Friday, December 17, 2010

Saya Nak Join Segmen Review Dari Cik Tom


Assalamualaikum dan salam mesra. semoga sentiasa ceria di mana jua berada. yeah!

Sebelum ni tak pernah pun join segmen review macamni. oleh kerana blog ini sudah berwajah baru, nama pun baru, jadi teringin juga nak dengar apa pendapat orang lain tentang blog ini secara lebih terperinci. hehe..

Siapa yang masih belum kenal Cik Tom? walaupun blog beliau masih baru, tapi meletop-letop yoh. baru 5 bulan sudah mempunyai lebih 1000 followers. masakan tidak, penampilan dan penulisan blog yang santai ditambah dengan beliau sendiri yang sungguh friendly menjadikan para pembaca tertarik untuk mengikuti perkembangan blognya.

Blog Tomato Gurl's Life yang ditulis oleh Cik Tom banyak menyediakan tutorial membina dan memantapkan blog untuk para blogger. selain itu beliau turut menulis tentang pengalaman peribadi dan berkongsi pelbagai tips kepada para pembaca.

Perkongsian-perkongsian menarik daripada beliau membuatkan saya terus menjadikan Blog Tomato Gurl's Life sebagai salah satu blog 'wajib terjah' setiap kali berblogwalking. antara perkongsian yang pernah beliau tampalkan adalah : Perempuan vs Lelaki, Tips Membuat Entry Menarik, Tips Mengatasi Perasaan Marah dan banyak lagi..

Kali ini, buat julung kalinya Cik Tom mengadakan segmen review blog seumpama ini. kalau tengok dari sambutan semalam, dah nak penuh penyertaan. entah sempat ke tidak saya nak join. hanya 30 penyertaan sahaja yang akan diterima.

Apa pun.. saya nak join segmen review oleh Cik Tom ni. hehe..


Nota Kaki :
kalau dari kata Cik Tom kena pilih entry mana yang menarik. saya tak reti nak pilih sebab semuanya menarik! jom jenguk Cik Tom.

19 comments:

Mais said...

nmpak mcm menarik jer...
tpi kene cpt nie,,,

Cik Tom said...

noted!asada senarai 23 yg diterima..

owh suka tips rupanye...takpe lain kali cik tom perbanyakkan tips..hihi

baincardin said...

"Part 3" pulak datang menyerang. layan jelaa....^_^

M a W a D D a H said...

adah pun buat laju2 entry segmen tue..xtau diterima ker tak...

hahaha

Peri PiA said...

all da besh

hans said...

aku rasa macam xsempat dah nak join

P/S : Mari Memasak Laksa Sarawak Bersama Chef Hans

cik ain said...

wahh menarik niee.. tp kena cept bersaing, terhad!

maCy said...

cik tom buat time macy xon9. nape asada xwat 2 entri? satu utk macy. uwaa

Sya Isya said...

menarik, tapi mesti dah ramai yg join kan? xpe, xde rezeki kali ni untuk join. maybe next time. Gud luck asada! Moga terpilih sebagai 30 yang terawal.

iqbalhakimi said...

aah..aku dah terlepas nak buat segmen nie..internet slow nyer pasal lah..

TunTeja said...

hehe...gd luck la ye pakcik :p

Ain Zulaikha said...

wah ramainya yang join.. dia nak 30 orang je kan.. huhu tak sempat lah nak join..

cik helena said...

sempat lagi tak ne... T__T

Keyyah said...

lepas ni bertambah glamour n meletop-letop la asada..ngeee

HonEyBuNNy said...

good luck....

Heidi Shafiq said...

alahai.. mesti aku x sempat ni..

NAJ HEBAT said...

salam. baru first time dtg sini. Selalu dengar bunyi2 dari macy aje. Tak sempat nak singgah lawat asada.

okeh.

hensemnye dia. kah kah kah.

kirim salam kat tomato. babai.

hans said...

abang asada
bila nak borak lama2 dekat fb nih?

P/S : Seronok Kan Bila Kena Prank Dengan Kawan Sendiri?

Cik Tom said...

glamer ngat asada....ramai yg minat berdasarkan komen ni..hik3 ;p