Thursday, May 26, 2011

Extra Ordinary Angles

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Pertama kali saya dengar pasal Extra Ordinary Angles Contest yang dianjurkan oleh Nikon ni masa singgah ke blog Sizuka World of Life. mantap gambar yang beliau pertaruhkan. sedang khusyuk tinjau meninjau di Facebook, tengok cousin saya pun join contest yang sama.

Hadiah utama Extra Ordinary Angles Contest ni sangat gempak. sebuah kamera keluaran Nikon, model D5100 !! saya yang tengok pun teruja. oleh kerana tak join, saya support orang yang join pun jadi lah.

Ini gambar yang cousin saya pertandingkan dengan nama Orange Pycae. apalah kiranya kalau anda pun turut support dengan klik 'like' gambar ni dekat wall contest. bak kata sizuka izzati, sekali seumur hidup je. hehe..

Klik sini untuk 'like' dan paparan gambar yang lebih besar
[Extra Ordinary Angles]


Klik sini untuk 'like' dan paparan gambar yang lebih besar
[Extra Ordinary Angles]

Sebelum apa-apa, saya ucapkan terima kasih kepada anda yang memberikan sokongan. mana tau dengan sumbangan klik anda tadi mampu mengangkat gambar ni jadi pemenang. walaupun nampak cam jauh giler peluang nak menang, tapi tak siapa boleh sangka rezeki datang dari mana.

Tiba-tiba ter-imagine D5100 ada di tangan. hahahaha.. tenkiu sudi melayan. (^^,)

Nota kaki :
ni hadiah utama yang bakal diterima pemenang : Nikon D5100

28 comments:

sizuka[Izzati] said...

niceee.support sizuka izzati sekali~!:P

yatie Awang said...

comelnya kucing tu

shera haifa said...

menarik.. vote 4 me back

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=150949424974205&set=a.142838719118609.29909.120645448004603&type=1&theater

rara pinkmafia said...

adiah D5100?wahhhh hebat lah.

aque said...

saya da like.. chaiyok!! hehehe

laskar pelangi said...

kimsalam kt meow tu ehhh

BuDaK PeGheLiH said...

gud luck yer awk.. :)

cik nani said...

dah klik like dah..ngee~

JIJI YU said...

bes ke kamera d5100

Hans said...

aku nk join sebenarnya tapi upload pic aku tu asyik tak lepas je
last2 aku malas terus
hahahaha

Review Filem Karak Disini

emieysandra said...

sudah like..gudluck!!

cik gold said...

wat??nikon d5100..rindok at mn ada dslr ya eh..huhu

shandye. said...

dh tolong like... tolong kite plak leh?

ngee...

tolong singgah ke link ni [Nikon Extra Ordinary Angles] & tekan 'LIKE' buleh tak? thanks in advance!

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

alahai, nk camera baru jugak. yg ada skrg camera digital zaman kuno. memang tak up-to-date la fifi ni.. haha

Gayahspears said...

bestnyer ade camera camni :'(
nk jugak... nk pinjm blh???
hahaha

aLya maNip said...

gud luck gak kazen asada..hehe

missSenget said...

gudlak~~!!! :)

best kan dapat kamera hebat2..walaupun idak laa pandai guna..kekekeke...

Aida Azryn said...

weee.. kucing!!!

Peri PiA said...

nak jugak DSLR tu!!

[z@ck] said...

pergh..best ni weyh =)

Fie aka Tea said...

waahhh.. nk join,,

main masakmasak jum

d_LA said...

kucing tu comey sgt2..geramnya...gud luck la tuk cousin asada ye^^

Nida said...

As-salam

Bestnya hadiah tu....

Kak Nida tengah tunggu Asada buat contest lagi ni..hehe

ain nadzirah said...

saye LIKE pic kucing tue..sbb cute. ^^

mykhalis said...

selamat berjaya k?

cik azeya said...

meow tu comeyy lah. :)

gud luck der. ^^

Nisa' said...

Good luck. Saya nak pertaruhkan my own photo, but tak mampu nak melawan gambar orang lain yang lebih 'umph!'

[sutera kasih] said...

wahhhh..ada contest by nikon?msti bgtau my kazen ni..