Monday, August 01, 2011

Secebis Nota Sepatah Kata

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!

Pertama sekali saya minta berbanyak-banyak maaf kepada pengunjung blog ini sebab tak dapat meng-update sekerap dulu. maklumlah sekarang baru saja berpindah rumah yang mana tidak ada perkhidmatan internet. nak update pun kena ke cyber cafe. ni lepas habis solat terawih, terus ke CC. memang moden sungguh lah. hahaha..

Sebenarnya masih belum habis proses berpindah rumah. hopefully esok akan selesai kerja pindah memindah ni semua. selagi tak habis kerja pindah rumah dan angkat barang ni, saya memang tak boleh duduk diam. walaupun sebenarnya boleh lagi keluar jalan-jalan. hehe..

Terima kasih kepada yang memberi ucapan selamat hari lahir dan mendoakan kesejahteraan saya. semoga dengan doa anda semua, usia yang dikurniakan mendapat berkat daripada Allah SWT. amiin..

Tiada majlis besar-besar, takde potong kek, hanya makan-makan di KFC yang sahabat saya belanja bagi meraikan hari lahir saya. sangat-sangat berterima kasih. takde gambar! langsung tak terdetik nak tangkap gambar. huhu.. dah tua, terus jadi malu-malu nak tangkap gambar. hahaha.. (kenyataan ni perlu dipercayai!!)

Akhir kalam, Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak. semoga dengan kehadiran Ramadhan kali ini kita sama-sama dapat meningkatkan amal demi mendapat redha dan keberkatan daripada Allah SWT.

"Kullu Amm Wa Antum Bikhair.."

Nota kaki :
puasa hari pertama ni, mesti ade yang lupa, pastu minum di siang hari. jangan buat-buat lupa sudah! (^^,)

47 comments:

hatikubaik|mohdhazlan Dreadlock said...

aku rindukan tulisan kau...maklum lah kau salah soram bloglist aku...haha

harap sihat selalu bro..

salam ramadhan al mubarak..

aku budak terengganu:)

excellence!

si chumeeL said...

:)

Hans said...

selamat bersahur, berbuka dan bertarawih yer abang asada
:-)

nur aisya humaira said...

Selamat berpuasa asada...:)

sory ye, aisya da jarg datg cni..
sejak2 keje, blog sendiri pn tk berupdate, mase yg ade diisi utk merehatkan diri dan minda je...:)

ainakhani said...

baru habis sahur terus online. hehe.
happy belated birthday (:
and happy fasting too.. may Allah bless and protect us.

dak eina said...

selamat berpuasa asada....

Anis izyan Abd Rahman said...

selamat mnyambut ramadhan juge !

meowwmania said...

selamat berpuasa utk kamu juge...

Azhafizah[フィザ] said...

selamat berpuasa asada-chan ^__^

Aisumi Chan Kawa'i said...

selamat berpuasa ^___^

izfanora said...

wah.. artis malu2 plak nk snap pic yer.. hihi..

pa per pun, selamat menyambut ulang tahun yg dah terlambat skit dan selamat berpuasa.. :)

Ayuni said...

Salam Ramadhan....

~tRah~ said...

slmt menyambut bulan ramadhan juga...^^

missSenget said...

selamat berpuasa asada.. :)

JIJI YU said...

lorh patot lama tak nampak

d_tieah said...

Selamat menunaikan ibadah puasa di tempat orang.. Raya balit x??? Mok jenguk umah kitak.. Hahaha..

Bui Junaidi said...

selamat berpuasa asada
selamat hari lahir juak(lmbt cita endon)..bok tauk..hahaha

iPai said...

owh patut laa .. lupa plak asada pernah bgtau pasal benda tuh ..

apa2 pun selamat meyambut ramadhan !!

n hepi belated besday !!

iKhRam said...

hepi belated besday..

tertunggu jugak.. manalah mr asada nie..?? apapun selamat menyambutr bulan ramadhan al mubarak

dan selamat berpuasa.

MiRa said...

ptut dh lame xnmpk asada. hehe.tk cr awk. bpndh rndah:)

En. W said...

Selamat berpuasa :)
Cik Asada ni sekarang berada di Mesir atau Sarawak?

Kimmy Ai said...

Selamat berpuasa...


:'(

Miziey said...

eyh, dah poasa kaa?
hehe..
btw, Selamat Menyambut Remdan Al-Mubarak~

Cik Aish said...

selamat hari lahir...selamat berpuasa.. :)

zZzattyy said...

Happy belated birthdayy! may Allah swt bless you always. &

happy ramadhan al-kareem. :)

eiz_ezzy said...

selamat berposa. :)

aLya maNip said...

nnt jngan lupa snap gmbr umah baru ye..hehehe

happy belated beday asada..semoga peningkatan usia akan mematangkan kamu. wish u all da besy :-)

selamat menyambut bulan Ramadhan & selamat berpuasa :-)

caliph shuriken said...

salam ramadhan & selamat berpuasa ^^

cEro said...

selamat menyambut ramadhan...
juga
selamat berpindah ke rumah baru...
hehehehe

♥ p a a n i ♥ said...

selamat berpuasa n hepi belated birthday for u!

sHi Ma said...

selamat menjalani ibadah di bulan Ramadhan..

[sutera kasih] said...

boringnya ehh sikda cerita dr sinun huhu

yatie Awang said...

salam Ramadhan juga

semoga Asada diberi keberkatan dalam hidup

~Nanie@InTaN~ said...

Selamat Berpuasa..

:)

Hans said...

puasa macam mana abang asada?
ada baik?
:-)

Hanie_Dew said...

sekarang dah hari ketiga berpuasa hanie baru datang komen.apedaaaa..soli soli.

selamat berpuasa.

shandye. said...

teringat masa sekolah rendah dulu, masa first day puasa... tengah hari rasa lapar pergi dapur bancuh milo... dah teguk separuh mak masuk dapur dan marah2... tersembur milo...

heehehe...

seriously lupa yg kita ni tgh puasa....

btw, selamat menunaikan ibadah puasa....

Fyzal said...

selamat berpuasa brother.

p/s: lepas terawih pergi cc? hahaha. classy. it reminds me those old days when I was kid.

ain fathihah said...

lama cik ain fathihah tak mai sini. rindu pulak pada asada! haha

Rtp Farra Arisha said...

hi. salam ramadan and happy fasting ya!! :)

cik heroin said...

selamat berpuasa :)

i am S!L4H.. said...

salam sebulan ramadhan~~~

=)

Hans said...

rindu tul dkt ko
bila nak online nih?

chairooL ruLez said...

malu2 tangkap gambar ? hahah tak ley bla! hahaha

[sutera kasih] said...

rami dh rindu ktk tok asada..
sikkan tggu kmk madah rindu juak bok ktk nk update...syiohhh haha guro jak..
btw, kmk smua tggu update dr ktk :)

Cik NurulZaty said...

dah lama rsanya x ke blog asada ni, sejak2 saya tarik diri dari 100penulis..

:)

laskar pelangi said...

memang rindu nak baca bait ayat dari Asada.patut lah nampak lama tak update kan..kalau tak,sehari tu mesti ada entry punya...

anyway,happy belated bufday ye Asada =)


semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki:)