Sunday, February 14, 2010

aku tak tau nak bagi tajuk apa... ganas? brutal? uhhh!

huwaa~ entah apa tajuk entry ni..
rasa boring menguasai diri..
tadi member aku taip kat wall fesbuk..
dia boring giler.. habis dah beras kat dapur dia kira..
hmm.. boring tahap cipan dah 2.

aku plak skrg ni tak dapat nak lelap mata.
puas aku pejam tak jugak lena.
rasa cam tak sedap hati pun ye jugak..
cam dah buat salah kat sumbody.
jadi..
aku mintak maap la kat sape2 yg aku dah wat salah..
ye la..
kdg2 aku x perasan gak dah wat salah kat orang.
leh lak wat derk..
heee~ *sengih..

siang tadi ada tournament valleyball..
setelah 5 thun tak main secara serius.. rasa cam dh hilang skill hebat aku..
(*korang kena pecaya aku hebat giler main valleyball dlu..kakaka)
join tournament plak ngn member2 yg sama je lama dah x main..
mula tu semangat giler nak main..
tapi ntah cmna semangat tu tiba2 ilang di tgh permainan.
heh!
mungkin gas untuk bakar semangat dah habis.
bila dah jadi camtu.
jadi la team kitorang pemenang masa terpantas untuk kalah!
hebat gak tu..

siang esok ahad..
aku nak buat apa ea??
nak jalan2?
hurmm..
pikir2 dlu.. lalala~


*melihatkan blog ni yg dah jarang2 d update.. maka aku menaip apa yg aku rasa aku nak taip..
blog aku jugak kan? hehe.. mungkin nanti akan masuk jugak tajuk kenapa gas memasak di malaysia terlalu mahal??! err.. tiba2 lak..



13 comments:

|arieza| said...

esok hari minggu. ju dating ngn kmk. maok sik? hehe

ASaDa RyutaRo said...

wakakaka.. juh g dating..
incik macha x alek tek? hehehe :P

zella said...

apa kata kalau boing2 tu gi bersih2kn umah ke... ade juga aktiviti kn hehehh

Amirah Rashid said...

kira la beras tu jgk
haha :D
jom main bowling jom! :D

helena's said...

beras di kiranye..hahahahaha

valleyball,,,lamanye tak main,,best bukan..suke sebenanye tgk laki main,.nampak seksi..awww..hahahaha

Deco [MisS N] said...

ari ahad??ari memancing sedunia...

ASaDa RyutaRo said...

zella :
lewat sgt gtau.. umah aku dah bersih giler dah ni.. kekeke :P

ASaDa RyutaRo said...

amirah rashid :
nak g men bowling.. tp skrg ni ada lak keje nk kena buat.. demm..

ASaDa RyutaRo said...

helena comey :
adakah u cuba nk gtau yg i ni seksi? hahaha...

ASaDa RyutaRo said...

MisS N :
miss N g mancing ke ri ni? nak ikut bley? hheehe :P

enuLwanie said...

awak ada ym x?

Deco [MisS N] said...

hehe...akiey g memancing depan umah je...kat parit..haha,dapat ikan haruan tp terlepas...ikan tuh berjaya melarikan diri...ikan2 kecik je yg berjaya dipancing....~jom..jom..jom~

|arieza| said...

aih madah mok dating ngn kmk ari minggu ya.. lamak kmk nunggu! :( hahaha mun incik macha lalek pun, xpa.. hahahha