Saturday, May 26, 2012

Memang Kelas Kau Jah!

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram sebarkan senyuman. yeahhh!! 

Kesinambungan daripada kisah umat yang semakin ramai hari tu, penempatan pun perlu diperbanyakkan. menjelang Pilihan Raya Umum ke 13, Menteri Perumahan telah menyediakan pelbagai jenis penempatan mengikut kelas tersendiri. 

"Ini bukan bermaksud kita membezakan darjat mereka sebagai penghuni dan peserta kita, tetapi ini adalah langkah untuk mempelbagaikan sektor penempatan penghuni selain menambah baik infrastruktur yang sedia ada." kata Datuk Seri Warah, Menteri Perumahan merangkap Pengerusi Bersama Badan Kebajikan Kucing Rumah Hajah Asoha. 

Melihat kepada keperluan, Rumah Hajah Asoha telah menyediakan beberapa bakul dan kain untuk menjamin keselesaan penghuni. wad pesakit juga telah disediakan. kerajaan mengharapkan mereka selesa selama berada di bawah jagaan Badan Kebajikan Kucing Rumah Hajah Asoha. 


Macam-macam karenah kucing kat rumah ni. dah disediakan tempat tidur yang best, nak lagi best. dalam helmet pulak tempatnya. memang kelas kau jah! 

16 comments:

pena rozie said...

hege rmh sekarang bukan mencekik malah membunuh gitu...

laskar pelangi said...

Alahai...terbaikkkkkkkk;))
Comel je 3 ekor tidur dalam tu..hihi:))

ain dzaya said...

probability kucing buleh pengsan yang duk dalam helmet tu...pelbagai bau toksin..baubauan yang terperak di situ..:p

emy|farid said...

meme suka kucing lah. hehe
need 1,tapi anak buah dah ramai tak terlayan

Atiqah Wadiah said...

heeee~comel je kucing dok dlm bakul

nureenina said...

hehe~ dorang pon nak duduk tempat best best gak ^_^ v

azah87 said...

Ahahaha..asada mmg suka wat lawak la..tpi mmg aytnya sgguh dramatis..cikgu asada..heee..

miss ana said...

hahaha.. amboi hebat betol kucing tu... sedap je landing dalam helmet tu

hafizul said...

Fuyyooo dalam helmet pun ada..hehe

Cik Z@i Pen@nG said...

yg dlm helmet tu mmg kelas la...

Zie Madini said...

hahahaha...tu dia! kat dlm helmet tueee dia pilih. mmg kelasss kau jah! :P

Fiza Suhaimi said...

Tergelak sesorang tgk kerenah kucing-kucing tu.. Comel sgt! Fiza memang minat giler dengan kucing cuma mak tak kasi bela je.. memang kelass kau jah.. haha.. :P

CIK TOM said...

mmg kelasss... helmet pun jadi.. hehe..

eva said...

hhahhah!! yahh lam helmet bh.. nang bijak pusak ktk ya.. nyaman gik cerik nya tido lam ya. haha

✿ Cik Nisa ✿ said...

warhh comel .

C.M.A @ CikMoonAdnan said...

amboiiiii mmg 1st class tempat tido meooww ni.. haha