Saturday, February 06, 2010

Kenapa Semalam Aku Senyap??

Wohohoho..
"dah hbs exam pun still senyap??"
ni Arieza yg mempersoalkan..
kekeke...

semalam hari yg agak pack. uhh!!
tapi x la pack mana pun.
hehe..
pkul 8.30 pagi ada gotong royong~
cuci tangga dari tingkat 5 bawa ke bawah..
pkul 10.30 ru settle..
jd lama sbb lepas gotong royong duk makan2 sambil bersembang.
sembang2 tu pun kira gotong royong jugak la..
hahaha..
sempat jenguk blog kejap.. tp x update..

lepas semayang jumaat..
siap2 lak nak g celebrate birthday member.
g jalan2 n makan2..
kena ujan.. berlari kitorang masuk shopping mall.
tiba2 lak ujan lebat.. uhh!!
kelakar seyh.. cam ada marathon je tengok ramai2 lari..
kesian ngn birthday boy kena lari2..
hahaha..
lepas xtvt makan2 ru balik.
dah nak maghrib ru sampai umah..

sempat rehat2 kejap..
malam plak kena jd akauntan..
kira2 duit. adehh..
kira duit tak lama.. tapi tunggu orang yg lama..
sementara tunggu orang tu sempat wat kertas kerja untuk lawatan.
settle semua kul 11 mlm..
dah ngntuk..
mybe sbb letih lari2 petang tu kot.
huhu..

dan akhirnya..
semalam x sempat nak buat ronda2 kat blog..
hari ni wat rondaan..
hehe..

oh ye..
hp aku dh tak senyap sangat..
hahaa.. ada org sudi sms dah.. hari2 ada bunyi..
ada org slalu call..

emm.. tapi aku musykil jugak..
nape cousin aku skrg ni tiba2 cam rapat ngn aku ea??
cousin aku ni girl.. umo 26.. keje x pasti.. yg aku tau dia keje kat selangor..
status.. aku pun x pasti.
hmm..
cam ada apa2 je.. ke aku yg pikir bukan2.
hahaha.

16 comments:

|arieza| said...

wah dgn cousin sendiri pun mau ada hati ye hahaha :p

ASaDa RyutaRo said...

bukan ada hati la..
dia tiba2 baik lak. cam ada sumthing je..
*ada udang sebalik mee??

sebelum ni mana pernah kol.. sembang pun x.. last jumpa 2005 ke 2006..

sI tEDI said...

oklah tu ada seorang kazen yg baik.

aku x de sorang pun!

Deco [MisS N] said...

haha..ko suke pk yg bukan2 ek..
dia nak mengeratkan ikatan persaudaraan tuh... *haha,nak mintak nombor phone buleh???* nanti leh aku sebarkan,bg ramai lagi org mesej ko...:) buleh????

♥ shiMawar ♥ said...

aku rasa cuma ade 2 kemungkinan jek :

1. die ade hati dgn ko dari dulu lg..tp baru skang ade pluang nk rapat dgn ko..

tindakan yg perlu diambil :
tggu jek die propose ko..n jgn lupa bg reaksi positif + teruja tau!

2. die nk pinjam ko duit..so, kena le rapat2 dulu..

tindakan yg perlu diambil :
cepat2 le lari bro! melainkan ko byk duit n xtau nk watpe dgn duit ko.. :p

p/s : klu sepupu ko bc assumption aku ni, mati aku kena penggal!

pink_butterfly said...

alaa...kau je yg fkr bkn2 tu...

eheheh...=p

♀.รﻨν.♂ said...

perasan la.
hahahaa.

bagi no phone lu.
ekekekee~

sharamli said...

bak mai jgk n0 f0n kamo0..jgn kasi siv s0rang je...heee

✖sLap mE pLz!™✖ said...

ko tulis entry special sal no fon ko,,
kn senang hahak,,

♥ p a n y ♥ said...

aku nk jugak no fon ko!! wkkakak dh semua org nak.

cousin ko nk ngorat ko la tu ;P

zella said...

bg no phone..nanti i misscall je..bunyi jugak tu kan...heheheh

✖sLap mE pLz!™✖ said...

2x ata pon xbjwb,, hampeh!

ASaDa RyutaRo said...

si tedi :
sian lak dengar kisah ko.. cousin2 ko semua ati busuk ke?


deco :
nak no tepon ea? nti aku bagi..


shimawar :
wohoho.. ada 3 andaian.
hmm.. x terpikir lgi yg mana2..
tp malas la nk lari. mana tau dia nk bg duit. kakaka..


pink butterfly :
tu la.. kdg2 rasa aku pun pikir camtu. aku yg pikir bukan2. mana tau dia betul2 ikhlas.. hehe :)

ASaDa RyutaRo said...

siv : sharamli : slap me plz : paany : zella :

hoOo.. ramai ni nk no tepon.. haha.. cam nk buat entry letak no tepon pun ade ni. kakaka...

aien_Raz said...

dingorat kazen snri ke??
ntah2 dia dtg nk mtk utang kot...
try flash back blk..
da utang ngn dia x???
hahaha =p

maCy said...

tajok entry j hot. heh!
ahhaha


gatai na..


da la kuat pasan..



eiiii~ hahahaha