Friday, December 30, 2011

Aku Hanya Insan Biasa

Assalamualaikum dan salam mesra. semoga ceria selalu dengan senyuman. hilangkan suram, sebarkan senyuman. yeah!! (^^,)

Giler punya lama tidak menjenguk blog, sehinggakan orang bagi warning supaya me-renew domain blog ni. dahsyat tak dahsyat jugak la. takde la sibuk sangat hidup saya ni sebenarnya, tapi tak sempat jugak nak buat itu ini. ade je alasan yang boleh diguna pakai. lalala~ 

Sekarang sudah berada di dunia baru. masih lagi berjuang untuk bertapak dengan stabil di sini. semoga segalanya dipermudahkan. selalu dipesan oleh ayahanda, kalau nak mintak, mintak lah daripada yang Maha Esa. Dia yang berkuasa menentukan segalanya. kita hanyalah merancang. yang lebih expert merancang semestinya Allah SWT. 

Mohon doa daripada semua, semoga urusan saya di sini dipermudahkan. dengan restu semua, insyaAllah itu akan menjadi asbab urusan kita dipermudahkan. amiin.. 

Taipan segera lagi nak cepat di Cyber Cafe 'Monster' Stargate, Alor Star, Kedah Darul Aman. (^^,)

15 comments:

Cikpuan rara said...

patut lah lama tak nmpk.rupenya mmg tuan rumah takde.welcome back!

Bluewendy said...

amin..semoga di permudahkan segalanya..=)

Inn said...

kita memang hanya insan biasa...:))

Sya Syazana said...

semoga urusan dipermudah kan :)

si ngokngek said...

sampai kena warning...
tue masuknya ada yang care pasal blog nih..haha

HAPPYNEWYEAR

UniMeOw said...

aik..?lepak alostaQ? ;)

n4dh!3r4 said...

all the best bro! :)

ciK LyndaWawa said...

selamat tahun baru..=]

Kimmy Ai said...

Good luck Asada!

Doa dari kejauhan ni sentiase bersame anda. heheh ;)

Farihah Ahmad said...

kita semua pun biasa lah ;)

Ain Dzaya said...

selamat tahun baru asada...lepas nie pasang azam baru untuk terus active berbloginig yer..

~Nana BamBam~ said...

aminn..harap2 dipermudahkan perjalananmu dan impianmu oleh Allah swt.. Insyaallah :)

shandye. said...

selamat tahun baru! semoga 2012 membuka lembaran baru untuk kita semua menjadi manusia yang lebih baik...

=)

blog-tips-kurus said...

semoga dipermudahkan. jaga diri.. :-)

Bui Junaidi said...

KTK X KERJA DI SK EMPILA GK KAH?