Thursday, November 04, 2010

GiveAway Domain From MelRomeo.Com

Assalamualaikum dan salam mesra. senyum-senyum selalu yer.. semoga senyuman anda membawa keceriaan kepada orang lain jugak..

Teruja tengok tajuk kat atas. bila Cik Dara bagitau saya telah ditag, cepat-cepat pergi usha. rupa-rupanya tag untuk memenangi Domain Free!! waaa.. secara aotomatik menjadi sangat exited lalu wujudlah entry ini.

GiveAway ni dianjurkan oleh MelRomeo yang mana telah mendapat duit Nuffnang berkepuk-kepuk banyak. beliau dengan baik hatinya ingin memberi Domain free kepada sesiapa yang bertuah. wollah.. nak join? klik jer banner kat bawah untuk tengok peraturan dan syarat give away ini.

GIVE AWAY Domain Daripada MELROMEO.COM

Tag 5 Orang Kawan BLOGGERS

1.MaWaDDaH

2.Cik Tom

3.Platipus

4.MaCy

5.Asyrafhamasaki

MENANG 1 DOMAIN .COM / NET / ORG

GIVEAWAY DARI MELROMEO.COM


Tarikh tutup adalah 30 NOVEMBER 2010.. jom join! tak rugi apa-apa.. entah-entah dapat domain free hadiah daripada MelRomeo.. lalala~


Nota Kaki :
orang yang saya tag kena join!! sebab.. nanti bila menang, domain tu kena bagi kat saya. hahahaha..

24 comments:

Keyyah said...

ohho bestnya ada domain sdr..nnt kalo asada dapat, hadiah kat keyyah k..hihi



Gudluck asada..

Anonymous said...

thx for da tag~

Mr. Asada said...

@Keyyah :
laaa.. keyyah lak nak..

btw.. tenkiu.. ;)

Mr. Asada said...

@maCy :
hee.. sama2. kena join! manatau lebih bertuah, pastu bg kat asada.. ngee =P

M a W a D D a H said...

hahaha...memang dah lame rase nak domain sendiri...ermm...agak2 ada tuah tak??

hehe..thanks tag...insyallah akan di join...:)

p/s: asada menang, bg kat adah k...wajib!!!!

¶A.K.I¶ said...

asada!~

makin meletop laa abg ak ni bl da dpt domain sndri nanti...
fuyyyyyooooooo

Unknown said...

wow!domain tuuuu...

Mr. Asada said...

@MaWaDDaH :
haha.. join la, baru tau ada tuah ke tidak nak dapat domain free.. klu asada dapat, asada guna utk asada punya..

kalau adah dapat.. bagi je kat asada, plzzzzz...

Mr. Asada said...

@AKi :
hahaha.. dah berangan nak ada domain sendiri ni. lalala~


@echah mashuri :
hoho.. echah pun join la. menang nti, bagi kat asada jer.. hehe =P

CIK TOM said...

senyum tersipu2 masa 1st baca..

asada jejaka hebat..cik tom dah join la..hehe..kalau asada menang kena bg cik tom tau..kl cik tom menang sorang2 je la..miahaha~


http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/11/giveaway-domain-from-melromeocom.html

Rina Rossoneri said...

ganbatte

Unknown said...

lenkali tag orang yang dah ada domain.
konfem2 dia leh bagi domain tu free je kat asada kalau dia menang.
=)

BENA said...

gud LUCK utk awak ye ! heee~

Faizal n Fashitah said...

Perghhhh! domain free tuuuu huhu.. Anyway, goodluck!

kerangRebus said...

ala..jelesnyee...gudlax2!~~=_=

Teja Evalea said...

haha,, pejadah domain pon ak xtao kui3

King Of Single said...

giveaway...mksudnye?
confirm dapat laa ek domain tu?

ke kene btanding ke..aishh..lame da tggal blog..hahaa ni la akibatnye
best r asada..ade domain sndrii uhh.

pzy.krol said...

bro..wa nak gak bro...meh bg wa laa...tak ya susah2 penin bg diorang sume nih..hehehe

qellissa said...

gudluck asada! klu menang dpt adiah domain ye!!!weee huuuu bestnya..

psstt: domain tu aper( sambil garu2 kepala yg tak gatal) muehehehe

Amni said...

all the best bro! hehe,,,

hans said...

gudluck oit

P/S:Apa Itu Exam? Hahahahaahaha

intanurulfateha said...

gudlak sygs :)

intanurulfateha said...

gudlak sygs :)

Sumijelly said...

good luck la...

ramai dok nak pakai dot.com yek..hehehe

Sumijelly.com