...pakai baju ketat2 sangat apahal kan? takde motif... kalo kene ragut, kene rompak, even kene rogol skalipun, boleh ke nak lawan sebab pergerakkan ko limited?

bengong betul... pastu masuk la dalam surat khabar kes bukan2 tuh... sendiri yang cari penyakit, sape suruh?

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

mungkin lelaki yang mengorat tu saje nak tengok 2 org pompuan tu tergedik-gedik kot..
ermmm

Nazatul shima said...

tak ske laki yang ngorat pompuan yg duk tepi jlan pastu duk pewit cam tikus..ui...

atreyu strange said...

peewitt peewitt, skali pandang balik, NYAH OI! hahahaha....

*komen ini tidak bermaksud utk menyinggung perasaan mane2 nyah. ai lebiu~

|arieza| said...

eh teruk gak kt cnun eh?

zella said...

nyampah tgk lelaki yg ngorat2 ppuan wat phewit2 atau muncung2 tikus tu...
sungguh kurang sopan n xtau malu..

mmg ade ppun saje bpkaian seksi utk mencari perhatian...

sharamli said...

eh..bukan 16 0rg ke yang d0k phewit2 tadi..camp0r tuan bl0g ni jgk kan..hak3

aien_Raz said...

tuan blog nie rugi la..
nape xngorat je yg depan mata tuh..
org len dr jauh ag dh pewit2.. hehe

Solehah said...

hehe..sbb tu dalam surah Al-Mukminun menuntuk kita menundukkan pandangan. Jangan pandang benda maksiat sbb benda mcm tu memang menarik, tertarik dan d bomb..huhu..
bab dorg menyeksi tu kita doakan dorg berubah kan..

Miss N [deco] said...

wah2...entry ko mmg best la..
sejuk ati aku membacanye...
maka,
mmg logik lah hukum menutup aurat nih termaktub dlm agama...ALLAH SAYANG WANITA

♀.รﻨν.♂ said...

betul pe lu cakap.
=)

pink_butterfly said...

ehm, nak ape lagi, spya kena ngorat le tu...pastu tgedik2 suka kena ngorat, feeling cm saham tinggi.

mnyampah ai...


err, tu bukan ai ye, ai tak pakai seksi pon... skadar mluahkan rasa x puas ati gak kat golongan pmpuan yg suka menyeksi ni, sbb dorg dah naikkan nafsu llaki2 gila seks ni, org lain yg mnjaga aurat, kanak2 x bdosa pulak yg jadi mangsa.

nauzubillah...

aku wanita biasa said...

pmpuan tu jenis murah, sng2 je nak tayang aset bharga kat mata umum...

♥ shiMawar ♥ said...

erm..ssh nk cakap..kdg2 pempuan ni nk ikut predaran zaman konon2nye..tanpa menyedari sume tu wat die jd lebih susah bila trjadinye kes rompak, ragut, rogol, raba dan mcm2 ra- lg..

lelaki plak, biase le..dh ade mata, mesti le kena tengok kn..klu xtengok, rugi plak..huhu..

sng cite, pempuan jgn pki seksi2, lelaki plak jgn tengok..ha..membantu ke camtu..?

Murnihati said...

nafsu lelaki 1 je tp 9 lg akal..
dan satu-satunya nafsu tu pada perempuan.. apa sj yg berkaitan dgn perempuan, memang menjadi tumpuan kaum lelaki.
saya rasa perempuan2 yg pakai seksi tak tahu apa maksud pandangan sebenar lelaki terhadap mereka.
pandangan lelaki bukan tgk betapa cantik wajah sahaja. tp abis di teropong luar dlm. kalau yg tkde iman memang terbayang lbh melampau la..
kpd yg pakai seksi..jgn marah kalo lelaki kacau@tenung tajam.. sbb dah duk tayang free, nk suh org tgk tp marah..pelik tuuu

Amirah Rashid said...

bak kata skgu mira,
berani iklankan, berani la jual
ehehehe

Amirah Rashid said...

*ckgu

maCy said...

bukan asada jalan skali ngn die ke?

izyan said...

erkk..bukan nak cakap apa..tp saya ngan kwn2 yang semua b'tudung tak bergaya dan kurang cantik ni pon kalo kua nak lintas jalan tu mmg akan di peewitt oleh laki2 yg naik moto kereta mahupun lori..kitorang suma dress up biasa je sebab nak pi kedai je..tak paham betoi laki2 ni

wanie m'nJ said...

cakap pasal tajuk ni,dua tiga hari lepas masa gi mall,tetiba nampak satu akak melayu ni,pergh,seksi habis!!!!!!!!
speechless,its hard to describe la mcm mana seksinya dia.
dahla pakai baju bergetah serba serbi melekat kat badan,tak cukup lagi dgn kependekkan skirtnya yg atas lutut,pulak tu kain lher yg agak besar terdedahnya dan menampakkan benda yg tak sepatutnya..*better jgn bygkn*
msg2 yg nampak sume pandang serong tmasuk mak saya.mak saya jenis suka pandang orang2 mcm tu,alasannya utk kasi mereka malu.
tapi tak tau kot dorg rasa malu or rasa bangga.hmm,mintak kita dijauhkan..amin!amin!amin!!