Friday, October 19, 2012

Jom Jadi Geng Bui

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram sebarkan senyuman. yeahhh!! 

Sudah agak lama saya tidak join segmen yang di anjurkan sahabat blogger. Blog Budak Malaysia ni pun senyap sepi lama dah, tuannya bizi dengan hal lain. kesian dengan nasibnya, ibarat hidup segan mati tak ndak. huhu.. 

Segmen yang saya ikut serta ni adalah daripada Blog Bui Junaidi. blog seorang cikgu sekolah di Sarawak dan juga blogger tegar. beliau juga antara pengunjung dan pengkomen kencang Blog Budak Malaysia. saya je yang dah jarang mengomen kat blog orang lain sejak kebelakangan ni. maafkan saya.. 


Kepada pemilik-pemilik blog, mai la join sekali segmen yang Bui Junaidi anjurkan ni. sambil berkunjung ke blog orang lain, kenal mengenal dan stalking men-stalking, boleh juga meningkatkan traffic blog. jom!! ramai-ramai.. 

4 comments:

Bui Junaidi said...

MAKSEH NGAN KTK SEBAB SUDI JOIN..KITA GENG K..^_^

Nur farahiza said...

dari segmen yang sama :) done folow

Asmar Arafad said...

Hai bw here, done follow u back salam kenal
http://asmarpunyablog.blogspot.com

Dikbi Kamaruddin said...

singgah cni + follow